Деца с очни проблеми - тема 6

• 45 931
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
От Kids Optics на бул. Мария Луиза ги взех. Серията е тази, има и други модели/цветове - http://kwiat-bg.com/?cid=11&brand_id=49 Цената беше 70 лв или 90 лв., в момента не мога да си спомня.

# 526
  • планетата Земя
Благодаря.Ще се огледам при нас за тях

# 527
  • Ню Йорк
От Kids Optics на бул. Мария Луиза ги взех. Серията е тази, има и други модели/цветове - http://kwiat-bg.com/?cid=11&brand_id=49 Цената беше 70 лв или 90 лв., в момента не мога да си спомня.

И на дребния рамката е точно такава, варианта в черно и бяло. Удобна е и за сега няма изгледи да я счупи Wink надявам се да издържи дълго.
Оферираха ме някакви японски стъкла по 90лв едното, това е цена с всички екстри - олекотени, с антирефлексно покритие, фотосолар. Предните бяха на Цайс със същите параметри ми излязоха по 120 на стъкло. Сега се чудя да избера някой от двата варианта или да послушам докторката и да търся нещо по-евтино  newsm78  Предложения?

# 528
Сега направихме изтънени и фотосоларни на Maska Lens. Изглеждат хубави, цената е приемлива. При синът ми диоптъра е голям, но по-обикновените сигурно ще се вместят в тази цена или по-надолу.  Peace

# 529
Да се похваля с новите ни рамки - модел без винтчета, сглобяват се като Лего, гъвкави и съвсем леки. На втората снимка се вижда тънкия белег, който му остана след операцията на ухото.

1, 2, 3.

Еййй, и нашите очила са съвсем същите. Дори дъщеря ми ги носи без лстиците. А е по-малка. Има и едни допълнитени приставки, на мястото на белите удължители. Само, че черни, за тогава когато порасне "тиквичка"... Обаче на мене предходните ни очила ми харесваха повече, защото имаше силикон за нослето. А тези нямат...

Позрдави!

# 530
Да се похваля с новите ни рамки - модел без винтчета, сглобяват се като Лего, гъвкави и съвсем леки. На втората снимка се вижда тънкия белег, който му остана след операцията на ухото.

1, 2, 3.

Много са хубави ! Hug
Интересно , миналия ден видях подобни , в Джой оптикс , обаче на някаква цена от 9 лв.  Crazy Crazy Crazy
Възможно ли е , или съм недогледала нещо ? newsm78

# 531
  • варна
Ще ви следя!Днес ни откриха 'мързеливо око'   -3 диоптъра,на 8 годинки сме.На другото око няма нищо.

# 532
  • Пловдив
Здравейте и от нас,не съм писала отдавна но до сега нямаше нищо ново.Днес бяхме на контролен  преглед и след разширяването на зениците резултатите са добри.Вече вижда и с двете очи най долния ред,диоптъра  на здравото око е паднал както и (градусите-не че знам за какво са).А на мързеливото око е изчезнал астигматизма.Направихме нови стъкла само сфери без цилиндър.
Много съм щастлива Simple SmileТова са резултати от година и половина носене на очила.

# 533
  • ГОре на черешата...
Меги, това са повече от чудесни резултати, браво  bouquet! С колко е паднал диоптърът и колко беше преди, можеш ли да припомниш Rolling Eyes?

# 534
  • Пловдив
На здравото око беше +1.5 сега е +1.25 а мързеливото е +3.5.Не е паднал много но пак е нещо.

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 10:46 от _MEGI_

# 535
Привет и от мен, страхотна ви е темичката   bouquet

Цената на тези рамки е 70лв, могат да се намерят и в повечето от магазините на Джой оптикс и Гранд оптикс, както и в детската ни оптика описана по-горе.

# 536
  • планетата Земя
Меги,диоптъра плюс или минус е?

# 537
Здравейте и от нас,от доста време не сам писала защото при нас няма никаква промяна.След операцията нещата малко се подобриха(ъгъла на кривенето намаля),но то все още го има.Март месец сме на контролен преглед и ще трябва да определим нова дата за втора операция Thinking
Искам да ви попитам някои посещавал ли е д-р Хубанов в Варна,отзиви за него и клиниката му?  Ще ви бъда много благодарна ако някой сподели мнение... Praynig         

# 538
  • планетата Земя
bobolino157 ,операция за кривогледство ли сте правили?Може ли да разкажеш повече.Ние също така ще коригираме страбизма.
След операцията стояхте ли в болницата?Някакъв специален режим на очите има ли?Болеше ли я?

# 539
  • sofia
bobolino157 ,операция за кривогледство ли сте правили?Може ли да разкажеш повече.Ние също така ще коригираме страбизма.
След операцията стояхте ли в болницата?Някакъв специален режим на очите има ли?Болеше ли я?
И аз се интересувам, че и ние сме със страбизъм (+нистагъм). Praynig
Във Варна ли се оперирахте и при кого? На каква възраст е детенцето ти и на какво се дължи кривогледството при вас? Hug

Общи условия

Активация на акаунт