Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 19

• 47 440
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Цитонамазката винаги са ми я бавили повече време, не знам защо, примерно 2 седмици.

За секрета - ако е чист, в понеделник ще е говот, ако не е - във вторник.

Peace

# 91
hailie, благодаря, че сподели.  Hug
Няма да отида в понеделник, защото искам да взема всички резултати в един ден.
В четвъртък ще се обадя по телефона и ще попитам дали са готови.
Тъкмо в събота на прегледа да ги занеса на гинеколожката и да ми каже дали всичко е ок.

# 92
  • София
Не е дори нужно да ходиш - нали ти дадоха юзер и парола - ще си ги видиш през нета и можеш да си ги принтираш Simple Smile

# 93
Не, не ми дадоха юзер и парола.
С още едно момиче ги попитахме дали може да ни ги пратят на пощата, но ни казаха, че трябва да дойдем на място.
А после на другите хора им предложи да си ги проверят в сайта.
Очудих се защо на едни казва едно, а на други... друго.  Rolling Eyes

# 94
Здравейте мами ,имам въпрос преди седмица си направих тест и беше отрицателен но преди 3 дни се почудих че още не ми е дошло и си направих пак е оказа се полойителен вцхера и днес пак си направих пак е полойителен днес втората черта е доста по тъмна ,та въпроса ми е проблем ли е утре да отида за кравен тест за да съм си сигурна. Hug

# 95
  • Варна
Не е проблем да си направиш кръвен, но си бременна. Laughing Честито!

# 96
  • Бургас
Първият тест преди датата на очаквания цикъл ли беше?
Ако положителните тестове са след датата, най-вероятно си бременна.

Нищо не ти пречи да си пуснеш и кръвен, разбира се.

# 97
В 14 г.с. дали може да се види какъв е полът на бебето на обиконовен ехограф, ама да е сигурно?  Simple Smile

# 98
В 14 г.с. дали може да се види какъв е полът на бебето на обиконовен ехограф, ама да е сигурно?  Simple Smile
Полът на бебето може да се разбере със сигурност след 18г.с. !  Peace
А преди това - може само да се предполага дали е момче или момиче.

# 99
  • София
kilimiotlista - възможно е да се види пола на бебето! За целта не е нужен 3Д или 4Д. Никой обаче няма да ти каже на 100% преди 16-та седмица.
При мен в 13-та седмица ми казаха, че ще е момче, след това в 16-та - момиче и от тогава си е момиче!

Много зависи най-вече от лекаря! Късмет!

А това правило за преди 18-та седмица за първи път го чувам. Първоначално до някоя си седмица половите органи и на момченцата и на момиченцата са еднакви. Различават се единствено по посоката на една кост. След тази седмица започват да търпят различия и тогава вече може по-лесно да се различи, не че преди това пак не може. Всичко зависи от специалиста! Мисля че пределната седмица беше 13-та... но не съм много сигурна, ако искате се поровете и прочетете Simple Smile

# 100
А това правило за преди 18-та седмица за първи път го чувам.

Гледах документален филм на National Geographic - In the womb и там е обяснено много хубаво, както ти си го написала.  Hug
Просто казват, че след 18-та седмица е по-сигурно да се разбере пола на бебчо.
Никой не е казал, че е правило.  Peace

# 101
  • София
Ами по принцип много лекари не казват.... имам приятелка, чийто лекар й казал така: няма да ти казвам, ще си го видиш на ФМ в 21-ва седмица.... и тя в потрес....! Та разбра го в 21-ва седмица... но от 16-та до 21-ва са 5 седмици, в които тя бе на 2 прегледа и той не й каза....

Моя пол ясно и точно се видя в 16-та седмица, бебето беше застанало с широко отворени краци точно пред "камерата". Сигурно й е било писнало 3 седмици да я наричам в мъжки пол  newsm78  hahaha

# 102
В 14 г.с. дали може да се види какъв е полът на бебето на обиконовен ехограф, ама да е сигурно?  Simple Smile
При добра техника и добър специалист може, но пък аз не бих била 100% сигурна все още  Peace

# 103
За мен и таткото пола на бебчо не е толкова важен, но той е убеден, че е момиче, а аз съм убедена, че е момче - и да ни питат защо мислим така... не можем да отговорим.  Joy
Да ни е живо и здраво.  Heart Eyes
П.С. Все пак нямам търпение да разбера дали ще имаме дъщеричка или син.  Crazy

# 104
Ясно. И на мен с предишната бременност ми казаха, че в 16 г.с. може да се види (и тогава се видя със сигурност). И сега ми казаха така. Просто някои лекари се навивали да гадаят от по-рано. Ами значи още търпение ще трябва  Grinning
...И аз така си мислех, че сега ако го видим, ще са по-скоро предположения и догадки.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт