Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 19

• 47 435
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • Правец
Здравейте мамчета!

Искам да попитам дали някоя от вас страда от безсъние?
Аз вече направо откачам, изобщо не мога да спя....

И другият ми въпрос е (може и да ви се стори глупав), кога се появява запушеното носле?

# 571
Здрасти  Simple Smile

В първи триместър доста безсъние ми се събираше. Явно от хормоните!
След това нещата лека-полека се нормализираха.

Забелязала съм, че когато през деня не съм била активна и повече съм си мързелувала, през нощта не мога да спя...В такива случай гледам ТВ или чета и след като изпратя моите хора на работа и у-ще си доспивам  Party

За хремата, не знам, на мен ми се появява от време на време и тогава използвам физиологичен р-р.

# 572
Защо трябва да има запушен нос?
Аз не съм страдала от това изобщо.

А за безсънието - в последния триместър се събуждах към 3 през нощта и си будувах около час, после пак заспивах.

# 573
  • Правец
При мен от скоро ми се появи запушения нос и то само вечерно време. След като прочетох коментарите тук и се успокоих, че не е настинка Simple Smile

Иначе при мен е много трудно да заспя, а след като стане спя 2-3 часа и се събуждам и отново се мъча да заспя и така цяла нощ. После сутринта не ми се става, но няма начин.
Много е неприятно, когато не можеш да се наспиш.

# 574
За безсънието и аз имам този проблем.Попитах доки и тя ми каза да пробвам да си лягам леко гладна,да не ям шоколад след обяд,преди да си легна да пия чаша мляко и ако ми се доспи през деня да спя,защото колкото повече спиш толкова повечети се спи.Да ама не!Пробвах всичко и пак не става,направо откачам smile3511.

# 575
  • Правец
Ооо съчувствам ти  Hug И при мен не помага нищо... Аз все още не съм се консултирала с моя доки, но в петък или понеделник, когато отида на преглед ще го попитам. И ако каже нещо по-различно от твоята доки, ще пиша Simple Smile

# 576
Здравейте!Днес бях на преглед,бременна съм в 5 г.с. и докато ме преглежда с вагинален видеозон ми се появи малко кървене.Докторката каза че е нормално докато не ми се оформи плацентата и ми изписа хапчета ако прокървя по силно да пия.Изписа ми и полижинакс за гъбичките но не ми изписа фолиева киселина и се чудя защо?Дали защото се подразбира че трябва да я пия или незнам.А аз от вълнение съвсем забравих да я питам.Простете ако въпроса ми е глупав,но бременността ми не беше планирана и ми идва малко изневделица и съм гола вода по тези въпроси. Embarassed

# 577
  • на последния етаж
evgeniq-l, честито!  Grinning
Купи си фолиева киселина и започни да я пиеш. Вероятно лекарката ти е пропуснала да я изпише.

# 578
Започни да я пиеш, независимо, че е забравила да ти каже. Ако искаш й се обади по телефона да я питаш...
Лека бременност!

# 579
Здравейте мамчета!

Искам да попитам дали някоя от вас страда от безсъние?
Аз вече направо откачам, изобщо не мога да спя....

И другият ми въпрос е (може и да ви се стори глупав), кога се появява запушеното носле?

При мен положението е много тежко с безсънието, лягам си, заспивам бързо, но към 3 се събуждам и дотам, а носа започна да ми се запушва някъде към 4-ти месец.

# 580
Здравейте!
Може ли някоя от вас да ми препоръча гинеколог, който да работи със здравна каса в района на Младост или околните квартали.
Изключвам Папукчиев и Богданова, защото при тях няма места.
Благодаря!

# 581
  • Правец
Здравейте,
днес разбрах, че малкия бебчо ще е момченце newsm03
Искам да ви попитам дали вие вече сте си избрали име за вашите бъдещи съкровища?
И дали името е свързано с някой от семейството или просто името ви харесва и затова сте решили така? Simple Smile

# 582
  • Варна
Здравейте,
днес разбрах, че малкия бебчо ще е момченце newsm03
Искам да ви попитам дали вие вече сте си избрали име за вашите бъдещи съкровища?
И дали името е свързано с някой от семейството или просто името ви харесва и затова сте решили така? Simple Smile

Има цял  подфорум за имената.  Laughing

# 583
Здравейте, искам да се преместя при друг акушер-гинеколог за женска консултация. Каква е процедурата? Знам, че трябва да си извадя ново направление за преизбор на АГ. Но след това какво да правя? Предполагам, че трябва да отида при сегашния ми АГ и да го известя ? Rolling Eyes А и всичките ми изследвания са при него. Тях също трябва да ми ги даде, нали така? Изобщо какво трябва да правя?

# 584
  • в огледалото на живота
Здравейте, искам да се преместя при друг акушер-гинеколог за женска консултация. Каква е процедурата? Знам, че трябва да си извадя ново направление за преизбор на АГ. Но след това какво да правя? Предполагам, че трябва да отида при сегашния ми АГ и да го известя ? Rolling Eyes А и всичките ми изследвания са при него. Тях също трябва да ми ги даде, нали така? Изобщо какво трябва да правя?
Отиваш при личния  лекар,той ще ти издаде „Медицинско направление за консултация или за провеждане на съвместно лечение” (бланка МЗ-НЗОК №3).
С него и с всички изследвания и пълната документация свързана с бременността се записваш при избрания гинеколог.
Нямат право да ти отказват за нищо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт