Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 19

• 47 976
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Като стигнеш до финала, трябва да си вземеш кода и да си го сложиш в подписа.

# 556
  • Варна
еми така правя и уж стигам до финал но не ми я публикува Simple Smile)

Трябва сама да я сложиш в профила си.

# 557
Благодаря Ви Simple Smile

# 558
от извесно време испитвам много голямо желание да пия кока кола,знам 4е садържа кофейн  Cry и гледам да се огранича но пак ми се пие,това може ли да навреди на бебето ?

# 559
Знам  само че не е полезно.

# 560
Разбира се, че можеш да пийнеш малко кола.Никой не казва да изпиеш 1 литър.

# 561
  • в огледалото на живота
от извесно време испитвам много голямо желание да пия кока кола,знам 4е садържа кофейн  Cry и гледам да се огранича но пак ми се пие,това може ли да навреди на бебето ?
В умерени количества не би ти навредило.
По скоро избягвай напитки в които има съдържание на хинин като тоник,битер лимон.

# 562
Ааа, хм, някой за тоник ми казваше, че помагал с/у киселини, вярно ли е? Не са ме почнали, ама да е подготвен човек Whistling

# 563
  • в огледалото на живота
Ааа, хм, някой за тоник ми казваше, че помагал с/у киселини, вярно ли е? Не са ме почнали, ама да е подготвен човек Whistling
Тоникът не се препоръчва за консумация от бременни, поради свойството на хинина да преминава през плацентата. Това според някои специалисти може да доведе до вродени дефекти при бебето.

Ео,дано се разминеш с тях.  Hug
При мен бяха  изгарящи понякога....  Confused
Сухар,бисквита,солета или парче ябълка ме спасяваха в такива моменти.
Чаша прясно мляко с мед също.

# 564
Признавам си,че не знаех за тоника.В началото на бременността много ми се пиеше тая горчилка и може би съм изпила 3-4 шишенца тоник.Дано не се е отразило.

# 565
  • в огледалото на живота
Евана,едва ли  Hug
Говорим за вредна консумация,когато е ежедневно и в големи количества.
Пък вкусовете на една бременна жена са понякога меко казано необичайни...като си спомня какви неща ми се прияждаха  Crazy които сега не бих опитала въобще.
Умереност е правилния подход.
Лека и спокойна бременност желая  Hug

# 566
devi4ca ,благодаря ти за пожеланията  bouquet
Ей ся като го споменахте,пак ми се препи ooooh!Шантава работа Crazy

# 567
Аз знам за газирана вода. Тя май е безвредна.
На мен в последния месец нищичко не ми помагаше, кошмарна история беше... Иначе, с Талцид се спасявах.

# 568

На някои газираното помага. Най-добре газирана вода Simple Smile

На мен ми помага в небременно състояние, но като бременна накрая пиех разни лекарства Sad

# 569
момичета да ви се оплача имам ужасни болки в краката не знам дали е от постоянното лежане или от разширяването в таза,но ме болят отгоре до долу,някой имал ли е такъв проблем Sad не знам дали има значение,но като малка съм имала луксация 6 месеца-но се глася за нормално раждане ако всичко върви ок  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт