Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 19

• 47 977
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Може би Олинт са го изписвали за бременност след 3тия месец. Този физиологичен разтвор какво представлява?

# 541
  • ул. "Мечтание"
Може би Олинт са го изписвали за бременност след 3тия месец. Този физиологичен разтвор какво представлява?

0,9% разтворр на натриев хлорид (готварска сол)

# 542
Съдържа точно ксилометазолин. Ако има нужда от него ок, но ако става дума за "бременен нос" е абсолютно излишно. Той не може да се пръска повече от няколко дни.     "Бременен нос" не е медицинско понятие. Някой да не си помисли. Mr. Green

# 543
Нищо не си мислим.Щом лекари го изписват,явно са по-запознати от теб.Ти нали ''доктор'' не го раздаваш?Говорим когато е запушен носа,да се пръска,не да се ползва постоянно.Капките за нос,всеки знае,че и да не си бременна,не трябва да се ползват дълго време.
Много се ''втелясваш''  Tired

# 544
Момичета да ви питам,че вече тотално се обърках  ooooh! като влезеш в 35 г.с  води ли се 9 месец или от 36г.с,защото моя АГ ми казва че наи-рано в 36 седмица мога да рода ина4е е недоносено бебчето Rolling Eyes,а като чета в нета пише,че от 35 се води 9 месец  newsm78

# 545
  • София
То и в 36та седмица пак си е недоносено. Защо искаш да родиш толкова рано, това изобщо няма да е добре за бебето - белите дробове все още не са достатъчно развити, за да може да се справи със самостоятелно дишане ooooh!

# 546
Не,че искам просто вече имам 1 см разкритие и заради това питам,доста ми е претиснено  Cry ина4е ако зависи от мен вазможно най-късно бих искала  Praynig

# 547
  • София
Не се притеснявай, с 1 см. разкритие може да дочакаш термин. Почивай си повече  Hug

# 548
  • в огледалото на живота
Не,че искам просто вече имам 1 см разкритие и заради това питам,доста ми е претиснено  Cry ина4е ако зависи от мен вазможно най-късно бих искала  Praynig
С първата бременност бях с постоянно 3см.разкритие,въпреки серклажа който имах.
Не се натоварвай излишно,повече почивки и положителна нагласа.
Щастлив финал желая  Hug

# 549
Нищо не си мислим.Щом лекари го изписват,явно са по-запознати от теб.Ти нали ''доктор'' не го раздаваш?Говорим когато е запушен носа,да се пръска,не да се ползва постоянно.Капките за нос,всеки знае,че и да не си бременна,не трябва да се ползват дълго време.
Много се ''втелясваш''  Tired

Ъ? Девойко, едно, че на питащата лекаря нищо не й е изписал и после чети постовете на потребителите преди да изпишеш някои глупости... пък! И да знаеш, че не съм от заядливите. Peace

# 550
Айде ако обичаш не ми викай ''Ъ''!Мерси че ме подмлади,но отдавна съм минала покрай девойките.Това че на някоя не и е изписано нищо,не значи,че нищо не се слага.Пък тя ако иска и и се стои със запушен нос,нейна си работа.Попита момичето,отговори и се,на кой какво е изписано,кой какво е слагал.Пък тя ще си прецени.Повече мнения,по-добре.Или в темата само твоето мнение е меродавно?Аз не мога да дишам докато спя,затова предпчитам да не се мъча с нищо, ами да се посъветвам с лекар.Не само на мен ми е изписан детският Олинт,ако прочете.Капки изписвани от лекарИ,Т.е. не само един.Пак питам,ти нещо повече ли си от тях,та оспорваш тяхното мнение?Аз не знам да има лекарство и на него в листовката да не пише,че ако си бременна или кърмите,трябва да се посъветвате с лекар,а не с Гугъл.
И не видях да пиша глупости,реакцията ми беше на това ти изречение
Цитат
"Бременен нос" не е медицинско понятие. Някой да не си помисли..
Тоест тук само малоумни пишат,ти най-умната ги разбираш.Като ти чета отговорите в темата,за всичко си ''компетентна'' ,за всеки въпрос имаш отговор.Ама като питаш чичко Гугъл,той винаги отговаря.Така се трупат мнения и звездички във форума,дам:whistle:Не съм от вчера тук,та да не ги разбирам тез неща Joy
Аз също не съм от заядливите,ама като ме настъпят, не търпя.
Голям проблем го направи с тези капки,няма що!Трупна 5 мнения повече,алал да са ти Joy

# 551
Ако мога да поразведря обстановката, имам въпрос:

Разбрах, че в момента върлува скарлатина. Може ли някой да ме посъветва евентуално заразяване, дали може да доведе до сериозен проблем по време на бременност?

За тези, които ще скочат, че се притеснявам напразно, ще ги уверя, че не е, защото има случай в класа на детето ми и има някаква вероятност то да се зарази и от там и мен.

Предварително благодаря на отзовалите се   bouquet

# 552
Момичета как си ги правите тези лентички в който пише в коя седмица сте стигам до финал и незнам къде да регистрирам и какъв е тоя код????

# 553
  • в огледалото на живота
Момичета как си ги правите тези лентички в който пише в коя седмица сте стигам до финал и незнам къде да регистрирам и какъв е тоя код????
Като натиснеш секция Още, ще падне отварящо меню и там натискаш Лентички.Следваш инструкциите и ще постигнеш желания резултат  Peace

# 554
еми така правя и уж стигам до финал но не ми я публикува Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт