Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 19

• 47 979
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
ее, как не може сега  newsm78
с миналата се търкалях след 4ти, в 5ти карах след работа като имах време, и после, ама не помня точно докога можеше... сега не съм и искам да наваксам, ама с колело във фитнес Wink
моля, ако намериш за препоръчителното.

# 526
ее, минавам на велоергометър когато мога във фитнеса. ако не ми е комфортно там, оставам с танците, че пеша малко ходя през деня сега и ми се искаше да се раздвижвам повече Wink

# 527
  • София
Аз съм карала велоергометър, но съм имала две безпроблемни бременности.

Виж тук и тук.

# 528
  • Правец
Добър вечер мамчета Simple Smile
Прави се ще се наложи да се насиля да пия повече вода. Благодаря на всички за бързите отговори съвети.

Сега имам друг проблем. Искам да попитам дали е нормално да имам болки ниско в корема, като менструални. Боли ме от известно време без да спира (не са силни, но са неприятни). Трябва ли да се притеснявам след като вече съм в 4 месец?

# 529
И мен така ме приболява, но на моменти. Акушерката каза, че е нормално - да пия но-шпа, както и магнезий. Но е добре да се консултираш с твоя лекар Peace

# 530
  • Правец
Ами то в интерес на истината в началото още преди да разбера, че съм бременна ме болеше така ниско и аз даже чаках всеки момент да ми дойде цикъла. После вече разбрах, че няма  да ми идва 9 месеца Simple Smile И чак сега ме заболя. Чета в интернат, че не е добре да боли корем по време на бременността и затова реших да ви попитам, как е при вас.

# 531
В начална бременност имах менструални болки почти постоянно.Рядко съм пила Но Шпа, защото не е било непоносима болка.Сега вече много по-рядко ме наболява корем.Според мен е напълно нормално, защото матката се разтяга.

# 532
  • Правец
Благодаря ви! Направо си ми олекна Simple Smile Hug

# 533
благодаря, Endira, миналата бременност наблягах на колелото, плуване лятото и ходене пеша. Сега съм силно ограничена в тези неща и гледам да компенцирам Wink танци пред ТВ като имам време, ама е много малко  Crazy

при продължителни или много остри болки, придружени дори със зацапване - при АГ да те види, да изпише нещо.

# 534
Момичета нещо помага ли ви за постоянно запушения нос? От два месеца съм така и вече не се издържа!!! Моля, някой ако има същия проблем и се е справила, да сподели.  Hug

# 535
  • Бургас
И мен ме мъчи странна хрема - аз имам обаче съмнения за алергия към домашен прах /която е отпреди да забременея/, а не за типичната хрема на бременността.
Нищо не ми помага.

# 536
Момичета нещо помага ли ви за постоянно запушения нос? От два месеца съм така и вече не се издържа!!! Моля, някой ако има същия проблем и се е справила, да сподели.  Hug
след 2-3 седмици ще премине това чуство. може да капеш отвара от лайка или да пръскаш спрей с физиологичен разтвор сега.

# 537
На мен лекар ми е изписвал спрей за нос Олинт за деца.Веднага ми отпушва носа.

# 538
  • на последния етаж
На мен лекар ми е изписвал спрей за нос Олинт за деца.Веднага ми отпушва носа.
И моята гинеколожка по време на втората ми бременност ми изписа Олинт за деца.  Peace Доволна съм.  Simple Smile

# 539
  • в огледалото на живота
Олинт не съдържа ли ксилометазолинова съставка?
Ако няма секрети в носа,мисля че по-добрия вариант е физиологичен разтвор.

Общи условия

Активация на акаунт