Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са глобулите Клотримазол и за какво се използват?
Безопасно ли е да правите секс по време на бременност?
Какви са рисковете от приемане на лекарства като Paracofdal по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са глобулите Клотримазол и за какво се използват?
-
Безопасно ли е да правите секс по време на бременност?
-
Какви са рисковете от приемане на лекарства като Paracofdal по време на бременност?
-
Какви са причините за появата на хемороиди по време на бременност и как да се справим с тях?
-
Какво представлява биохимичният скрининг за синдром на Даун и как се тълкуват резултатите от него?
Къде се слага водата и кое копче за какво е ?Ето такъв е моделът:
Много съм притеснена.Бременна съм от 16 седмици.До сега с мъжа ми сме имали само 2 акта,при които сме били много внимателни.И при 2-та пъти обаче се появи кървене.Единият беше снощи и тази сутрин се появиха и съсиреци кръв.Да спомена,че това не ми е за първи път.Преди 2 години ми правиха операция на шийката на матката с лазер.Оттогава почти винаги когато правя малко преди цикъл се появява кървене.В началото още след операцията,когато това се случи за първи път,лекарят ми каза че може да не е зараснала раничката от операцията.Но това продължи 2 години.сега когато съм бременна съм още по притеснена
Не знам какво да правя.Имала ли е някоя от вас подобен проблем?
! Не е нормално да имаш кървене по време на бременността !!