Да преправим старите мебели с любов - 16 тема

• 84 004
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
хаха, Lois, един познат Joy Кажи си, сподели Joy Добре де, ако се развихри човек в такова легло и се засили няма ли опасност да излети през прозореца със все познатия, въжетата и планките Joy Joy Joy

# 331
  • Варна.
хаха, Lois, един познат Joy Кажи си, сподели Joy Добре де, ако се развихри човек в такова легло и се засили няма ли опасност да излети през прозореца със все познатия, въжетата и планките Joy Joy Joy

Диби дюс!

Е, петъчна стана,
кой с какво се черпи?

# 332
  Може да сте го коментирали някъде в 16-те теми, ама ето блог за пребоядисване на мебели.
http://diyonthecheap.blogspot.com/2012/05/furniture-makeover-console-turned.html
Сега Лоис докато не сподели дали не пада и латекса от тавана - няма да я оставите на мира  Laughing

# 333
хахаххааааа нееееее  Joy нямаше да го нарека познат, ако беше така, бре. Била съм на купони в това жилище, и това легло е виждало много повече товар от една вихреща се двойка.

И щото междувременно гледам видеа как да си докараме шаби-шик вид на мебелите, та попаднах на един блог и аз, не знам - може да го знаете http://www.perfectlyimperfectblog.com

# 334
  • София
  Здравейте, ентусиасти. Имате много хубава тема, но все не мога да стигна до нея, за да я изчета цялата. Както много други и аз влизам с въпрос и мнооого се надявам да успеете да ми помогнете Praynig. В процес на обзавеждане на детска стая съм и искам да вдъхна живот на един стар гардероб, който да направя с декупаж по картина на Томас Кинкейд. Но удрям на камък. Освен че няма подобни модели на пазара, няма и големи размери на хартията, защото все пак открих фирма, която би могла да го отпечати, но не и по размера, който ми трябва. Моля Ви, ако сте чули или видели някоя фирма или да ми предложите по какъв друг начин мога да  опакован въпросният гардероб ще съм ви безкрайно задължена.

# 335
Колко са широки вратите на тази гардероб? Отпечатай изображението на ленти. Принтиращите плотери печатат на ролка, при която има ограничение в ширината и на практика няма ограничение в дължината. Друг вариант е на винил за билбордове, но седи като мушама. По-скоро откъде ще си набавиш толкова голямо изображение? Имай предвид, че билбордовете ги печатат на ниска резолюция, но не са предвидени да се гледат отблизо. На гардероба ти ще седи пикселизирано.

# 336
  • София
  Хм, вратите са 2по 45см. А аз защо реших, че трябва да са задължително на оризова хартия?! С всякаква хартия ли мога да го направя? Защото попаднах на фирма, която произвежда тапети от снимка. Дали ще ми свърши работа newsm78

# 337
Ами не знам защо си решила така за оризовата хартия, няма такова нещо. Simple Smile А тези с тапетите ще ти свършат работа, но говори с тях за изискванията за размер и резолюция на изображението. Ако можеш, виж и мостри. 45 см не са проблем дори и за плотерите по гаражчетата около УАСГ.

# 338
  • София
  Чудесна новина, мислех утре да обикалям по книжарници, сега ще влача децата по гаражчета. Laughing  Безкрайни, безкрайни благодарарности.

# 339
Разгледай този сайт www.maniaprint.bg . Може и по телефона да се обадиш, но не всичките им служителки са любезни Twisted Evil Това да не те отчайва, просто трябва да попаднеш на точния човек, понеже там имат наистина много възможности. На Хр. Смирненски са в самата сграда на УАСГ, встрани на главния вход. На отсрещната уличка "Университетска" в едно гаражче е "Harry Plotter" Laughing много свестни момчета и май е малко по-евтино при тях. Има и други фирмички там в района, но и тези ще ти стигнат. Wink

# 340
  • София
  Тези, първите, явно мен са чакали да си стартират сайта - 19часа, според брояча Laughing. Ще потърся и плагиатите Grinning. Още веднъж благодаря.

# 341
  • при Arctic Monkeys
извинете, че отново си позволявам да питам, но след доста изчетени страници не разбрах - нужно ли е да се шкури върху този дебел слой лак, кайто искам ва оцветя, или просто се обработва с боро контакт? видях, че има мнения, че гладките повърхности могат да се минат с контактен грунд, за да се избегне хамалогията по шкуренето? имам машина,но ако не е задължително, искам да си спестя прахоляците. а повърхностите са гладки,равни и ненаранени, но много, много лачени Rolling Eyes

# 342
  • София
Здравейте момичета.
Да ви кажа моят опит с люлките закачени на тавана.
Купихме от Икеа една детска люлка,която се закача на тавана.
Мъжа ми отиде до специализиран магазин за дюбели,и се върна с едни специални за целта.
Те са на следния принцип:След като се пробият с перфоратор дупките в тавана,се набиват вътре дюбелите.След като вече се вътре,с отверката се щтракват и завъртат.Така  от дюбелите вътре в дупката "щтръкват" много крачета и се забиват в бетона.Няма мърдане,изобщо не могат да се извадят от там.Люлката е с натовареност до 130 кг.Мъжа ми е около 100 ,и досега не е имал проблем.
Потърсете в специализираните магазини за дюбели,там ще ви ги покажат.Явно не са много известни ,защото аз лично за първи път ги видях, и изобщо не вярвах,че ще стане.Успех!

# 343
  • София
Момичета, здравейте искам да  ви попитам с какво да отрежа краката на икейско легло, имитиращо метал, така че да го  преправя на диван.

# 344
  Не мога да дам съвет, защото съм от пълните новаци.
Ето и моя първи опит:
преди

след

Общи условия

Активация на акаунт