Прием в детски градини в Пловдив - 4

• 43 825
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Благодаря за отговорите  Hug

# 76
Четохте ли критериите за електронното подаване на заявления за прием в ясли и градини?

аз също искам да попитам къде и как става това електронно записване и колко е сигурно, че то няма да отмени подаваните на място
става въпрос за набор 2010

# 77
  • Пловдив
♥Elfita♥   Благодаря за отговора   bouquet

А , някой да знае колко струват всичките изследвания , ако се направят без направление.

# 78
  • Пловдив
А , някой да знае колко струват всичките изследвания , ако се направят без направление.

33-36 лв

# 79
Аз пък да попитам,ако някой е правил всичките изследвани с направление,колко излизат така? newsm78

# 80
  • Пловдив
Моля ви някой да ми обясни кое точно е здравно-профилактична карта и имунизационен паспорт.

Ние имаме само картон в който личната вписва мерки теглилки и направени имунизации.

# 81
  • Пловдив
miraluba, здравно-профилактичната карта се купува от книжарницата, попълваш си я и ЛЛ трябва да ви я подпечати. А за имунизациония паспорт-нашата лекарка ни разпечата един лист(А4) с написани на него всички имунизации и го подписа и подпечата. Най-горе си пише имунизационен паспорт.

Преди време писах, че от яслата са ми върнали Здравна карта. Занесох я в ДГ за да питам трябва може ли с нея или трябва да си купя здравно-профилактичната карта и ми казаха, че става, да не купувам, че изобщо не ги гледали и ползвали тези картони.

# 82
  • Пловдив
Това което имаме в момента е "Здравна карта на дете", в нея както писах личната попълва мерки и теглилки + ваксини.
Здравно-профилактична карта друго ли е?

# 83
  • Пловдив
Това което имаме в момента е "Здравна карта на дете", в нея както писах личната попълва мерки и теглилки + ваксини.
Здравно-профилактична карта друго ли е?

Да, различни са. Аз в яслата дадох точно Здравна карта на дете, но ЛЛ не беше попълнила в нея мерки и ваксини. Сега за ДГ си купих от книжарницата здравно-профилактичната карта, но както писах от ДГ ми казаха, да не я попълвам, а направо да им занеса здравната карта от яслата.
За най-сигурно попитай, ако може с тази здравна карта във вашата градина не си купувай Здравно-профилактична карта.

# 84
  • Пловдив
Благодаря!   bouquet

# 85
офф и на мен са ми много омотани тия карти,картони и тн ooooh!
Нашите изследнания и документи са готови-сутринта лл ми се обади,след което отидохме да дадем урина и да ни боцнат-малката е голям герой-гък не каза,като я боцнаха Mr. GreenМного народ имаше,над 30 мин чакахме,казаха ,че след 17 мога да ги взема от лабораторията/за писанец става въпрос/,но реших утре сутрин да ги взема и след това при лл за другите неща.Дано не са пропуснали нещо
Иначе някой беше питал с направление колко излиза-аз дадох 16 лв-за чревните 14 и в писанец 2 лв такса-това е

# 86
  • Пловдив
Аз през януари месец нищо не съм платила с направление, само 2 лева в лабораторията. От днес до другия понеделник ще са валидни ли кръвните изследвания. Срокът е 7 дни. Аз в понеделник носих ако и урина, във вторник я водих да я бодат. Аз предвидих наплива и затова бързах миналата седмица преди почивните дни да съм готова. Ако моето трябва да чака половин час, изобщо изследвания няма да има.  ooooh! На мен въпросната здравна карта, днес погледнах, ЛЛ ми я принтира на компютъра с всички данни в нея. Нищо не съм купувала отделно.  Peace

# 87
 razel_dazel-би тряябвало да важат,все пак резултатите ще излезнат следобед,та ако трябва да сме точни от днес следобед до другия понеделник следобед ще важат Mr. Greenдано и в градината мислят като мен,че иначе....Обаче аз утре като си взема всички документи и ще ида до градината,по-раничко е по-добре.Та ако има нещо,да го оправяме докато е време

# 88
  • Пловдив
Четохте ли критериите за електронното подаване на заявления за прием в ясли и градини?

аз също искам да попитам къде и как става това електронно записване и колко е сигурно, че то няма да отмени подаваните на място
става въпрос за набор 2010
И мен ме интересува за набор 2010.Подали сме документи за детска градина 2011год и доколкото разбрах тогава в годината,в която детето навършва 3 години трябва пак да потвърдим.Пълна каша ми е с това електронно записване.В нета намирам само за столична община.Дано се включат по-запознати мами!

# 89
  • Пловдив
Чревните изследвания  поемат ли се от здравната каса.
И ако не, колко лева излизат без направление?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт