Прием в детски градини в Пловдив - 4

• 43 874
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • До хладилника, който обичам
Дали броят частните градини? Ако да, то е ужасно недалновидно и нечестно да не са предвидени тези 200 места, при положение, че въпросните 200 деца са се родили не вчера, а преди 3 (!) години и според данните на НСИ, които излизат в началото на всяка следваща година тази цифра и броят места в детските градини са били известни още в началото на 2010-та година.

# 92
  • Пловдив
Чревните изследвания  поемат ли се от здравната каса.
И ако не, колко лева излизат без направление?  newsm78

# 93
Чревните изследвания  поемат ли се от здравната каса.
И ако не, колко лева излизат без направление?  newsm78
чревните се заплащат-14лв

# 94
  • Пловдив
нова мама84  Благоаря    bouquet -  значи без направление ще ми излезнат 14 лева, нали ?

# 95
  • Пловдив
Съжалявам ако въпроса ми у глупав но ... забравила съм, а от направлението не мога да преценя - изисква ли се изследване на урината при постъпване в ДГ?

# 96
  • Пловдив
Съжалявам ако въпроса ми у глупав но ... забравила съм, а от направлението не мога да преценя - изисква ли се изследване на урината при постъпване в ДГ?

В нашата ДГ се изисква. Важи 7 дни.

# 97

Да,изисква се,мисля навсякъде  Peace

# 98
  • Пловдив
Благодаря ви момичета  Hug

# 99
Момичета,запътила съм се към Хронолаб.
Като допълнения,които са без направление личната ми е написала на едно листче:

Salm.
colli.
disant.

Нещо такова е,почти не се разчита  Thinking

Това ли са нещата,които ще се доплащат и колко ще бъде?Защоти чета различни суми,10 лв,16 лв....  Thinking

# 100
Колко направления имаш,това са за Салмонела,Е-коли и Дезинтерия ама май,ако имаш 2 направления,това ти е което ще плащащ,уф ама и аз така обясних чееееееее!

# 101
Момичета,запътила съм се към Хронолаб.
Като допълнения,които са без направление личната ми е написала на едно листче:

Salm.
colli.
disant.

Нещо такова е,почти не се разчита  Thinking

Това ли са нещата,които ще се доплащат и колко ще бъде?Защоти чета различни суми,10 лв,16 лв....  Thinking

В Писанец за тези които си споменала платих 12лв.

# 102
  • Пловдив
Днес всички деца бяха в Писанец   Laughing
Първо бях на Южен полъх, отказах се , отидах в ДКЦ -то в Кичука там пак лудници и тръгнах към Гранда . Естествено че и там имаше опашка около 20 души, но мина много бързо за 15-20 мин. Платила съм 4 лв, имах направления за всичко. (2х2 лв - мин седмица за акита, днес за кръв и урина)

# 103
  • Пловдив
В Кичука има нова лаборатория-БодиМед. Намира са до магазина "Мама, татко и аз" И понеже е нова, няма изобщо народ. Така м и казаха няколко майки, които са ходили вчера и днес.
Дано съм полезна на някой.

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 21:39 от ninand

# 104
Аз ходих днес в Хронолаб в Тракия.Нямаше никакви хора,само един дядо  Laughing .Наистина доплатих точно 12 лева.Но не ми хареса срока,който дадоха.Щели да бъдат готови в Петък  Close Можело и Четвъртък следобяд,но паразитите нямало да са готови тогава  Thinking
Не ми дадоха и листче с номер за проверка.Казаха ми да ида направо в Петък  newsm78 Close

Нали уж там ставаха за 2 дена,какви са тези неща сега  Thinking Навъртях маса километри и накрая пак за Петък  Close Как ще успея да ги взема,да мина през джипито да ги подпечата и да допише нещо си и после в градината да ги занеса  Rolling Eyes Много тъпа работа.

Има ли вариант нещо да ме будалкат и да станат по-рано?

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 13:56 от elfi4ka

Общи условия

Активация на акаунт