Прием в детски градини в Пловдив - 4

• 43 545
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
  • До хладилника, който обичам
Направихме изследвания направо в кабинета на личната на децата - сутрин имат лаборатория там, май към Писанец се числи. Платих 2 лв, с всички направления, ще са готови в петък.

Макар че кел файда, предвид факта, че за пореден път минах покрай градината, все още безименния филиал на ЦДГ Марица, където и директорката се въртеше и не даде никаква надежда, а нещата са до под кривата круша...

Ето докъде са я докарали след цяло лято клатене на крака и 6 дена до началото на учебната година:

Окачения таван недовършен, стените и пода на груба замазка, в коридора и санитарните помещения тепърва редят теракота, още има отворени канали за кабели, по ел.инсталацията има още много да се прави.
Да не говорим за фина мазилка, боядисване, подови настилки, обзавеждане... директорката е силно скептична, че може да стане на 17-ти, аз отдавна не вярвам, че ще успеят. Не знам ЖилФонд ли е виновен или кой, но е пълна глупост, че след обявяване на ремонта, от 3,5 летни месеца 2 стоя, без да е пипнато дори.

# 106
  • Пловдив
Трябваше да поискаш талон за онлайн проверка. Аз по този начин проверих и баха готови във вторник, а ми казаха сряда. Обади им се в четвъртък по телефона.

# 107
Трябваше да поискаш талон за онлайн проверка. Аз по този начин проверих и баха готови във вторник, а ми казаха сряда. Обади им се в четвъртък по телефона.

Исках,но ми отказаха  Twisted Evil

# 108
Цитат
И на мен така,вчера бяхме,казаха за четвъртък,но аз ще звънна утре по телефона,дано са станали по-рано!

# 109
  • Пловдив

Има ли вариант нещо да ме будалкат и да станат по-рано?

Да,определено ще станат по-рано,ако са чисти пробите.Утре или в четвъртък най-късно ще са готови.
Защо си тръгна без парола за интернет???Отказали да ти дадат.Тази я е мързяло,ама ти ще настояваш.Жена с три деца си все пак,всяка секунда ти е ценна.Оправно момиче си-що не й се опъна.Като са готови изследванията се ходи лично,за да ти сложат печати от лабораторията.
Притеснявай ги по телефона.

# 110
  • Пловдив

Отказаха ти....Явно си е до човек. Аз си поисках, казаха ми, че не ми трябвало, защото така или иначе трябва печат на бланката и трябва да отида до лабораторията, но аз настоях и ми дадоха. По-зле за тях.  Mr. Green  Ще ги притесняваш по телефона още от утре следобед.  Twisted Evil

# 111
Толкова ми е акъла  ooooh! Малкият врещеше,бях се изпотила и въобще не съобразих да се опъна.Залюхана работа  ooooh! Laughing

Ще ги тормозя по телефона Crossing Arms

# 112
На мен винаги са ми давали талонче за онлайн проверка,тази в лабораторията наистина нещо я е мързяло. Twisted Evil
Бу-снимката,която показваш е направо плачевна,не знам кой си вярва,че на 17 ще отворят,ама силно се съмнявам да стане тогава.И какво излиза-че са боцкали и мъчили детето напразно и после пак всичко наново ooooh! #Cussing outсамо в нашата държава е възможно всичко това Naughty
Аз иначе да се похваля-вече сме с пълен набор документи WhistlingСнощи си видях в нета изследванията,не ,че разбрах нещо,но на моя мъж леля му е докторка и й ги издектувах по телефона и каза,че всичко е ок и в норма.Тази сутрин си ги взех от писанец и преди малко се върнах от лл.Ама каква опашка имаше там ooooh!над 20 човека,повечето деца с искане за бележки за училище.Обадих се на лл да питам утре кога работят,че има много хора и нямам време да чакам,тя каза-стой,сега ще излезна да ти ги дам. Mr. GreenНарочно така казах,че да ми отвърнат така Embarassed Mr. Green Mr. Greenама наистина не можех да чакам-щеше да отиде над 1 ч в чакане.Бележката за заразно болния е с дата 17ти -ми те отварят сутрин в 7,все едно съм отишла преди градината Mr. GreenУтре ще ида до градината да ги дам на мед сестрата и ще поразпитам още малко за първия учебен ден

# 113
  • Пловдив
нова мама84 ,ама то голямо разкарване

Аз минавам само с едно ходене до ЛЛ.Дава ми направленията за всички изследвания /нищо не плащам аз/,пише си всички бележки,карти,заключения,дъра бъра с дата 17 ти.Подпечатва ми копията на ваксините от здравната книжка.Взимам си изследванията от лабораторията с мокър печат и съм готова.Не ходя за втори път до ЛЛ.Не знам как го прави.Но става,само ако с изследванията няма проблем,разбира се.Т.е ако излезе някое паразитче на чревните не става.Но Слаба Богу досега не се е случвало и не съм и чувала на някой да му е излезнало.

# 114
 ♥Elfita♥ -и нашата горе долу така процедира,но с имам маалко повече ходения-миналия вторик ходих да дам акито.Дадоха ми само направлението за кръв и урина/и другото за гастроентеролог,но то е отделно от тия документи/ и каза да чакам да ми се обадят за резултатите.Вчера ми звъннаха,че всичко е готово.Отидохме да ни боцнат и да дадем урината,днес си ги взех и отидох при лл за всички документи-това е-общо 2 ходения при лл и 2 до писанец.Ти как ходиш само веднъж-кога носиш аки,урина и кога ви боцкат?
Ти да не помисли,че понеделник ще ходя пак за тази бележка-дадоха ми я,но е с дата 17,все едно съм ходила сутринта.Иначе всичко друго ми беше издадено и подпечатано,само си го взех

# 115
  • Майничка
...Т.е ако излезе някое паразитче на чревните не става.Но Слаба Богу досега не се е случвало и не съм и чувала на някой да му е излезнало.

Е, от Писанец и аз не съм чула да е излязло, но там човек с напреднал стадий на рак излезе с отрицателни маркери. За миналата седмица в Хронолаб има два случая на познати деца (за тях знам), потвърдени в паразитологията на ВМИ, не глисти, а някаква друга гад, дето живеела по-нагоре от изхода.

# 116
Ние направихме изследванията в Bodimed в Кичука, не сме чакали и а момичето беше много мило. Има ли някой приет в "Албена"?

# 117
  • Пловдив
Ти как ходиш само веднъж-кога носиш аки,урина и кога ви боцкат?

Ами,правя наведнъж всичките изследвания.Пускам ги във вторник примерно и в четвъртък сигурацио са излезнали чревните.
Даже тази година ще ги пусна всичките в четвъртък /не сме в града/ и отново се надявам в петък да излезнат.Ще видим как ще ми се получат нещата.Ще пиша

Е, от Писанец и аз не съм чула да е излязло, но там човек с напреднал стадий на рак излезе с отрицателни маркери. За миналата седмица в Хронолаб има два случая на познати деца (за тях знам), потвърдени в паразитологията на ВМИ, не глисти, а някаква друга гад, дето живеела по-нагоре от изхода.

Славата на Писанец я знам и аз.Ползвам само Хронолаба.В естремни случай /неделя и събота следобеда/ съм принудена да ползвам Писанец обаче

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 20:34 от ♥Elfita♥

# 118
  • Пловдив
толкова много изследвания за 1-ва група ли правите?или и за по-горните групи?
защото моя е 3-та група,не е ходил от май месец,питах мед.сестра в ДГ и ми каза само за глисти да пусна изследване и мед.бележка от джипито за въшките newsm78

# 119
  • Пловдив
защото моя е 3-та група,не е ходил от май месец,питах мед.сестра в ДГ и ми каза само за глисти да пусна изследване и мед.бележка от джипито за въшките newsm78

да,за вас е така-правят се само чревни.но дали всички или само някой не знам.
но за първа група не е така.

Общи условия

Активация на акаунт