Прием в детски градини в Пловдив - 4

• 43 524
  • 774
  •   1
Отговори
# 180
и ние имаме номерче отпреди година от "Еделвайс", даже ходихме пролетта да се отете ,че не сме се отказали,но явно горим. аз като гледах критериите за ел класирането събираме 18 точки за първо желание.не получааме някакви по-специални точки и дано да стигнат ....

# 181
  • Пловдив
От къде да ги видя тези точки?

# 182
по-нагоре една мама беше дала линк към страницата на една градина, а там бяха сложили решенията на общината в PDF формат. от там ги видях,а мисля ,че самото решение на общината е с номер 294.ако ти се търси  в сайта им

# 183
http://www.plovdiv.bg/index.php?option=com_content&view=cate … d=519&lang=en

Ето тук - РЕШЕНИЕ 294 (третото по ред) - Прием  критерии за прием в детските градини

# 184
  • Пловдив
Мерсииии  Hug

# 185
  • Пловдив
Ние също  финиширахме успешно и в понеделник на градина.Ще имат тържество в двора с родителите  newsm18 newsm18 newsm18

Много съм доволна от Хронолаб.Вчера сутринта пуснахме всички изследвания,включително чревните.Днес на обяд ми излезнаха,че са готови чревните.А вчера урината и кръвта..Отпраших да ги взема,после в градината да ги види мед сестрата.

Пожелавам успешна градинска година на набор 2009-повече усмихнати детски личица и по-малко сълзи

# 186
Аз да ви кажа,взех да се позамислям за цветята Embarassed Embarassed Embarassedугода нямам ейй.Мога да взема,но и аз не знам колко учителки,лелки ще има.Мисля и на мед сестрата да взема,че от кратките ни разговори/2-3 пъти/останах с приятно впечатление от нея ,пък и ми каза,че в понеделник ще е на вратата.Не е задължително да е букет цветя,може и по единично цвете с панделка-пак ще се зарадват мисля newsm78
Винаги ли са 2 учителки+1 лелка newsm78

# 187
Аз май ще взема направо 5,2 за госпожите,1 за лелята,1 за мед сестрата,че и нашата е готина и 1 за директорката,че много ни помогна,един път е,ще го преживея,аз обичам много такива жестове!

# 188
  • Пловдив
и ние имаме номерче отпреди година от "Еделвайс", даже ходихме пролетта да се отете ,че не сме се отказали,но явно горим. аз като гледах критериите за ел класирането събираме 18 точки за първо желание.не получааме някакви по-специални точки и дано да стигнат ....

Аз ли нещо не разбирам или ... броя, броя и все 12 точки за първо желание без специалните точки. Как така при вас стават 18, нещо бъркам или...   newsm78

Ще се гръмна вече с тези новости, аман значи     #Cussing out

# 189
ами аз слагам точки и за натоящ адрес  на детето в административния район на детското заведение и  точки за адресът на детето е в Община Пловдив - първите 2 критерия

# 190
Извинете ме,ама ще пуснете ли отново линка с критериите по точки да си изчисля и аз нашите.Благодаря ви

# 191
  • Пловдив
ами аз слагам точки и за натоящ адрес  на детето в административния район на детското заведение и  точки за адресът на детето е в Община Пловдив - първите 2 критерия

Ааааа, ясно - така сметнато значи ни се събират 17 точки.

Линка е на тази страница, малко по-нагоре.    Peace

# 192
а къде губите една точка,че сте с 17? ие сме с 18 без специални... а дали ако съм и студентка ,и помайчинство получавам за всяко едно по 1 точка ?

вижте линка  закритериите малко по-нагоре

# 193
  • Пловдив
Сега разгледах критериите.Според мен са добре измислени.Дава се точка и за родител в майчинство,адрес в района на градината или местоработата,за платени данъци и такси.Добре е

# 194
Велма благодаря ти,видюх го по-напред.Но незнам аз ли съм тъпа,че немога да се справя,но изчислявам 10 точки.А по адресна регистрация сме в Пловдив.ДГ е зад блока.Мъжа ми е безработен,айде там губя 1т.но все пак.Моля ви помогойте. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт