Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 54

• 67 983
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Mirama, имаме мечето Алфи, но по-стар модел. Подариха го на дъщеря ми, когато беше бебе. Много си го обича и все още си играе с него. Тялото е твърдо, тъй като електрониката е в него. Главата и крайниците са меки. Хубава и симпатична играчка е, препоръчвам го.  Peace

# 271
Linofrina, благодаря за инфото. ) Мислех да го взема за подарък. )

# 272
Имам поръчка като използвам КД. Получили са я на 1-и. От кога получавате поръчки, от коя дата? Рано ли е да ги мисля?

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 11:38 от Джогифен

# 273
  • София
Имам поръчка като използвам КД. Получили са я на 3-ти. От кога получавате поръчки, от коя дата? Рано ли е да ги мисля?
Днес получих поръчки който са доставени на техният адрес на 26.09 и 28.09  Peace                                                                                                                                                                                                                                                                                               
http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/S1GL30010/col/RVE/listing … wear-and-jackets/ - размер 8 г. много хубаво пуловерче седи страхотно
Получих и две роклички от модела тип риза размер 9 г. ,който не намирам в сайта,прекрасни са за лятото ще са идеални.Чорапогащниците който получих също са много хубави,размер 6-7 г. ни ставата идеално.

# 274
  • UK
 Да се запиша и аз в темичката, досега само следях. Днес си взех:

http://www.mothercare.com/Mothercare-Spotty-Padded-Coat-With-Hoo … 2520With%2520Hood даже не очаквах да е толкова дебело. Ще изкара зимата с него.

http://www.mothercare.com/Mothercare-Grey-and-Pink-Joggers-%E2%8 … 93%25202%2520Pack
http://www.mothercare.com/Mothercare-Long-Sleeved-Daddy%27s-No.1 … 0No_1%2520T-Shirt блузката е малко  тънка, но е много сладка.

Всичко е размер 12-18м.

И малко бебешка козметика пак от Мадъркера. Доволна съм.

# 275
Здравейте, имам глупав въпрос, но се надявам да ми помогнете. Пазарувам от е-bay uk, но превозвачът, който използвам явно има временни затруднения. От тук изброените сайтове избрах Gab_co. Регистрирах се в сайта им, но когато трябва да опиша поръчката, имам 3 задължителни полета: адрес на сайта, поръчка номер и проследяващ номер. Нямам проследяващ номер. Какво да правя?
Ще бъда благодарна за всяка помощ.

# 276
  • София
Здравейте, имам глупав въпрос, но се надявам да ми помогнете. Пазарувам от е-bay uk, но превозвачът, който използвам явно има временни затруднения. От тук изброените сайтове избрах Gab_co. Регистрирах се в сайта им, но когато трябва да опиша поръчката, имам 3 задължителни полета: адрес на сайта, поръчка номер и проследяващ номер. Нямам проследяващ номер. Какво да правя?
Ще бъда благодарна за всяка помощ.

Vapor, аз лично пиша нямам ...  Peace

# 277
  • София
Аз пиша номера на поръчката отново Peace

# 278

Vapor, аз лично пиша нямам ...  Peace

Аз пиша номера на поръчката отново Peace

Благодаря ви!  bouquet

# 279
  • София
Имам поръчка като използвам КД. Получили са я на 1-и. От кога получавате поръчки, от коя дата? Рано ли е да ги мисля?

Дата на тръгване 03.10 Дата на пристигане 10.10 ОБРАБОТВА СЕ

Дата на тръгване 07.10 Дата на пристигане 14.10

Дата на тръгване 11.10.Дата на пристигане 18.10

Сега би трябвало да ти я обработват,очаквай имейл или обаждане кой ден ще е раздаването.

# 280

Здравейте и от мен Simple Smile Моля за малко помощ относно пазаруване в Tesco и ASDA. Препоръчайте ми посредник, на който да се доверя. До сега не съм пазарувала нищо от английските сайтове.
За да не се приеме като някакъв вид скрита реклама или пък спам , може да ми пишете на ЛС.
Много ви благодаря.  bouquet

# 281
# 282
  • Berlin
....Препоръчайте ми посредник, на който да се доверя. До сега не съм пазарувала нищо от английските сайтове. ...
И аз се интересувам. Simple Smile Ще си плащам сама, само ми трябва адрес и някой да достави нещата.

# 283
# 284

А от къде могат да се поръчат шоколадови изделия?

Пак да попитам.
Звънче, до превозвач ще ги поръчам, но от кой сайт? Не виждам от Теско или Асда супермаркет да може да се пазарува онлайн. Ако купувате от някъде шоколадови изделия,кажете от къде?

Общи условия

Активация на акаунт