Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 54

• 67 982
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ай как ме е яд, ай как ме е яд.  #Cussing out  Зная, че е спам, но само вие ще ме разберете. В една поръчка от George имам два объркани артикула. Единият ще го преживея, но другият са чорапогащници за малката ми кокетка, които вече са изчерпани. И в Спортса имам объркан артикул, и от H&М непрекъснато ме прецакват, и обувките ми в Джавари не ги намаляват ....  censored

# 46
  • София
miss_74, кои гуменки имате? Сега премерих нашите - 18,5см са. Странно е, че има разминаване в дължината за еднакъв номер Rolling Eyes

Тези са

# 47
miss_74, кои гуменки имате? Сега премерих нашите - 18,5см са. Странно е, че има разминаване в дължината за еднакъв номер Rolling Eyes

Тези са

Simanto,имаме от тези    http://kikopi.snimka.bg/other/next.528737.26216365  , които вече ги няма в сайта и стелката им е точно 19см,аз меря с рулетка,ако това има значение и се разминаваме с 0,5см.,но както прецениш,ако мислиш,че 12 ще Ви е добре,поръчвай  Peace -но по мое наблюдение гуменките им винаги са по-големи като размер  Wink

# 48
Здравейте момичета искам да питам някой иска ли да разменим тази рокля от Некст ние имаме размер 7-8, но ни е много голяма ако някой има размер 5-6 да ми пише
http://www.next.co.uk/x502616s5#780301x50

# 49
момичета някой да има това яке на мадекеар да каже отзиви за размерите уголемени или умалени ,изглежда ми да е доста дебело,аз и такова търся.Преди 2 години купих на малката от там едно яке което беше умалено

# 50
  • на село
някой случайно да е поръчвал това рокле http://www.getthelabel.com/fcp/product/elise-ryan/Dresses/Mesh-. … ?colour=champagne интересуваме размера Simple Smile

# 51
 Момичета има ли в момента някой превозвач на този адрес?   bouquet

Cafe Red Zone
55 Hornsey Road
London
N7 6DG
United Kingdom

Преди малко пуснах поръчка от Джордж по невнимание на този адрес ooooh! и не знам как да я откажа и да си я поръчам на правилният адрес

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 16:37 от *Цвети*

# 52
Моля ви, препоръчайте ми фирма-посредник, от която сте доволни.

# 53
  • Златна Добруджа
момичета някой да има това яке на мадекеар да каже отзиви за размерите уголемени или умалени ,изглежда ми да е доста дебело,аз и такова търся.Преди 2 години купих на малката от там едно яке което беше умалено

Divya, в сайта под якето има коментар. Жената пише, че е взела размер 5-6 /до 116 см/ за дъщеря си, която към момента е 113 см. Впечатленията са й, че е тясно при раменете и не толкова дълго, колкото е очаквала. Ще го връща и взима размер 6-7.

# 54

Divya, в сайта под якето има коментар. Жената пише, че е взела размер 5-6 /до 116 см/ за дъщеря си, която към момента е 113 см. Впечатленията са й, че е тясно при раменете и не толкова дълго, колкото е очаквала. Ще го връща и взима размер 6-7.
Хич пък не съм гледала ,но поръчах и аз 6-7 г. мойта е на 4 и половина ама е 113см.Благодаря ти,за включването

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 19:41 от divya.

# 55
  • Пловдив
  bouquet

# 56

Cafe Red Zone
55 Hornsey Road
London
N7 6DG
United Kingdom

Преди време аз бях объркала така и срещу 8 лв. ми я взеха от там и ми я донесоха с моя превозвач. Не знам да има някой там иначе.

# 57

Cafe Red Zone
55 Hornsey Road
London
N7 6DG
United Kingdom

Преди време аз бях объркала така и срещу 8 лв. ми я взеха от там и ми я донесоха с моя превозвач. Не знам да има някой там иначе.
Вчера се свързах със сайта по телефона и се разбрахме да ми променят адреса на доставка и ме увериха ,че пратката ще пристигне на правилният адрес.Сутринта обаче в мейла който получих, че поръчката ми е изпратена ,пак пише стария адрес  newsm78
 Дано се оправят нещата Praynig

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 09:59 от *Цвети*

# 58
  • София
Здравейте,
Използвам Gabco за поръчки от UK, но сега се нуждая от посредник по-скоро в обратната посока. Искам да изпратя сравнително голяма и тежка пратка и искам тя да стигне безпроблемно до купувача, без да се притеснявам дали ще бъде изгубена, открадната или нещо подобно.
Ще ви бърда благодарна, ако ми препоръчате някаква фирма, която да извършва такива услуги.
Благодаря  Peace

# 59
Хора помагайте. Искам да купя нещо от теско, но като добавя пощенския адрес на емпреса, ми се появява падащо меню, на който няма техния адрес и никъде не може да се добави. Някой сблъсквал ли се е с това.

Общи условия

Активация на акаунт