Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 54

• 67 360
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • София
За теб Танче  bouquet 

# 31
Момичета, детските дрешки на Adams как са като качество? И за колко време и как идват поръчките от там?

# 32
kasito, на Адамс ми харесва качеството, но ми ги носят направо от Англия, не съм поръчвала.

Аз искам да попитам, клинчета и панталонки на Джордж, за ръст 100см, какъв размер поръчвате?
3-4г.? или 5-6г?

# 33
Също да предложа за добавяне в първи пост един сайт, ако не е късно www.woolovers.com. Пазарува се с Бг карти и доставят до България.   bouquet
Разгледах сайта- хареса ми даже си набелязах една блуза за мъжо, обаче ме притеснява че дамско и мъжко е една номерация  Thinking може ли една Мка например от мъжкото да е М и дамско? Не съм съгласна нещо.
Иначе открих код за 5% NEW2WL- даде ми и БД до България.

# 34
  • София
kasito, на Адамс ми харесва качеството, но ми ги носят направо от Англия, не съм поръчвала.

Аз искам да попитам, клинчета и панталонки на Джордж, за ръст 100см, какъв размер поръчвате?
3-4г.? или 5-6г?

Определено 3-4 Peace

# 35
NellyR, благодаря. )
Понеже от там напоследък все блузки и тениски поръчвам и панталонки не съм скоро. ))

А някоя от вас дали скоро ще прави поръчка, евентуално да се включа в нейната и ако не е проблем разбира се после изпращането с еконт?

# 36
Здравейте ,
моля зя помощ -някой пазарувал ли е от този сайт
http://directelectronics.appee.co.uk/template_content_1.php

# 37
proletno vreme

Сравни тези картинки
 втора на
 http://directelectronics.appee.co.uk/template_content_11.php

и
 http://asiasociety.org/education/policy-initiatives/state-initia … s-college-and-bey

сайт е пълно менте, английски сайт да продава в долари - за пръв път виждам, мейлите са от гугъл и хотмейл, плащане от манигрейм и уестърн юнион.... повече не съм гледала, и това стига  Mr. Green

# 38
Много благодаря ,
и аз се усъмних .Харесах си един ТВ от Продавалник и след като писах на продавача стигнах до този саит.
Иначе от един час ми разтягат локуми. най добрата компания за търговия и и и и .......

# 39
  • София
Някой може ли да ми даде дължина на момичешки гуменки номер 12 от Некст?

Ако може да ти е някакъв ориентир, аз поръчах гуменки № 11 и стелката им е 19см,вероятно на
№ 12 стелката ще е 20см  Peace
Мерси Simple Smile. И ние имаме гуменки 11. Сега има мъничко място отпред, а сандалки 11 - 2 чифта, вече са малки. И умувам дали гуменки 12 няма да са много големи, че ми трябват за сега newsm78

# 40
Някой може ли да ми даде дължина на момичешки гуменки номер 12 от Некст?

Ако може да ти е някакъв ориентир, аз поръчах гуменки № 11 и стелката им е 19см,вероятно на
№ 12 стелката ще е 20см  Peace
Мерси Simple Smile. И ние имаме гуменки 11. Сега има мъничко място отпред, а сандалки 11 - 2 чифта, вече са малки. И умувам дали гуменки 12 няма да са много големи, че ми трябват за сега newsm78

Лично аз мисля,че за сега гуменки 12 ще са и големи,аз купих на дъщеря ми отворени обувки 12 и са и големи /вероятно ще са и тамън зимата,когато няма да може да ги носи,дано поне на пролет да и стават все още/,виж с ботушките е съвсем различно,взех 12 номер имат съвсем малко аванс,което означава че след 2 месеца ще са и ок  Peace  Peace

# 41
  • София
Много ти благодаря. Май ще взема пак 11 засега.

# 42
Привет момчета, искам да попитам за prodirectrunning.com
искам да си поръчам някой неща от там - има ли общи поръчки във форума по темата / търсачката не засече/, има ли пазарували и трябва ли да се пазарува с UK карта?

# 43
здравейте момичета някой който поръчва от мадекеар ,може ли да ме включи с едно яке

# 44
  • София
Също да предложа за добавяне в първи пост един сайт, ако не е късно www.woolovers.com. Пазарува се с Бг карти и доставят до България.   bouquet
Разгледах сайта- хареса ми даже си набелязах една блуза за мъжо, обаче ме притеснява че дамско и мъжко е една номерация  Thinking може ли една Мка например от мъжкото да е М и дамско? Не съм съгласна нещо.
Иначе открих код за 5% NEW2WL- даде ми и БД до България.
Не е еднаква номерацията, М мъжко е различно от М дамско. Към всеки модел има Sizing и там дават размерите на конкретния модел    Wink

Общи условия

Активация на акаунт