Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 54

• 67 365
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
Ще се запиша, че предстои попълване на есенно-зимния гардероб ...

И при нас така.

# 16
  • на село
  bouquet за темата

# 17
Ще се запиша, че предстои попълване на есенно-зимния гардероб ...

И при нас така.

и аз съм с вас

bouquet за темата

# 18
Здравейте,
как пазарувате от javari.co.uk Колко струва доставката до България и приемат ли наши карти?  newsm78
Редактирам се, прочетох, че доставката е безплатна - 7-10 работни дни.

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 07:52 от gug40

# 19
И аз да се разпиша в темата. )
Бих искала да попитам, ако знаете английски сайтове за бебешки колички и всичко останало за бебета. Аз имам 2-3 под ръка, които си знам още от предната бременност. Но ако има нещо ново, което да съм пропуснала...)
Основно искам да сравня цените на количките.

# 20
  • София
Някой може ли да ми даде дължина на момичешки гуменки номер 12 от Некст?

# 21
МОмичета, аз отново с въпрос.
Писах на една от фирмите посредници за вземане на пратка от адрес.
Но ми отказаха, тъй като пратката не може да бъде опакована в кашон, а ще бъде сложена само в черни пликове.
Дали има други, които сте използвали и за които това не е проблем?

# 22
Мацко, не знам кой си питала и за какво става въпрос, моят съвет е да се обърнеш към UKtoBg, понеже те главно се занимават със събирането.  Peace

# 23
Мацко, не знам кой си питала и за какво става въпрос, моят съвет е да се обърнеш към UKtoBg, понеже те главно се занимават със събирането.  Peace

Точно с тях си кореспондирах.
Но куриерите им отказвали да вземат пратка без кашон. Не знам какъв толкова е проблема.

# 24
Мацко, не знам кой си питала и за какво става въпрос, моят съвет е да се обърнеш към UKtoBg, понеже те главно се занимават със събирането.  Peace

Точно с тях си кореспондирах.
Но куриерите им отказвали да вземат пратка без кашон. Не знам какъв толкова е проблема.

Хм, аз също не разбирам, на мен са ми прибирали неща даже неопаковани  newsm78
А ако си организираш друг куриер до техния адрес?

# 25
Някой може ли да ми даде дължина на момичешки гуменки номер 12 от Некст?

Ако може да ти е някакъв ориентир, аз поръчах гуменки № 11 и стелката им е 19см,вероятно на
№ 12 стелката ще е 20см  Peace

# 26
Момичета, не знам дали съм пропуснала или никой не е споделил, но как са дрехите на Asda от серията за малките момчета тази есен, отговарят ли си като размер? Интересуват ме трикотажните долнища, блузки с дълъг ръкав и това якенце http://direct.asda.com/george/younger-boys-coats-jackets/spiderm … 9,default,pd.html

# 27
  • София
Търся зимно яке за дъщеря си р.134, но да е модел за госпожици. Ако някой види, да пише, моля.

# 28
  • София
Записвам се и да попитам - от кога в New look не приемат Бг карти? Аз пазарувах от тях някои бременни дрехи с Бг карта и доставка до тук (т.е. миналата година е било).
Също да предложа за добавяне в първи пост един сайт, ако не е късно www.woolovers.com. Пазарува се с Бг карти и доставят до България.   bouquet

# 29
  • Пловдив
Момичета, търся комплект на Бен 10 за 6г. младеж /горнище и долнище/, ако някоя от вас е срещала по сайтевете, ще съм благодарна да го сподели?! Hug

Общи условия

Активация на акаунт