Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 54

• 67 393
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, от къде мога да поръчам маркови дрехи като Levi's , Calvin Klein, Diese , miss sixty

# 601
Здравейте, от къде мога да поръчам маркови дрехи като Levi's , Calvin Klein, Diese , miss sixty

ASOS  Wink
Има тема за сайта в раздела,намери я  Peace

# 602
Момичета, привет! Извинете ме за глупавия въпрос - интересува ме сайта на Некст, ще се радвам някой да ми обясни като на идиот как точно става поръчката и доставката. Може би е коментирано в темата, но нямам време да я изчета цялата и предишните също.  Peace

# 603
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Извинявайте за въпроса, но за първи път ще ползвам КД и не мога да се ориентирам дали трябва да ги уведомя когато направя сама поръчка до техния адрес?

# 604

ASOS  Wink
Има тема за сайта в раздела,намери я  Peace

Мерси

# 605
  • София
Момичета, привет! Извинете ме за глупавия въпрос - интересува ме сайта на Некст, ще се радвам някой да ми обясни като на идиот как точно става поръчката и доставката. Може би е коментирано в темата, но нямам време да я изчета цялата и предишните също.  Peace
Пазарува се с посредник от next.co.uk. Не можеш да платиш с твоята карта, затова трябва да ти поръча посредник и съответно да ти достави пратката. А за next direct с доставка до България има отделна тема, където можеш да прочетеш.

# 606
Момичета, привет! Извинете ме за глупавия въпрос - интересува ме сайта на Некст, ще се радвам някой да ми обясни като на идиот как точно става поръчката и доставката. Може би е коментирано в темата, но нямам време да я изчета цялата и предишните също.  Peace
Пазарува се с посредник от next.co.uk. Не можеш да платиш с твоята карта, затова трябва да ти поръча посредник и съответно да ти достави пратката. А за next direct с доставка до България има отделна тема, където можеш да прочетеш.
Благодаря   bouquet

# 607
# 608
Kъде пристигат поръчките-в пощата или с куриер? newsm78

# 609
  • София
Има ли някакви намаления някъде днес? newsm78

# 610
Топшоп има безплатна доставка до България до понеделник  Peace

http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDi … p;catalogId=33057

# 611
Kъде пристигат поръчките-в пощата или с куриер? newsm78
2 пъти съм поръчвала,дойдоха с куриер, но дали е пост. практика, не знам.

# 612
Много моля, ако знаете сайт с карнавални костюми, да го споделите.
Търся костюм на таралеж.  Sad

# 613
  • София
 Grinning Ей голямо съвпадение, синът ми вчера беше таралеж на един открит урок, но не се подготвих особено много. Кафяви дрехи и страхотна шапка с бодли Simple Smile

# 614
Grinning Ей голямо съвпадение, синът ми вчера беше таралеж на един открит урок, но не се подготвих особено много. Кафяви дрехи и страхотна шапка с бодли Simple Smile

Скрит текст:
Кажи поне за шапката...

Общи условия

Активация на акаунт