Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 54

• 67 382
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Момичета имам следния проблем.За пръв път поръчах от mothercare,получих нещата и едните ботуши имат дефект(не завършен шев на светлоотразителната лента).Имам ли право на рекламация или мога ли изобщо нещо да направя?

# 616
  • Wolwedans
Момичета имам следния проблем.За пръв път поръчах от mothercare,получих нещата и едните ботуши имат дефект(не завършен шев на светлоотразителната лента).Имам ли право на рекламация или мога ли изобщо нещо да направя?
Имаш, но ще поемат транспорта само от английски адрес, защото са доставили на английски адрес. Трябва да поемеш разходите по връщането до Англия. Освен, да им пишеш, че си се преместила в БГ и не можеш да върнеш ботушките, ако може поне да те обезщетят с някой ваучер за пазаруване, но не знам дали ще се навият

# 617
Момичета,за първи път ми се случва при поръчка от George, Hermes  да доставят поръчката до пощенска кутия.До сега винаги са доставяли срещу подпис на получател.Ползвам  kdshoppinguk Дали изобщо е получен,че започвам да се притеснявам. Така става вече с две поредни пратки в разстояние на 3 дни.Нямало е човек на адреса ли,не мога да си обясня?
Моля на някой, ако му се е случвало да пише   bouquet

# 618
  • София
Момичета,за първи път ми се случва при поръчка от George, Hermes  да доставят поръчката до пощенска кутия.До сега винаги са доставяли срещу подпис на получател.Ползвам  kdshoppinguk Дали изобщо е получен,че започвам да се притеснявам. Така става вече с две поредни пратки в разстояние на 3 дни.Нямало е човек на адреса ли,не мога да си обясня?
Моля на някой, ако му се е случвало да пише   bouquet

На мен Peace. Няма проблем, ще си я получиш. За всеки случай пиши на КД часа на доставката, но и така ще ти я доставят Peace

# 619
  • София
И моята поръчка от хубавото  Mr. Green намаление в Mothercare пристигна  Peace. Всичко е страхотно, много доволна  Party:
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/Mothercare#5814053691686078722 - от тук до края.
Якето е размер 6-7 години, предвидено за следващата зима, всичко друго е 5-6  Peace, ако някой има нужда от размери съм насреща  Hug

Алиа, повечето ми поръчки на адрес на КД са доставени по този начин, всички са при мен, спокойно и твоята ще пристигне  Peace

# 620
NellyR  и ninnann  благодаря ви много,до сега такова нещо не ми се беше случвало.Голямо притеснение за поредните няколко парцалчета за щерката Laughing

# 621
  • София
Няма да се плашиш, някой имаш доставка до барака hahaha - delivered to shed Mr. Green

# 622
И моята поръчка от хубавото  Mr. Green намаление в Mothercare пристигна  Peace. Всичко е страхотно, много доволна  Party:
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/Mothercare#5814053691686078722 - от тук до края.
Якето е размер 6-7 години, предвидено за следващата зима, всичко друго е 5-6  Peace, ако някой има нужда от размери съм насреща  Hug

Алиа, повечето ми поръчки на адрес на КД са доставени по този начин, всички са при мен, спокойно и твоята ще пристигне  Peace

Нинче,много хубави дрешки,както винаги,с много здраве и "кеф" да си ги носи Никол   Peace Hug

# 623
  • Златна Добруджа
Така... попаднах на кодове за http://www.disneystore.co.uk/  Mr. Green
DJSPECIAL - 5 паунда от 25 паунда, валиден до утре вечер
JOLLYHOLLY - минус 15% от суми над 50 паунда, валиден до довечера
Има и безплатна доставка над 50 паунда
 В сайта има някакво намаление, аз вече си харесах  Crazy

Нинка, както винаги си накупила красиви дрешки  Hug

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 16:59 от mentina

# 624
  • вече в собствен дом
Така... попаднах на кодове за http://www.disneystore.co.uk/  Mr. Green
DJSPECIAL - 5 паунда от 25 паунда, валиден до утре вечер
JOLLYHOLLY - минус 15% от суми над 50 паунда, валиден до довечера
Има и безплатна доставка над 50 паунда
 В сайта има някакво намаление, аз вече си харесах  Crazy

Нинка, както винаги си накупила красиви дрешки  Hug
Супеер!Мерси много!

# 625
  • София
mentina  Heart Eyes, точно тези са благодарение на теб  Wink  bouquet
Гери  Heart Eyes, благодаря ти  Hug

# 626
От сайта на mothercare дават ли проследяващи номера ? Гледам , че нямам  newsm78

# 627
  • Пловдив
Добър вечер дами, тези дни боледувам и съм много разсеяна Sad .....  по грешка съм насочила към настоящия или стария адрес на Емпреса /18 Eustace Road, London E6 3ND /  една пратка, не мога да установя кой адрес от двата е понеже информацията в сайта им е изтрита. Някой има ли идея дали пратка насочена към грешен адрес в Англия може да бъде спряна или върната на подателя и в какъв срок? Доста ми е притеснено, понеже на всичкото отгоре пратката не е за мен , а за приятелка...  Confused

# 628
aH~  това със сигурност не е стария адрес,за новия незнам Peace

# 629
  • Пловдив
 Hug Благодаря!
Разгадах мистерията, наистина съм за лекар явно!  ooooh! Адресът се оказа на Калин от evtino.co.uk .. Simple Smile сега ще ми излезе дявол и половина.. 5 лири до БГ и още за ЕКОНТ, но поне ще стигне.. , надявам се.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт