Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 54

• 67 346
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
В този сайт    http://www.getthelabel.com/pws/Home.ice     пише, че има безплатна интернац. доставка, но на мен си ми начислява такава. Бъркам ли някъде?

# 706
До БГ е безплатна за поръчка над 100 евро.
http://www.getthelabel.com/fcp/content/international/customerservices

# 707
Благодаря ти! Не можах да се ориентирам къде да погледна.От къде ги извади условията? И ако се поръчва до БГ не виждам от къде се сменя валутата. Като дам БГ автоматично ми става цената в евро,а аз искам в лири да бъде.

# 708
Условията за доставка са най-долу на заглавната страница - Customer Services - International Delivery. A за валутата, мисля, че като избереш БГ, не можеш да избираш друга валута освен евро.

# 709
Здравейте!Искам да направя първата си поръчка от Теско ,но не мога да платя .Картата ми е дебитна Виза на Алианз Банк и плащам с нея във всички сайтове ,но в Теско ми изписва ,че има проблем (Credit Card Not Authorised) и не ме допуска да завърша поръчката Mr. GreenИма ли някакви специални условия ,на първа страница в темата видях,че Теско е от сайтовете,които приемат бг карти newsm78Ще се радвам някои запознат да сподели .

Теско не приемат Виза Електрон - пише си го на сайта им.

И на всичкото отгоре в последно време не минават и дебитни, а кредитни карти  Peace

Момичета, преди време и аз бях питала точно за същото нещо за Теско. Сега намирам отговора. Но ми идва друго на ум - дали ще може да се плати с Виртуална Виза? В повечето сайтове, в които съм плащала с нея я приемат за кредитна, но все пак е Виза?! Вие какво мислите? newsm78 Thinking

# 710
В Теско плащам с Виртуална на ДСК  Peace ,последно преди 2седмици

# 711
Супер, благодаря ти, моята карта е същата.   bouquet Hug

# 712
  • Варна
То темата свърши ама аз да не ви изтърва.  bouquet

# 713
Къде при Tesco се слагат кодовете за намаление Thinking

# 714
  • софия
Супер, благодаря ти, моята карта е същата.   bouquet Hug
Виртуалните са различен вид. Аз също имам и плащам с виртуална на ДСК, но е Мастер.

# 715
  • Димитровград
Момичета да попитам от MandmDirekt за колко време поръчката отива до англ.адрес и  получавате ли  е-мейл когато от сайта изпращат поръчката.Благодаря.

# 716
Момичета да попитам - за курса на КД, който се обработва в момента от 2, имате ли имейл, аз нямам, а чакам 2 пратки, едната беше доставена до пощенската им кутия, а другата до извън сградата, каквото и да значи:) По принцип не бих се притеснила, но с този Хермес ме хвана съмнението:)

# 717
В Теско има намаление 50% на някои неща, не знам откога е.

# 718
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ме насочите от къде мога да купя хубави анцузи, мъжки и дамски? newsm78

# 719
Здравейте, може ли да ме насочите от къде мога да купя хубави анцузи, мъжки и дамски? newsm78

Виж в Спортсдирект,ММДирект,Гетдълейбъл примерно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт