Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 54

• 67 347
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета,
Някоя от вас имала ли е проблем, с  доставка чрез Хермес, до адрес на превозвач? Поръчвам до УКТО, но в историята пише, че не е могла да бъде доставена и ще опитат отново. Пише това: Courier to Re-attempt. Моля, ако на някой му се е случвало, да сподели дали в крайна сметка правят повторен разнос до адреса или? Ужасно се притеснявам, тъй като това е Коледния подарък за дъщеря ми. И още нещо ми е странно: На този адрес има постоянно човек, който приема пратките, как е възможно да пише, че ще опитат повторно?!  newsm78 Sad
Случвало ми се е, да, на адреса на КД. В крайна сметка успяха на втория опит Peace

Благодаря за отговора NellyR. Вдъхна ми малко надежда.   bouquet

# 691
  • Варна
Искам да си поръчам от Асда чаршафи, но като гледам са Duvet set, което май включва и завивка, а на мен ми трябва само каъф за завивка, т.е. горен чаршаф. Може ли да ме насочите, който си е взимал от там, дали всичките им комплекти са така? И Double с какви размери е?   bouquet

# 692
  • София
Не съм поръчвала чаршафи, но мисля, че продават само горен плик и калъфка Peace

# 693
  • Варна
Благодаря ти, то кой да види, че в описанието е написано DUVET COVER, че и размери има  Blush Отговорих си сама на въпроса.

# 694
Нинка, Dzuls Heart Eyes, благодаря ви!  Hug И вашия избор винаги е страхотен.

# 695
Здравейте!Искам да направя първата си поръчка от Теско ,но не мога да платя .Картата ми е дебитна Виза на Алианз Банк и плащам с нея във всички сайтове ,но в Теско ми изписва ,че има проблем (Credit Card Not Authorised) и не ме допуска да завърша поръчката Mr. GreenИма ли някакви специални условия ,на първа страница в темата видях,че Теско е от сайтовете,които приемат бг карти newsm78Ще се радвам някои запознат да сподели .

# 696
  • Варна
Здравейте!Искам да направя първата си поръчка от Теско ,но не мога да платя .Картата ми е дебитна Виза на Алианз Банк и плащам с нея във всички сайтове ,но в Теско ми изписва ,че има проблем (Credit Card Not Authorised) и не ме допуска да завърша поръчката Mr. GreenИма ли някакви специални условия ,на първа страница в темата видях,че Теско е от сайтовете,които приемат бг карти newsm78Ще се радвам някои запознат да сподели .

Теско не приемат Виза Електрон - пише си го на сайта им.

# 697
  • София

Теско не приемат Виза Електрон - пише си го на сайта им.

И на всичкото отгоре в последно време не минават и дебитни, а кредитни карти  Peace

# 698
Благодаря Ви много за бързите отговори  bouquetЖалко,бях си харесала някои неща от сайта,но явно няма да мога да поръчам,тъй като нямам кредитна карта Mr. Green

# 699
  • гр.София
Здравейте, има ли някаква особеност при пазаруването в Amazon? Досега съм пазарувала от ebay и Asda.

# 700
  • София
В Amazon има безплатна доставка до английски адрес, ако си задал продавача да ти  e amazon.co.uk и за доставка си избрал второто- 3-5 дена free.

# 701

oki4 Извинявай, но можеш ли да ми кажеш как точно задаваш продавача да ти е амазон? newsm12

# 702
Аз направих поръчка от ибей Англия, която да бъде доставена до склада на uktobg. Продавачът я пусна Special Delivery и ми даде кода за проследяване. Трябваше да пристигне на адреса днес, но като проверявам в сайта на Royal Mail, ми излиза следното съобщение:
'Your item with reference ZV**************GB has been held for delivery on Monday. This is either at the request of the receiving customer or because the address is an exclusion for Saturday deliveries.' Интересно ми е дали това е стандартно съобщение, в случай, че не са успели да доставят до днес (както пише накрая - че може адресът да е от тези, до които не се доставя в съботен ден), или наистина е възможно да са занесли пратката, а от склада да не е имало кой да я приеме? Имали ли сте подобен опит досега? И също да отбележа, че до момента от uktobg не са се свързали с мен по никакъв начин, като изключим автоматичния имейл за потвърждение, че съм регистрирала нова поръчка. Какъв е вашият опит? Благодаря!   bouquet

# 703
Mila Farfalla, нямаш повод за притеснение. Пратката ти е задържана за понеделник, защото, предполагам, Royal Mail не доставят в събота на бизнес адреси. Не са се опитвали да я доставят, а просто са я оставили за понеделник.

# 704
Благодаря, Aia'  Hug

Общи условия

Активация на акаунт