Януарско бебче във корема шава, мама вече взе да натежава - 6

• 35 621
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,
и ние в редичките на болните.  ooooh!
Първо беше таткото, после дъщерята и сега и аз... ужасно е и още не сме се оправили.
То не са сополи, не е гърло.... изписаха ми 3 вида хомеопатични и използвам за носа Маример.

Всички заглавия са много готини, но повечето ми се струват подходящи за пО към края... ако може и аз да дам един вариант -
Златна есен листата разпилява, но ЯНУАРСКОто човече стои на топло вътре в мама.
или може да е
Вятърко листата разпилява, но ЯНУАРСКОто човече стои на топло вътре в мама.

За имената - имаме избран вариант, но все пак тогава има много празници и най-вероятно ще се съобразим с това, ако реши да е на празник.  Grinning

# 661
  • София

AtenaotnA  Laughing Рохелио,а на галено Рохи или Роше  Joy (последното пък е максимално... гейско по звучене hahaha)
o4akva6ta много добри заглавия са и двете и то тематично есенни  newsm80 coolcool ,което и да спечели,все ще е хубаво.

# 662
  • Бургас
Добро утро момичета Simple Smile
Много съм притеснена, днес съм на ФМ и ми сърцето ми е свито дали всичко ще е наред с малкото ми момченце... И се надявам да си потвърдят, че е момченце де, че на предходния преглед беше 90% само Simple Smile
Хубав ден от мен.. Хубава седмица ...А и Хубав месец.....  smile3525

# 663
  • в сърцата на децата <3
Добро утро и от мен  kaffeetrmker_2
Рохелио ме утрепа  hahaha Иначе аз уж оздравявам... Вчера си взех клеева тинктура и ксилометазолин. С капките за нос съм много внимателна, сложих си на обяд като ги взех и вечерта преди да легна - по една. То не се търпи!  Tired За 3-4 дена съм изпила цяла опаковка разтворимо вит. С (от 1000 мг), което в нормални дози би трябвало да стигне за 40 дни. И пак не ми минава. Странна работа. Бебето е виновно  Mr. Green За сметка на това, имам огромен апетит за въглехидрати. И кантара е безмилостен след това...  Laughing
Слънчев и успешен месец, мами   bouquet

# 664

за име не помня дали се оплаквах тук, че всички мъжки имена ми се струват грозни и нямаме име... вече няколко месеца (откакто разбрахме пола), никакво хубаво име не ни идва наум. не че ще остане безименно детето де, ама.. Simple Smile

Това все едно аз съм го написала. До никъде... Иначе за момиче си имаме няколко резервни, ама ще е момче. Нямам претенции за букви и да е кръстено на някой, но нито едно не ми звучи добре.
За срещите ви завиждам. Чак ми се приидва в Пловдив. Много си го обичам.
От два-три дена бебан такива шутове ми раздава, че имам зверски контракции вечер. И като ме поотпусне малко и шат още по-силно ме ритне.
Киселини - нямах и преди и сега. Само 1-2 пъти - ужасно гадно е, как се справяте не знам.

# 665
Киселини - нямах и преди и сега. Само 1-2 пъти - ужасно гадно е, как се справяте не знам.

Аз онзи ден питах какви са признаците на киселините и дръпнах дявола за опашката - тази сутрин имам чувството, че някой ми е  smile3550 в гърлото...  ooooh!

# 666
Добро утро и от мен, момичета Hug Успешен ден и прекрасна седмица ви пожелавам!
Не съм много активна, но и аз правя един вид прочистване от компютър, интернет и тв. Реших миналата седмица да се отдам на почивка, разходки и книжки-да ви кажа добре ми се отрази, даже към края и часовника не си гледах постоянно както имам навика-вечно да съм в течение колко е часа Mr. Green
За киселини-газирана вода михалково много ми помага, иначе  лекаря ми каза, че талцида е позволен за бременни, но мисля че съм го ползвала 2 пъти най-много, гледам да избягвам излишен прием на каквото и да е под формата на хапче Mr. Green
Иначе за пловдивската среща-чудесна идея Велма Hug Дано не съм на работа точно този ден,че така се очертава за сега-нали приключвам окончателно с ходенията. Ще ви държа в течение, значи 8ми от 10 часа в кафето на Драматичния нали така

# 667
Добро утро , слънчеви момиечта
Прекрасен ден , седмица , месец желая и аз !

Дари , споко , всичко ще е наред на ФМ  Hug
CyMaToXa , благодаря за сутрешното разсмиване , съжалявам че е за сметка на гърлото ти  Mr. Green Peace
Радвам се че предложените от мен имена са се харесали .Да няма този януари бум на името "Рохелио" сред новороденте? Ще изместим Георги и Иван от челните места hahaha

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 00:19 от AtenaotnA

# 668
Здравейте момичета,

влизам набързо само да кажа, че си продавам количката(оранжево и кафяво Пег Перего Си), кошарата и кошница (оранжева на Бертони 0+) за новородено.

Предстои ви страхотно изживяване на всички - раждането на вашето прекрасно бебе.
Желая на всички ви здрави и прекрасни бебчета и вие да се чувствате красиви и благословени жени и майки.

# 669
  • Бургас

Радвам се че предложените от мен имена са се харесали .Да няма този януари бум наимето "Рохелио" сред новороденте? Ще изместим Георги и Иван  hahaha

Ако има бум на тези имена, много кръщелници ще си имаш  Heart Eyes

# 670
Цвети, fingerscrossed за ФМ,всичко ще е наред  Peace

Тони,чак на мен ми се прииска да си имам момченце и да си го кръстя  Рохелио  hahahaКакво ртолкова ги мислите имената.Едно комшииче се казва Онур(при едната баба),Бекир(при другата) и българското му е Борислав. Crazy

Бела,тъкмо те мислих тези дни,че не си се отчитала,но се радвам,че си успяла да порелаксираш  Hug
Цитат
Аз онзи ден питах какви са признаците на киселините и дръпнах дявола за опашката
И аз тъкмо се похвалих,че са ме пропуснали,но нее,няма да изоставам от модата я  Whistling

Вчера докато си почиваха мъжете решиха да свалят тапети и разхвърлиха къщата,нито имат уговорен майстор за шпакловка,но може й да намерят.Дойде ли моментът да се боядисва с латекса се изнасям в другия апартамент. А за днес съм планувала пак да отида до нашите,но те още не знаят Wink

Да ви кажа полезно си е да се ходи на училище за бременни,доста неща се научават.Макар,че бях забравила как се слага памперс (от голямата племеница) и докато бях в родилния дом на другото майче й донесоха бебко за визитация и решихме да го сменим.Как успяхме да му го сложим с лепенките отзад не знам,но бяхме много горди,докато не ни каза сестрата какво сме направили  hahaha

Тъкмо се обадих и се записах за училището  bowuu

# 671
Имаме си ний тумбачета с януарски пеленачета
Януарчето расте във мама, дълго още ще сме двама
За януарската дружина вторият триместър мина
Януари още е далече, стой на топло в мама малко сладичко човече

Не мога да се спра ,кое ми харесва най-много.
За имена още не сме мислили.Още ми е рано ,а може и от само себе си да си дойде името.Само да сме живи и здрави.

# 672
Добро утро Hug

Гласувах и аз за заглавие, много са хубави всички, как ги измисляте Simple Smile

И аз се будя през нощта като отида до тоалетната, понякога после не мога да заспя по един час, но в кайна сметка успявам засега, та после поне до 9. Снощи бебчо така се движеше, местеше ми се целия корем, много приятно усещане. Сякаш не бяха ритници, ами се движи някак, трудно ми е да го обясня. Относно киселините - през живота си не съм имала, но последната седмица ми се случи 2 пъти вече, добре че ми минаха бързо сравнително. За кантара не ми се говори, аз качвам поне по 3 килограма на месец, просто не знам какво става. Питах за гестационен диабет, но лекарят ме увери, че бебчо си отговаря на седмиците, а ако имам ще е доста по-голям. Все пак мисля следващата седмица да направя изследването с натоварване с глюкоза.

Някой може ли да сподели нещо за училище за родители във Варна - освен тези лекции на 9 месеца ходили ли сте на други места?

А как сте с чувствителността? При мен е ужас, понякога така лесно се засягам, така ги мисля кой защо и какво ми казал, ужасно просто, все съм в някаква драма Simple Smile

Бързо оздравяване на всички болни. Има един локален антибиотик - Биопарокс. Пръска се в гърлото и в носа и съм питала, при бременни може да се използва до 3 дни, не повече. Ако при някой положението е тежко може да пробва.

Хубаво име с А - аз попаднах на Алекси, на мен ми харесва. Тези които сте споменали - Рохелио ми е фаворит, но и Лоренцо Crazy

Успех на ФМ и да пишеш после Hug

Поздрави и хубав ден

# 673
Цитат
А как сте с чувствителността? При мен е ужас, понякога така лесно се засягам, така ги мисля кой защо и какво ми казал, ужасно просто, все съм в някаква драма
Деми,всички сме така,не се притеснявай.Моичкия сега ми повиши тон по тел. и аз му затворих  Whistling

Отложи ми се разходката,че ще идва майстор и ще си отвися пак у нас в това хубаво време,а даже се уговорих с една дружка от работата за кафе,но се размина .

# 674
Аз сега се прибирам от училището за бременни Simple Smile Много ми хареса,полезно е.Правихме и упражнения и ни казаха да ги правим и в къщи Simple SmileБеше ме страх да гледам как раждат,но днес като гледах май се поуспокоих  Whistling

Стана ми лошо докато бях там и акушерката ми каза,че винаги трябва да имам бонбони за смучене в мен.Сега вече ще знам  Laughing

Това е от мен,лек ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт