ТУЕС – 2 тема Вече сме големи, но сме осмокласни зайчета засмени

• 42 724
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Маня, благодаря! Аз чух от една приятелка, че имало снимки на сайта на нашето училище, но не ги бях виждала. Моя синковец го има но няколко места, като го гледаш на игрището с топката, ще кажеш- мале той е голям баскетболист. Grinning Иначе ние сме болни тази седмица почти цялата, вчера сме се разправяли с часове как било нужно да отиде на спортния празник, защото бил обещал, щял да е защитник и т.н. Вика ми- без мен отбора ще закъса,обаче с мен също  Mr. Green Mr. Green А днес не може да стане от леглото, пък уж е по-добре от вчера .... Иначе класната веднага ми се обади да попита дали знам, че отсъства от училище и каза да я предупреждаваме друг път. Аз се оправдах, че нямам телефонния номер, а то се оказа, че го била дала, ама кой да ми го каже.... Такива ми ти работи

# 376
  • София
И аз чак сега ги видях снимките! Моя не мога да го открия, но ще го питам довечера къде се е скрил Mr. Green Mr. Green

Jobd бързо оздравяване.  Hug Hug Бързата реакция на класната е добър знак, че си следи децата. Моя отрича като коменист на разпит  Mr. Green Mr. Green класната да им е давала телефонния си номер, ама де да видим откъде ще изкочи зайчето.

# 377
Благодаря за линка със снимките. Не ги бях видяла до сега Simple Smile
Вероятно сте видели вече и датите за родителските срещи на сайта на училището : http://www.elsys-bg.org/blog/article/parents-meeting-agenda/
Само да издам, че класната на г клас си беше дала номера на мобилния още първият учебен ден:)

# 378
  • тук и там където дойде
Здравейте,

Добре че сте Вие да разбера че имаме номера на класната . Иначе сина ми веднага ме пита защо сина на jord не е на училище, че класната го търси. Най- много ме притеснява липсата на учител по английски. Влизат различни учители или разделят децата по другите паралелки. От понеделник уж ще имат вече постоянен учител. А дано.

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 02:34 от Prima

# 379
  • София
Prima Hug Казваш липсата ни се е забелязала.  Grinning И мен също ме притеснява този учител по английски. Те досега не са учили според мен. Този дето беше временно уж, "бил над тия неща" - разбирай учебниците. Дано днес вече всичко е било наред.

# 380
  • София
Привет на всички!
Те май всички са над тези неща  Mr. Green Mr. Green А и по история не са чели или поне събрали рефератите, то с по един час седмично нямало време за нищо  Laughing Laughing

# 381
Здравейте,

Скоро не бях влизала при вас и бях приятно изненадана, че има много нови мами с голяма активност.
Въпроса за Спортна София го поставих миналата година, когато ние бяхме в 9-ти клас, но не ме подкрепиха от нашия клас и той остана почти без отговор. Не е въпроса за 3лв, НО това е дразнещо. Сега ще ви разкажа, че когато ние се записвахме ни обясниха, че учат децата на дисциплина и лична хигиена - часовете по физическо се провеждали в ТУ базата, ТУ басейна, ходели на походи по Витоша и т.н.
Нищо подобно не се случи, някакъв учител му е по-добре да ги ЧАКА в Спортна София и там да се провеждат часовете.
За мен това не е редно, кой отговаря за тях нали те са на училище, защо ходят сами до там, защо трябва да пълня гушите на Спортна София и не на последно место ще ви кажа какво правят - уж тичат в парка, а в действителност просто завиват по алейката и после....просто не се знае.
Затова напълно ви подкрепям и съм против Спортна София.
Това видяхте ли го http://www.elsys-bg.org/blog/article/new-physical-education-agenda-20122013fs/???

# 382
  • София
ttstt
От миналата година ли провеждат часовете в Спортна София  newsm78 newsm78, а когато бяхте 8 клас къде си карахте физическото?

# 383
Ние миналата година започнахме с часове по физическо в двора на училището.
После се прехвърлиха часовете в ТУ.
И там продължиха до края на учебната година.

# 384
  • София
Ние миналата година започнахме с часове по физическо в двора на училището.
После се прехвърлиха часовете в ТУ.
И там продължиха до края на учебната година.

А в ТУ какви бяха спортовете?  newsm78 newsm78

# 385
  • тук и там където дойде
Здравейте,

За 8 г клас вече имат постоянен учител по английски. Въпроса със салона явно си остава, но затова пък моя син каза че щели да им искат по физическо шапки за плуване. Извода е че ще има плуване вероятно. Кога обаче не се знае.

# 386
Здравейте, не се радвайте на факта,че ще им искат шапки по плуване.....защото и миналата година им искаха....но така и не плуваха.Играеха футбол на закрито и до там.Всички останали спортове, които ги има на Техническия бяха с някакви уговорки и условия и така и не стигнахме до тях:плуване,тенис....и т.н.

# 387
  • София
Здравейте, преди време ми беше споменато за "Сборник" по математика на "Архимед". Вие купихте ли го? Аз видях сега в интернет едно помагало на Архимед за 8 клас, което се казва - "Книга за ученика", дали е това? Благодаря предварително  Grinning А ние днес имаме контролно върху квадратния корен, да стискаме палци здраво, че ....  Grinning Иначе, ние гордите мами на деца от 8г сме най-щастливите в този сайт сигурно, защото си имаме учиталка по английски. Да ни е жива и здрава, с много здрави нерви и да се задържи по-дълго. Казала е на децата, че знае, че майките им се притесняват и пишат затова в  BG-mama  Embarassed Embarassed Embarassed

# 388
  • София
Честито на 8 г клас за новата учителка по английски. Дано да им влезе под кожата и да ги накара да го научат този език  Hug Hug

Днес и ние имахме контролно по мат. и както обясняваше нещо, тата се обади, че им го била върнала  Shocked Shocked Shocked Кога успя да го провери не ми стана ясно.

УСмихнат ден. Ех дано се задържи по-дълго така слънчево и топло, че не ми се ще да вали сняг и да е студено. А и тази седмица в неделя май местим часовниците за това прословуто зимно време с един час назад, ще се наспим, но ......  Mr. Green Mr. Green

# 389
Здравейте, преди време ми беше споменато за "Сборник" по математика на "Архимед". Вие купихте ли го? Аз видях сега в интернет едно помагало на Архимед за 8 клас, което се казва - "Книга за ученика", дали е това?

Привет. Мисля, че това е сборника. Запомних само, че е на Паскалев и Алашка, но май е било Паскалева и Алашка. Моят син е питал в понеделник и това е записал.

..... и честито за учителката. Grinning

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 14:25 от adisimi4

Общи условия

Активация на акаунт