ТУЕС – 2 тема Вече сме големи, но сме осмокласни зайчета засмени

• 42 447
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Дет се вика, ако не можем да родим днес, поне да забременеем?  Laughing

А нашето класно по български кога ли е? Нямам информация!!!

# 541
# 542
  • София
Ние ще се в публиката за сеира  Popcorn Popcorn - и за 12.12.12, но май и за класните  Mr. Green Mr. Green Все нямали домашни и много бързо прибира учебниците в чантата, дано днес оценката от контролното по математика малко го стресне - а дано, ама надали.

Хайде някой няма ли да се жени дне, да ни покани  Mr. Green Mr. Green, за другото - не е нужно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 543
Моя синковец се обади и каза, че госпожата по БЕЛ се смилила над тях и няма да правят класно в петък. А на въпроса ми - Кога ще бъде, ми отговори през февруари. Това не ми се вярва, т.к. тогава почва втория срок, така че пак нещо не е разбрал. Ако някой има достоверна информация, моля да сподели.

# 544
  • София
Инфото за 8а клас
14 декември - класно по английски, разделени на две групи по два часа, което означава два часа в мола отсреща;
21 декември - класно по математика в съчетание с края на света, става опасна комбинация  Mr. Green Mr. Green
17 януари 2013 година - класно по БЕЛ, ако сме оцелели от края на света.

И отново репликата: "Има време ..... после ще уча!".  #2gunfire #2gunfire

# 545
Да споделя как се ядосах днес.
Времето го виждаме какво е. Температурите отрицателни. Студ. Декемврийски студ.
Синът ми се прибра от училище. Хапна на бързо и потегли към ТУ за прословутите часове по физическо  Crossing Arms
И се прибира след два часа (толкова му отнема да отиде и да се върне). Нямали физическо  #2gunfire
Два класа са висели и са чакали някой да дойде...За да разберат, че нямало да имат. Някой бил сложил бележка някъде в ТУЕС.
Да му се не види, много ме е яд на тези часове в ТУ. Такова размотаване става. Напред-назад.
Ами поне да си оправят организацията.
Няма кой да им каже, че няма да имат часове  Crossing Arms

# 546
  • София
Алейша, съжалявам, че се е разкарвал младежа. Ние също няма да имаме днес физическо. И другата седмица няма да има. Да знаете. Нашия явно е видял бележката, защото беше много доволен, че няма да се разкарва. Те тъй или иначе имат и двата петъка класни  Sad

Иначе вчерана контролното по математика, и нашия има 5ца, тоест 4,60 де  Wink Обяснявам, че това не е 5ца, но кой да ме чуе!

Дано поне днес седне да поучи по английски. Вчера учителката ги беше оставила 10на деца на консултация, като не ги беше питала дали искат, а направо ги е накарала да останат. Това ми хареса  hahaha

# 547
  • София
Привет на всички!
Вчера в небрежен разговор за споделяне синът ми каза, че днес щели да разчистват салона на ТУЕС  Shocked Shocked Щели да изнасят стари железа и да ги товарят в някакви камиони, та питали децата кой иска да помага. Явно са уточнили собствеността на "железата" вътре и вече започват да разчистват.  Peace Peace Дано да е вярно това, че в този студ да се разкарват е направо  cold cold
А днес имали контролно по химия  Mr. Green Mr. Green Да видим какви ще ги забъркат  Crazy Crazy

# 548
  • София
А така!!! И двете неща не ги знаех! Хмммм
Дано е учил младежа вчера.  newsm78

# 549
Лелеее и аз сега го разбирам това. Е сливи ли имаше в устата да ми каже за теста по химия.
Добре че сте вие, момичета, иначе не знам как ще го караме.  newsm78
От вас разбрах и за английския и като го попитах дали знае някакви дати за класно, каза само "а да в петък ще правиме по английски" и до там.  #Cussing out Е, избеснявам вече.
За други дати не знаеше. Кой знае къде е слушал в часовете? ooooh!

# 550
  • София
Да споделя как се ядосах днес.
Времето го виждаме какво е. Температурите отрицателни. Студ. Декемврийски студ.
Синът ми се прибра от училище. Хапна на бързо и потегли към ТУ за прословутите часове по физическо  Crossing Arms
И се прибира след два часа (толкова му отнема да отиде и да се върне). Нямали физическо  #2gunfire
Два класа са висели и са чакали някой да дойде...За да разберат, че нямало да имат. Някой бил сложил бележка някъде в ТУЕС.
Да му се не види, много ме е яд на тези часове в ТУ. Такова размотаване става. Напред-назад.
Ами поне да си оправят организацията.
Няма кой да им каже, че няма да имат часове  Crossing Arms

Права си, нещо хич не е добре с това физическо, чакат с часове, разкарват се и накрая ги пускат да си ходят. Миналия петък му казах да не ходи, болеше го глава нещо, после вдигна и температура, много се чудих какво да правя, а те са нямали- ужас, направо.
Днес трябваше да е класното по български, не знам дали е отложено, не вдига, а му казах да се обади и да ми каже.....

# 551
  • София
Как е минало класното по бел  newsm78 newsm78 Лесно ли е било  newsm78 newsm78
А ина4е за големите има
    http://www.elsys-bg.org/blog/article/arduino-from- … sp;    

# 552
  • София
Добро утро на всички!
Днес имам сложната задача от сутринта да стискам палци за класното по английски.  Twisted Evil Twisted Evil Може да не сме учили, ама палците задължително трябва да стискаме  Peace Peace

Успех на всички дечица от 8 а клас на класното  Hug Hug

И откривам нова рубрика "А знаете ли, че ......Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И за днес: А знаете ли, че .... утре имали олимпиада по математика  Shocked Shocked Тя коледната мина, та това каква олимпиада е никой не може да ти каже  newsm78 newsm78, е поне синът ми не знае, знае само, че е олимпиада Peace Peace

# 553
Да аз знам ,че утре има олимпиада .Моят син се е записал и утре ще ходи,само за сведение той е девети клас.пожелавам му от сърце успех  и на всички деца ,които ще отидат.
Кой спомена Димчо Дебелянов ,някоя майка на дете от 8 клас -там където отивате аз се връщам...миналата година му помогнах и госпожата помислила ,че е преписвал от интернет,почувствах и гордост и вина ,после ми стана забавно ,но реших повече да не му помагам  Joy

# 554
  • София
Имали са класно по БЕЛ, да. Явно така ги разпределят на различните класове, че да не се събират в един ден няколко и даже в една седмица - не повече от едно класно. Не че синковците са се стреснали и преуморили от учене, де. Темата е била "Блян и действителност в поезията на Димчо Дебелянов". Моят син каза, че този автор му бил най- лесен. Не знам защо  Thinking Аз оня ден като му казах, че може и да нямат и той мигновенно спря да чете. Ядосах се на себе си, ама късно. Затова се беше стреснал преди самото класно и съответно го беше заболял корема, моменталически. Написал 1 страница и половина! Майко мила.... Да помагам този път не остана време, някак си ми дойде като гръм от ясно небе....
Надя, задачата ти вярно е много сложна. Това е най-важното стискането на палци! Стискаме и ние с теб.
Колкото за този курс, дали не може и зайците да отидат да слушат, или не? Аз разбрах, че в училището по роботика таксите са непосилни за мен поне, както и цената на самите роботи, а ние имаме силен интерес там.  Надеждата ми е в училище да има някакви безплатни форми, но едва ли за тази година важат за нас.

Общи условия

Активация на акаунт