ТУЕС – 2 тема Вече сме големи, но сме осмокласни зайчета засмени

• 42 439
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И аз се сещам за едно детенце от нашия клас. Да са живи и здрави всички!
Класното по математика....... не ми се мисли, изобщо не е готов, не знам как ще се справи....
Аз днес "нарочно" закъснях за работа, за да не съм първата дето влиза в офиса, че какъвто съм "късметлия"- има да чакам да ни вдигнат заплатите.  Laughing Laughing

# 571
  • София
А вие разбрахте ли за сгрешената задача на олимпиадата в събота?  newsm78 newsm78

Ето сега и това, от което не може да се разбере много мнго

http://offnews.bg/index.php/137656/uchitelite-s-uka … data   

И внимавайте да не ви влезе някой от МОН или РИО, пче цяла година ще ви върви на грешки  Mr. Green Mr. Green

# 572
  • София
Хеи, как е края на света  Mr. Green Mr. Green

Маи ще настъпи първия 4ас след класното по мат  Mr. Green Mr. Green Стискам палци на де4ицата от 8 а клас  Peace Peace Peace

# 573
Успех на тези, които днес имат класно.
Аз все си мислех, че днес ще учат с намалени часове. Ако въобще учат.
Но...това било ТУЕС Wink

# 574
  • София
Нашето класно е в момента - 3 и 4 - ти час. Да видим....  Praynig
Снощи с изненада разбрах, че доста училища няма да учат днес.

# 575
  • София
Ми, да, СМГ учат с намалени часове. Нашите класно правят.
Иначе, според моя било лесно. Хахахаха, кой знае колко ще донесе после.  Thinking

# 576
  • София
Весела Коледа на всички - малки и големи  Hug Hug Hug Много здраве, щастие и успехи в ученето на децата ни, а и на нас покрой тях. А и много подаръци под елхата  Mr. Green Mr. Green

# 577
  • София
Честита Коледа!!!  Hug Praynig Да сте живи и здрави, весели и щастливи! Много радост и щастие да ни носят младежите  Hug

# 578
Весела Коледа! Желая на всички много здраве, късмет и весели моменти през цялата 2013 година.

# 579
  • Sofia
Честита,Коледа,момичета!
Да си пожелаем да запазим задъъъълго Коледната магия! -доволството и любовта в сърцата ни,щастливите пламъчета в детските очи и аромата на празник и безгрижие!

# 580
  • София
Ех почивката си е супер!

И малко смях

Преди мислех, че да си учиш уроците е най-лошото занимание в света.
Жестоко съм се лъжел! Най-ужасното занимание е да помагаш с уроците на детето ти.

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 17:15 от Naddya

# 581
  • София
Това с мързелите е много готино. И понеже ние сме класически такъв, ще взема да го накарам да пише на батко ти Бил  Wink Може пък да вземе да го наеме на работа  Party

И честит имен ден на именниците днес!   bouquet

# 582
  • София
Привет на всички!
Честит имен ден на всички, празнуващи днес!   bouquet  bouquet  bouquet

Изпратих ви книгата, която класната на б клас им е дала да четат през ваканцията. НаШта класно отново нищо не им е дала, трябвало да си починат  Thinking Thinking Интересно от какво се измориха толкова много,  newsm78 newsm78 май не от учене  Mr. Green Mr. Green

# 583
  • София
Благодарско!

# 584
  • София
Честита нова 2013 година! Да бъде по-успешна от миналата, изпълнена с много здраве, щастие за нас, децата ни и семействата ни!  Hug Hug И с малкото усилия, които полагат синковците ни, да усвояват много знания и успешно да ги прилагат в практиката  Mr. Green Mr. Green

А и честити имен ден на всички празнуващи   bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 13:25 от Naddya

Общи условия

Активация на акаунт