ТУЕС – 2 тема Вече сме големи, но сме осмокласни зайчета засмени

• 42 438
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
На всички мои познати и непознати Simple Smile пожелавам здраве, сила и късмет!
Бъдете позитивни и усмихнати.
Бъдете силни.
Нека щастието и късмета са винаги с вас!

# 586
 Честита 2013-та !
   Здраве, късмет и благоденствие ! Да е още по-успешна от изминалата, да е наситена с безброй щастливи мигове и нови пътешествия !

# 587
  • София
Честита Нова Година! Да сте живи и здрави, много щастливи, весели и успешни! Желая на всички много любов и веселие през цялата година!!!  Hug

# 588
  • София
Хей, някой от вашите ще ходи ли в неделя на олимпиадата по Информационни технологии?

# 589
# 590
Петър беше на олимпиадата по информатика - три задачи за писане на програми на С++. Като излязат резултатите, ще видим до колко се е справил. Все си мисля, че трябва още от осми клас да имат нещо специално в ТУЕС, даже и като извънкласна форма, но трябва да ги подготвят за тези олимпиади. А не да разчитаме на курсове и самоподготовка. Не ми е ясно защо олимпиадата се организира и се явяват деца от СМГ и НПМГ, а от ТУЕС - не. Дано занапред се подредят нещата.

# 591
  • София
Марто каза, че не е направил нищо. Имало било проблем с програмата на компютъра, на който е работил  Rolling Eyes

Успешен първи учебен ден от новата година  Hug

# 592
  • София
Честит първи учебен ден за новата година на всички. Много радост от постигнатите успехи. и много здраве на всички дечица. Ние като за начало си останахме в къщи- корем..... Sad Лоша работа, много стана вече, ще взимам някакви по-сериозни мерки.

# 593
  • София
Здравейте, туесовски мами.
Честита Нова Година на  всички вас с пожелания за много здраве !
Моят младеж е 7 клас и  се колебае кое на напише като първо желание АЕГ или ТУЕС , като определено има интерес към програмирането. Сега е взел една тухла за  програмиране на HTML и php и чете ли чете...Вече е написал няколко скриптчета и ми показва изпълнението.
Виждам, че всички вие живеете с "проблемчетата" (хубави или лоши) на децата си. И аз съм така. И все пак три месеца вече вашите деца учат в ТУЕС. Какво мислите сега :
- децата как се чувстват?
- по трудно ли им е от миналата година например?
- училището напряга ли ги повече, отколкото ние (родителите) бихме искали?
Ще съм благодарна за всяко ваше мнение (защото имате опит вече). Изчетох всичко, което сте написали и ще чета и следващите ви постове(много сте готини). Simple Smile
На всички именници днес -честит имен ден!

# 594
  • София
Привет, Svet_cvet. Двете училища са много различни. Освен това ТУЕС е с отделно класиране, или поне до миналата година беше така, и няма значение за общото класиране и подредба на желанията.

Моят син е в 8ми клас. Все още не мога да дам категорична оценка за ученето. Като цяло аз съм ЗА повече учене, така че със сигурност мога да кажа, че не ги напрягат повече, отколкото бих искала. Дори на моменти си мисля, че може и повече да ги натискат. Определено учат повече, отколкото в предното училище. Поне изискванията на учителите са по-високи, което мен ме радва. Догодина като почнат малко по малко да вкарват и специални предмети, сигурно ще им е доста по-интересно.

Иначе децата, поне тези, с които дружи синът ми, са доволни. Но все пак там повечето деца са влезли с желание точно за това училище. И няма как да не са доволни  Simple Smile

# 595
Добре дошла, svet_cvet!   bouquet
Докато си напиша отговора и видях, че Mimi75 е написала почти същото.
Затова накратко. Имате време. Двете училища са с независими класирания.

# 596
  • София
Благодаря ви Alleisha и Mimi75 за отговорите.
Ще продължавам да ви следя. Успех на децата и на вас! Hug

# 597
  • София
Привет на всички!
Честито начало на учебната година през новата 2013 година на патерици   bouquet  bouquet
Днес са им върнали класното по математика - честито на печелившите  Mr. Green Mr. Green

Ако някой се интересува

http://robopartans.com/register/sofia/  … sp;    

Това го провеждат като извънкласна работа за 11 и 12 клас на ТУЕС, но нямало за 8 клас, така че остава самоинициативата (е не че в 11 и 12 клас е задължително  Mr. Green). Ние изпратихме записване, но още не са ми отговорили. Ще чакаме  Thinking Thinking

УСмихнат ден на всички

# 598
  • София
Наде, а къде по-точно правиш заявка за роботиката? Това, което си пратили си е тяхната стандартна такава, няма нищо свързано с ТУЕС.

А относно класните - вчера им бяха върнали това по английски  Simple Smile

# 599
  • София
Връзката с ТУЕС е само в три направления:
първо - в тази роботика работири бивши и настоящи ученици от ТУЕС
второ - провеждали такива курсове в ТУЕС само за учениици от 11 и 12 клас, предполагам също срещу заплащане
трето - в по-долните групи, които са в центъра имало ученици от ТУЕС от по-малките класове.

А иначе за нашите зайци може да ги посещават в техния офис на Ф. Нансен срещу заплащане, а в четвъртък има демострация (с предварително записване и безплатна).

Общи условия

Активация на акаунт