ТУЕС – 2 тема Вече сме големи, но сме осмокласни зайчета засмени

• 41 333
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • София
еееее, ми те всички минават през там.
Ние най-новото, което научихме от един 11токласник е как да влизаш в РС, избягвайки паролата, като админ  #2gunfire Все полезни неща  Joy
Иначе, аз нарочно го накарах миналата година да пробва сам да пише нещо, да инсталира, деинсталира, и т.н., за да види, че да учиш компютри, не е като да играеш на игри. А си е доста трудно. Но човека настоя да е в ТУЕС, независимо от моето мнение. Аз затова казвам, че туесар се става по сърце, там са само желаещи точно с това да се занимават, а не свободни елементи  hahaha

# 706
  • София
 newsm10Така е - сърце си трябва.  newsm10

# 707
  • София
Честито начало на втория срок  Hug Hug Първият го избутахме, ей го ... вторият и той ще мине само докато се обърнем  Laughing Laughing

Програмата не е по-различна от първия срок - само химията е увеличена с един час за сметка на физиката. Но поне наистина ще се понаспят малко два дни.

И малко смях

Скрит текст:
      Когато собственикът на Майкрософт Бил Гейтс ненадейно умрял, свети Петър му предложил да избира между рая и ада. Гейтс казал, че предпочита първо да разгледа ада и не повярвал на очите си. Там било пълно с хубавици, които унесено слушали всяка негова дума.
- Всичко е виртуално, нали? - попитал той.
- Естествено - потвърдил Свети Петър. - И няма бъгове.
- Тогава как е в рая?
- Там хората носят роби, свирят на арфи и седят върху облаци.
- Не може и да става сравнение - заявил Гейтс. - Моето място е в ада. Тук е страхотно.
След три седмици свети Петър слязъл на кратко посещение в ада. Там го очаквал разгневеният Гейтс.
- Какво е това нещо? - извикал той. - Тук е ужасно. Температурата е над сто градуса, музиката е отвратителна и е бъкано с бъгове. Къде са хубавиците, виртуалните чудеса? Къде е прекрасният ад, който ми обеща?
- А, онова беше просто демо версия - отвърнал свети Петър.       

# 708
  • София
А този много ме изкефи  hahaha hahaha

Скрит текст:
   A: "Hey Fix my Computer"
B: "Can't do"
A: "But you work with Computers"
B: "I am a programmer. If your radio's broke, do you call a composer?"         

# 709
  • София
Хехехехехех! Яко  Laughing

# 710
  • София
 Grinning Честит втори срок, ние вече нямаме ден за наспиване, но имаме два дни за размотаване от 9 без 15 сме. Вие нещо сте подкупили програмистите, тоест тези дето изготвят уч. програма де. Хм,хмм

# 711
  • София
Grinning Честит втори срок, ние вече нямаме ден за наспиване, но имаме два дни за размотаване от 9 без 15 сме. Вие нещо сте подкупили програмистите, тоест тези дето изготвят уч. програма де. Хм,хмм

Ааааа никого не сме подкупвали. Направо хакнахме програмата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ще подкупваме само, когато не можем да го свършим сами  Laughing Laughing Laughing

# 712
  • София
 Grinning Grinning вярно бе, колко съм и аз.... То си е казано, програмист при програмист отива, ееехх, какво да кажем ние с ... хардуера  Grinning
Абе хора, нямате ли усещането, че от известно време си говорим сами. 2-3 души сме само твърдите.... другите изчезнаха нещо.  newsm78

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 15:21 от Jord

# 713
  • София
Викаш - станали сме досадни?  Embarassed  Whistling
Мииииииии...... Who cares?  bowuu

# 714
  • София
А не .... те другите само надничат

Тема: ТУЕС – 2 тема Вече сме големи, но сме осмокласни зайчета засмени  (Прочетена 14007 пъти)

Ама ще сложим такса и за гледане  Mr. Green Mr. Green

# 715
Здравейте и от мен, да се запиша и аз за втория срок. Дано през него компютърните ни генийчета се концентрират малко повече. Моят син казва, че откакто ходи на училище в ТУЕС, има чувството, че ходи на школа по английски език (т.е. нещо незадължително, допълнително и неангажиращо) и сигурно тази му нагласа му влияе на подготовката за училище. Дано втория срок се сети, че все пак ходи на училище.
Наде, намираш интересни неща в нета, затова и надничам всеки ден, ама не се включвам, че да не увеличавам темата излишно.

# 716
  • София
Слагаме глоба за тези, които само надничат - плащат пиците при следващата ни среща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green шегувам се! Включвайте се спокойно, готова съм със следващата тема, а интернет е безкраен

И има ли желаещи за такава размяна  Laughing Laughing насреща сме

Скрит текст:

# 717
И аз съм тук.
Следя активно темата Simple Smile
Naddya, едно предложение от мен. Ако може следващата тема да няма в името си "осмокласни". Ние не сме и ...  Hug

П.П. Аз съм съгласна на размяната. Има ли сделка?

# 718
  • София
Има сделка, другите изпуснаха  Joy Joy Joy

А за заглавието - През ТУЕС със страст минаваме и за супер работа се стягаме Simple Smile

# 719

Общи условия

Активация на акаунт