ТУЕС – 2 тема Вече сме големи, но сме осмокласни зайчета засмени

• 42 451
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Хм...днес нямаха ли физическо всички 8 ми класове?
Моя беше забравил анцунг и маратонки,та се прибра и отиде към Спортна София

# 526
  • София
Хм...днес нямаха ли физическо всички 8 ми класове?
Моя беше забравил анцунг и маратонки,та се прибра и отиде към Спортна София

Според моя физическото е в четвъртък! Е ако можеш ги разбра кое кага имат  Mr. Green А следващият петък щели да имат класно по англ. език.

# 527
  • София
Да, на А и Б е в четвъртък, на Ги Д е днес. Разделили са ги.

Наде, прибрали са се вече. Звънна ми. Той моя с твоя са се питали един-друг. И ми заяви, че Ники не искал да идва, затова и той нямало да идва  #Crazy 

# 528
Здравейте, момичета. Съжалявам, че не успях да дойда, но се прибрах след 20 часа в София и предположих, че сте си тръгнали Sad. Разкажете как мина срещата. Сигурно е било много весело. Децата идваха ли? Моят син много искаше да дойде с мен, но.... Нищо, следващия път.

Честит празник на всички настоящи и бивши студенти.baloni  Наздраве! cheers

# 529
  • София
Честит празник  на всички минали, настоящи и бъдещи студенти (нашите деца)

Иначе срещата беше супер. За пореден път се убедих, че за да знаем цялата информация, трябва да сглобяваме заедно пъзела  Mr. Green Mr. Green Деца нямаше, но явно не е липсвало желание от тяхна страна, а просто не са се организирали  Laughing Следващият път ще им "помогнем" да се организират  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 530
Първо - честит празник на всички настоящи, бивши и бъдещи студенти!
Второ - да се извиня, че не можах да дойда вчера. Подобаващо за петък работих като за последно. Страшно ме ядосаха. Че на всичкото отгоре на края чух и неприятни слова по мой адрес  Thinking
Та такива неща...
Моят син май искаше да дойде, ама нали пак имаше посещение на театър...Май има и доза съмнение и притеснение дали да дойде. Ама май му се искаше де. Ще видим за следващия път как ще бъде.
С това физическо извън часовете и извън училище мен продължават да ме дразнят. Прибира се от училище. След половин час пак тръгва. Хайде до ТУ, после обратно. А по никакъв начин не ги компенсират за това разкарване до ТУ.
Дали ще се реши проблема със салона в тяхното училище скоро, не знам.

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 21:34 от Alleisha

# 531
  • София
Ако някои иска да полу4и материалите, изпратени на у4ениците от 8б клас от тяхната класна, да ми пи6е на ли4ни. А на тези от списъка ве4е ги изпратих.  Hug Hug

А при следва6тата сре6та 6те поканим децата по-настои4иво  Mr. Green Mr. Green Явно искат, но ги е срам. А заведението си има6е отделни зали и 6том не искат с нас  Rolling Eyes Rolling Eyesможе да са си напулно отделно

# 532
  • София
Благодаря за файлчетата  Hug Сега е момента да забраня компютърните игри, докато не прочете кнвижките, нали?  Mr. Green Mr. Green А срещата и заведението бяха супер, но написахме много неизвинени отсъствия. Ще има поправителни, не знам кога, но ще трябва, за да имате възможност да се явите и поправите, дет се вика! Синковците явно трябва да ги поставим пред свършен факт, иначе тяхната организация пасти да яде пред нашата.

# 533
Днес са върнали контролното по математика от миналата седмица. Повече от половината клас /и ние вкл./ са с двойки, останалите с тройки. Как може деца, на които им е вървяла математиката и са влезли с приемен изпит, да изкарват такива оценки?!? 

# 534
  • София
И аз мерси за файлчетата!  Hug Липсва ми граматиката, обаче.

Радостина, предполагам, че просто сега не решават достатъчно задачи, както миналата година. Не става само с идеята, че са добри математици, а трябва да се развиват.

# 535
И все пак сега учат с Босилка Динова. Нивото и изискванията са много различни. Но им дава добра основа. Догодина ще си проличи.
Не се хващайте за оценките, а за знанията. Те са важни!

# 536
  • София
И аз това си мисля, че знания трябват, а не оценки. Ама за тези знания си трябва учене. А това хич не го виждам  ooooh! Все ми разправя, че имал високи оценки по английски, ама като му знам знанията (проверени от първа ръка)  ooooh! Поотпуснаха се тази година.

А втория имейл с граматиката и оце нещо ще го изпратя пак.  Hug Hug

# 537
  • София
Днес Босилка им е върнала последното контролно. Нямало над 5 - айде бе, старата песен на нов глас!  Mr. Green Mr. Green

Явно силният вятър им е издухал знанията от главите  Mr. Green Mr. Green

Днес 12.12.12 - усмихнат и слънчев ден на всички

# 538
  • София
Хахаах, слънца. Аз още не знам какви чудеса от храброст сме направили на това контролно.

Но вчера като се прибираше, му казвам: отивай да учиш по английски, имате класно в петък, а той ми казва - Защо, нали е чак в петък???  Thinking офффф, направо не знам как да реагирам в такива ситуации!!!  #2gunfire

Хайде, днес бил момента за сватби и раждания!!! Последния такъв ден за това хилядолетие  Joy Да почерпи, който ще се възползва!!!

# 539
  • София
 Grinning Grinning Вие ми прочетохте мислите пак! Ние имам клрасно по български утре и снощи, докато вадех теми, или както ги наричат сега, за Димчо Дебелянов и Смирненски, той си играеше с бившите съученици на компютъра.  smile3514 tantrum Аз не знам как ще го направи изобщо, те не са писали досега нито едно такова "интерпретативно съчинение". Той каза, че в час си говорили за живота, но на само на авторите, а и въобще..... например на госпожата. Много съм .... объркана е меко казано, преди тези класни.
Иначе, наистина няма да има друг такъв късметлийски ден през това хилядолетие, давайте да се възползваме! За раждането няма време, но... знае ли се.

Общи условия

Активация на акаунт