ТУЕС – 2 тема Вече сме големи, но сме осмокласни зайчета засмени

• 41 331
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Поне ще им е хубаво времето  Hug Hugна скиор4етата

http://sinoptik.bg/belitsa-bulgaria-100733322/10-days &nbs … sp;    

# 691
  • София
Добро утро!
Заминаха скиорите! Да им е приятно прекарването, а на нас наспиването  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

# 692
  • Sofia
Добро утро!
Заминаха скиорите! Да им е приятно прекарването, а на нас наспиването  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
Приятно да е и весело! Завиждам им....сигурно е приказно сега там ! Моя не пожела да отиде ,не се е качвал никога на ски и явно така ще си остане Simple Smile

# 693
  • София
Добро утро  Hug Hug
То и в цената беше заложено допълнително да се плаща за ските, т.е. ако искаш можеш да отидеш само за компанията и приятното изкарване с приятелите. Има и деца, които явно карат много добре ски.

Усмихнат ден  Hug Hug

# 694
  • София
Скрит текст:

# 695
  • София
Хахахах, Наде, това последното много готино! И май наистина е така!!!

А ние днес ще ходим на музей. И понеже не станах с баткото за училище, се успах с малкия  Crazy
Явно не трябва да излизам от график  hahaha

# 696
Още не са публикували новата учебна програма за втори срок. Би трябвало днес да я пуснат. Добре са решили да не разкарват децата за намалени часове утре- вероятно ще си провеждат междусрочния учителски съвет.
След като вчера са им раздали бележниците настъпи голямо затишие в темата:) Синковеца до сега не е успявал да докара толкова нисък успех  Whistling Дали е от строгите преподаватели или от силният мързел е спорен въпрос.
Понеже отдавна не съм влизала та чак сега да позрдавя на Радостина момчето за класиранията и успешното представяне по олимпиадите! Браво на детето!
Също голямо браво и на младежа с твърдите петици по всичко -това се нарича отличен ученик в ТУЕС!
Как са скиорите? Случиха прекрасно време за бялото училище.
И едно въпросче относно спорта - вашите деца спортуват ли нещо изобщо? Къде, какво? Синът ми толкова се отдалечи от каквото и да е движение и физически усилия, че е време да се вземат мерки.
Jord стискам палци за вашите изпитвания, дано минат леко.

# 697
  • София
Хм, на нас май не са ни върнали бележниците, но тъй или иначе успехът му ще е нисък. Мнооого по-нисък от досегашния. Надявам се, че това се дължи на по-строгия натиск от учителите и по-голямите изисквания. Иначе ще трябва да се гърмим  #2gunfire

За спорт - сега е запален и ходи на айкидо. Даже на изпит ще ходи другата седмица. Това е единственото, за което успях да го запаля.

# 698
  • София
Ама то на 8класниците раздали ли са бележниците или само на скиорите не са  newsm78 newsm78 Да не им ги раздадат утре на пистата и .... да хващат гората с този нисък успех  Mr. Green Mr. Green

Аз докато не видя бележника .... око да види, ръка да пипне. Иначе само на думи сме завършили първия срок.
Е по-ниският успех определено се дължи на много фактори: Уеко отпускане в сравнение с напрежението от миналата година; малко по-строгите (странните) изисквания по математика и другите предмети; и много други (всъщност за друго освен за мързела не се сещам)  Mr. Green Mr. Green
Наистина хванаха хубаво време за ските.  Hug Hug

А относно спортовете - ние ходим на плуване всяка събота, а сега тъй като му е харесало на ските ще търсим и нещо със ски на Витоша. Някой ходи ли на ски с учител на Витоша?  newsm78 newsm78 newsm78

terryberry вземай мерки докато още не го е размързяло съвсем. То спорта си е навик. Знаеш си, че еди койси ден ти е отреден за спорт и си го чакаш (с нетърпение) и си ходиш (с удоволствие). Трябва да се научат да разпускат и да свалят напрежението със спорт.

# 699
  • София
Добро утро! Как бързо минаха дните - днес се връщат нашите герои скиори!

А какви хвалби има в осмокласната тема - първи срок завършили само с шестици и тук таме петици! Нас тук трябва да ни хване голям срам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И браво на ТУЕСарите  Hug Hug

http://google-opensource.blogspot.com/2013/02/goog … sp;    

# 700
  • София
Еееее, браво на момчетата!!! Живи и здрави, все така да продължават  Simple Smile 
Пожелавам на всички ни скоро и за нашите юнаци да четем такива статии  Praynig

# 701
  • София
хайде, и новата програма е на линия. Аз съм доволна, два дни сме от 09,45 - два дни повече спане  Laughing

http://www.elsys-bg.org/notifications/school-agenda-second-semester-2012-2013/

# 702
  • София
Разгледах програмата за втори срок, забелязах, че има много часове по английски език. А нивото как е? Информационни технологии - само един час?
А "системно програмиране", "WEB програмиране", "Операционни системи", "Приложни програмни системи", "Програмиране на асемблерни езици"....., от 9 клас ли се изучават или има някаква извънкласна форма на обучение?
Питам ви, защото моя младеж много иска да учи в ТУЕС - сега е 7 клас.
Хубав ден на всички и успешен втори срок на всички "Туесовци"

# 703
  • София
Мдааа, 8ми клас учат основно английски. Но все пак повечето учебница ще са им на английски, а и програмиране без английски не върви. Трябва да го научат сериозно този език.
Специални предмети нямат, с изключение на информационни технологии, които се учат навсякъде. Единствената разлика, е че при нас по информационни учат доста по-различни неща, за разлика примерно от СМГ, където имаме познати деца. Много по-интересни неща сме били учили.

# 704
  • София
Благодаря Мими, права си - без английски програмирането куца. Аз съм програмист и мога те уверя, че това е точно така. Самата аз съм учила френски, но когато влязох в ТУ с "Приложно програмно осигуряване" се наложи да изкарам няколко курса по английски. Цялата документация за който и да е език (програмен) е на английски.
Питам, защото очаквах още от 8 клас да се запознаят поне с един, та дори и най-лесния език за програмиране (например VB) или основите на операц.системи. Но това е тяхно виждане и мисля че не е лошо. Още повече, че децата много четат (поне моя). Срам ме е да си кажа, но той вече успя да си инсталира сам LINUX UBUNTU, да види с какво е повече от така познатия ни WINDOWS, да го "бъгне" и т.н.... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт