Както казва съпруга ми:Бог помага на силните хора , а щастието идва при търпеливите.Ние имаме търпението да чакаме всеки да получи заслуженото и да бъде осъден всеки справедливо.

Денката, расте бате ме леко ядосва с този facebook очите ще му изтекат в него.Какво гледа там не ми е ясно, но сега има забрана да се доближа до компа...а, тате вече се изправя с моя помощ леко го придържам
.Но, аз почнах да взимам успокоителни, не се чувствам добре.Доктора каза, че няма лошо в това за известно време да ги пия малко да се стабилизирам.Здравните пътеки вече ги изчерпахме остана само една, която от утре ще я ползваме и до тук. Не мога да си позволя платена рехабилитация на този етап.Истината е, че никой не ми помага даже се изпокриха брат му баща му и майка му. Не си вдигат телефоните да не им поискаме помощ.Аз още не мога да го повярвам, но е факт.Изпратиха ми веднъж пари и то защото в 4 сутринта пак направи припадък и аз им се обадих вдигнах ги всички.Тези пари отдиха по лекари и изследвания и лекарства и до там.Истината е, че за да ни изпратат пари аз ги търся по 1000 пъти по телефона накрая платя 100лв. сметка за телефон те пратят със зор и клизми 200лв.Накрая се отказах да се унижавам и тормоза.Да не говоря, че баща му е с много голями финансови въможности!Но, дори не се интересува дали синът му е жив.Това е истината.Искам да ви питам ако някой има количка зимна и не му трябва за момента да ми пише.Не мога да си позволя да си купя, а искам малкия да го изкарам малко на разходка.След това ще я върна.Неудобно ми е да питам, но нямам друг избор.
Препоръчани теми