Косопад - 4 тема

• 56 018
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Не знам Simple Smile Нека потвърди някой, който го е ползвал.
Ако е този, то дали се намира в Бг или само чрез поръчка от този сайт?

# 662
  • в 1001-та нощ
аз го ползвам редовно, но не знам дали това имаш предвид  Mr. Green

# 663
# 664
  • София

Ползвала съм го, но в комбинация с други добавки /АК, витамини, минерали/
Хубав продукт е.

ПП. Купувала съм си го от БГ Simple Smile

# 665
# 666
  • в 1001-та нощ
вземи третото, първите две са един продукт, третото е различно

като съдържание се различават само по количеството биотин, на първите е повече, но на последното, макар и по-малко е достатъчно  Peace

първите са в капсули, пият се по 4 на ден и стигат за 30 дни, последното е като хапче, пият се по 2 на ден и е за 45 дни - от всякъде е по-изгодно и достатъчно  Peace

# 667
Мерси, a.l.e.n.a , точно него си поръчах снощи, сега пада голямото чакане. Simple Smile)

# 668
Имате ли отзиви от шампоана на FarmaVita против косопад http://www.greenzonevitality.com/product/875/bioxil-shampoo-sham … e-na-kosopad.html или лосиона http://www.greenzonevitality.com/product/874/bioxil-lotion-losion-bioksil.html ?
В момента съм на етап маска с тривитаминол, но уви - действа ми точно по обратния начин - засили косопада. Слагах си по една лъжица в маската, намалих на половин и ... нищо.  Sick

# 669
  • sofia
А някакви отзиви за лосиончето на Хималая? Simple Smile

# 670
  • в 1001-та нощ
на хималая съм виждала само шампоан и крем против косопад  Rolling Eyes newsm78

# 671
  • sofia
на хималая съм виждала само шампоан и крем против косопад  Rolling Eyes newsm78

Значи за лосиона питам.. Embarassed Grinning

# 672
  • в 1001-та нощ
къде го видя  Blush

# 673
  • sofia
a.l.e.n.a., явно снощи съвсем не съм била в час, щом съм написала едно и също нещо два пъти! Shocked Confused Съжалявам! Hug
Да, права си, за кремчето става дума - в една аптека ми дадоха брошурка на Хималая и прочетох за кремчето. Ако някой го е ползвал, нека сподели. Hug

Аз до края на годината трябва да ида на дерматолог ( сега не мога, че ми предстои пътуване). Причината е не само следродилния косопад, но по-скоро пърхота, който го съпровожда.  Tired
Гледах в "На кафе" една дерматоложка във връзка с проблемите с пърхота и себореята хвалеше някакъв цинков лосион, който директно се втрива по скалпа....Но, естествено, предпочитам дерматолог да ми изпише конкретни неща за мен.
Кажете, в Токуда дермаолозите добри ли са и да препоръчате някой?  bouquet

# 674
  • София
Здравейте, имам едно питане към ползвалите ампулите на Виши дали могат да се ползват докато кърмиш?благодаря и хубав ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт