Косопад - 4 тема

• 54 830
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Аз лично ги ползвах докато кърмих. Консултирала съм се с лекар и ми каза, че няма проблем.

# 676
  • София
супер мерси много, защото от една аптека ми казаха , че не мога да ги ползвам докато кърмя и ми дадоха други ампули. Нищо чудно да е искала да си продаде наличните.

# 677
  • в 1001-та нощ
абсолютно са ти пробутали, каквото имат  ooooh! ooooh! ooooh!

почти всички кърмещи майки, с който съм общувала преди - ползваха Виши - и ампулите и шампоана  Peace

Fous De La Mer, имам много добри отзиви за него от друга мацка и й имам доверие  Peace

и аз го имам и все нещо не опирам до него, но възнамерявам да го ползавам  Blush Heart Eyes

Ходила съм в токуда на дерматолог и бях доволна  Peace

# 678
  • София
Тези Maxi Hair откъде ги поръчвате?
И още едно питане, по скоро за след спиране на косопада. Ползвах ампулите на Exagon, мазах се с арганово масло, пия Калмацин. Овладях положението (а може и просто да е бил сезонен косопад, който сам си спря Rolling Eyes). Обаче усещам осезаема липса на коса Sad. И все едно изобщо не ми расте. Изтъняла и хвърчаща е, като перушина. Какво да направя, за да подсиля растежа? Преди 1-2 години косата ми ставаше дълга няколко пръста под раменете и равна, а сега уж е до края на врата, но е някакси проскубана. Подстригвам я на около 2 месеца. Сериозно се замислям за чесъна.
Не знам коя е темата за Тривитаминола, но мисля, че той спомогна за негативния ефект. Преди бях чела само хубави неща. Пробвах 2-3 пъти и беше добре. Последния път обаче - точно обратното. Не знам защо така се получи newsm78

# 679
И още едно питане, по скоро за след спиране на косопада. Ползвах ампулите на Exagon, мазах се с арганово масло, пия Калмацин. Овладях положението (а може и просто да е бил сезонен косопад, който сам си спря Rolling Eyes). Обаче усещам осезаема липса на коса Sad. И все едно изобщо не ми расте. Изтъняла и хвърчаща е, като перушина. Какво да направя, за да подсиля растежа? Преди 1-2 години косата ми ставаше дълга няколко пръста под раменете и равна, а сега уж е до края на врата, но е някакси проскубана. Подстригвам я на около 2 месеца. Сериозно се замислям за чесъна.
Не знам коя е темата за Тривитаминола, но мисля, че той спомогна за негативния ефект. Преди бях чела само хубави неща. Пробвах 2-3 пъти и беше добре. Последния път обаче - точно обратното. Не знам защо така се получи newsm78
Тук винаги се препоръчва да си направиш един преглед - дерматолог, ендокринолог. Междувременно можеш да започнеш да пиеш някакви добавки и да правиш маски.

# 680
Здравейте, можете ли да ми препоръчате нещо ефикасно при мъжки косопад? Ще прочета темата назад, но прегледах набързо и видях предимно косопад при жените да се обсъжда.

# 681
Здравейте, можете ли да ми препоръчате нещо ефикасно при мъжки косопад? Ще прочета темата назад, но прегледах набързо и видях предимно косопад при жените да се обсъжда.
http://drugline.info/drug/medicament/regainev-5/
Този препарат, но в БГ май го няма. Със сигурност се продава в Германия и Белгия.

# 682
ами аз съм в лондон и точно този препарат го предлагат навсякъде по аптеките, струва към 60 паунда за 3 месеца.
но си мислех ако има нещо по-евтино от бг, някакво билково масло или лосион, ще има кой да ми го донесе другия месец. много хвалят някакво олио "тричуп" ама така и не разбрах откъде се поръчва.  newsm78

# 683
ами аз съм в лондон и точно този препарат го предлагат навсякъде по аптеките, струва към 60 паунда за 3 месеца.
но си мислех ако има нещо по-евтино от бг, някакво билково масло или лосион, ще има кой да ми го донесе другия месец. много хвалят някакво олио "тричуп" ама така и не разбрах откъде се поръчва.  newsm78
Гледам цените в Германия примерно, за 3 месеца количество е към 50 евро, по-евтино е. А за други мазила, нека другите момичета кажат, ако знаят.

# 684
  • на североизток
Момичета, на мен фризьорът ми препоръча тези ампули RF 80 Concentrated Hair Loss Treatment на Рене Фюртерер против косопад. Открих ги на ягодка, прочетох описанието, но искам да ви помоля за мнение преди да се реша да ги купя Grinning Че са доста скъпи. А може да ми препоръчате и нещо друго. Благодаря ви Grinning

# 685
  • в 1001-та нощ
хубави са, струват си, алтернативи - лакме, виши, дюкре .... лореал, керастаз  Peace

...

http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-Time-Rel … -90-Tablets/43225  Peace

# 686
Когато косата пада с връхче като топче на косъма какво значи ?

# 687
  • в 1001-та нощ
косопад, а не накъсване  Peace

# 688
Благодаря  Hug
Мисля да пробвам за косопада и от рецептите на Баба Ванга -

КОСОПАД - Измитата Коса се облива с вода от сварен бръшлян.

КОСОПАД - В половин литър гроздова ракия се сваряват около 200 г „мустачки'' от лоза в добре затворен съд. след като изстине, сместа се прецежда и с нея се маже главата след измиване.

КОСОПАД - Косата се измива с хума, след това в продължение на 1 месец след измиване оголените места се натъркват с леко запечени нарязани кръгчета от лимон.

Ако някой ги е пробвал,ще се радвам да сподели  Peace

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 14:14 от малката лисичка

# 689
добре дошли в клуба на косопада...хаха..шегата на страна. Включвам се да помогна с каквото мога. понеже имам опит в сферата...
1во- връзването на косата е противопоказно, опъваш я, тя се задушава, и избора на ластик е много важен, повечето ластици късат и нараняват косата.
2ро- спира се за известно време поне 2 седмици третирането на косата с преси, сешоар и т.н.-ясно  е...
3то- есен е, капят листата, капе косата...няма човек от обкръжението ми , които да не се оплаква  от косопад. Естествения косопад се засилва есента и до 3 месеца трябва да е спрял. При мен започна началото на октомври , ама положението беше сериозно, но се сетих , че така беше и миналата година. Какво ли не пих- Ревалид(капсули), шампоани ли не купувах- нищо. Чакаш и това е, единственото , което ще помогне е това да отидеш да те подстрижат малко дори и 1см да е , косата ще укрепне. Това направих и аз онзи ден, за да засиля растежа и за да съм доволна от резултата съобразих лунните дни и си избрах подходящ ден за това. Ако ви се струва сложна тази работа, на кратко най-добре е да се подстрижете на пълнеща се луна. Тъй като има пълнолуние утре, а то е съчетано със затъмнение- по-добре недей, че е тежък период. Изчакайте най-добре, след 2 седмици горе долу
4.  Много е важна поддръжката на косата през лятото- от там следва да се правят изводи. Кофти поддръжка през лятото- повече косопадче през есента. Аз съм от Варна и нали се сещате лятото по цял ден на плаж и във водата...косата направо се съсипва от водата и от слънцето. Дори и  слънцето много вреди. Това го осъзнах тази година( за мое съжаление) , но другата година няма да правя тази грешка. Ще си й правя маски и през лятото по честичко, ще си й слагам шапчици, а не сега да се чудя с какво да я мажа...общо взето след дъжд-качулка се получава малко работата.
5.  Много е важен начина на хранене за състоянието на косата. Тук вече имам желязна дисциплина и мога да кажа, че от едно известно време, като се старая да си набавям нужните и ценни витамини и минерали и кожата и косата са ми в по-добро състояние. Разбрахме от по-горе , че капе , което не е добре, но като състояние имам предвид , че вече не ми цъфти и имам страхотен блясък. Важно е да отбележим, че строгите диети съсипват и кожа и коса и всичко...така че по-умерено. Аз не се тъпча с глупости , храня се "ужким" нормално, но просто си набавям витамините и минералите.
6. Стрес. Стреса оказва такова силно влияние на косата и на организма като цяло. Това всеки го знае. Просто трябва да ограничаваме този фактор, до колкото можем разбира се. При мен не се получи точно така тази есен, защото имах държавен изпит...мале бая , тормоз , нерви и стресче, е взех го успешно, разбира се, ама сега ми капе косичката...Важно е да знаете , че реакцията на организма , следствие на стресов пик е около месец... или иначе казано, ако изживявате стресова ситуация тези дни, ще ви се отрази след около месец.

Обобщение: За красива коса-трябват грижи и отвътре и отвън.  
Дано да съм помогнала с нещо.

п.с...а и да.. много хора се оплакват от този тривитаминол, че им капе косата...колко често правиш маска...???

Общи условия

Активация на акаунт