Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 282
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Бена, слагай, слагай, то моя задник е като автобус на градския транспорт - винаги има ОЩЕ малко място.

Мен дрис-дрис не ме е пускало от както съм бремена  Rolling Eyes

Кой пекалява с Активиятаааа, гъди-гъди
Laughing Laughing Laughing не е от активия, а  от плодове мога да изям цял тир

# 391
  • Варна
Добро утро !
edna ot nas дано успееш да се справиш с тази ситуация.Освен наистина да извикаш някой при теб ,поне да си по-спокойна,че ако случката се случи ще има на кой да оставиш детенце  Hug
Снощи бях поне 4-5 часа с постоянни зверски болки.Ставах ,лягах,охках....накрая заспах от безсилие и сега съм като нова. ooooh!
Да идва вече заветния ден,че няма да имам сили да родя  Joy Септемврийските мами имам чувството,че се състезаваме за най-бързо раждане  smile3501.
Честито на всички обебили се !

# 392
Добро утро и от мен!  Party Е, няма и няма ... Сега смятам да помъкна мъжо към Мола на лекция за грижи за новороденото в "9 месеца". От днес почват във Варна пак. И като си помисля, че на последната лекция казах на организаторката, че до след паузата вероятно ще съм родила и едва ли ще ми е до лекции...  ooooh! Не я знам моята подредена "дева" какво още й липсва, та чака да го оправим, за да се появи!!!  #Cussing out

# 393
  • Варна
Да Скай на една страна спи и редувам страните, но аз си мисля, че от сополките се задави, защото не дишаше и през устата, а му излизаше пяна. Миличкия даже не можеше да изреве  Shocked

# 394
  • София
Добро утро  bouquet
Фейтче бравооооо да ти е живо  и здраво малкото съкровище и много да му се радвате с таткото HugЧакаме подробен разказ как толкова бързо роди Heart Eyes
Честито и на всички останали обебили се мама  bouquet
Аз да се похваля - дочаках си док от отпуска и вече може да си раждам на спокойствие. Всичко ми е разрашено и сутринта един страхотен  luvbed ей почувствах се като на 18г. то си било хубава работа Mr. Green
А за дрис-дриса, че аз от 2месеца пия желязо и постоянно има дрис Mr. Green

# 395
Честити бебоци на Фейт, Miii, Skoklinata и tanya_d  Hug
Една от нас викай помощ, че не те знам в противен случай как ще се оправяш.
Агира то не останоло при теб.
Успех на всички! Всеки ден вече ще има бебешки новини. Поне така ми се струва.
Аз си чакам 9ти, че нали бебка е големичка и ще я вадят със секцио.

# 396
Забравих да спомена  Mr. Green Водите изтекоха в 09:00, пък родих в 22:43... С кеф да родиш още веднъж  Mr. Green

Ми голяма си късметлийка, как да отрече човек.  Mr. Green Heart Eyes
Най-важното е, че "чудовището" е вече "най-красивото бебе на света". Hug smile3541

# 397
Милата Стаси,доста мъки е няма как-лесно мама не се става,аз след първото все си повтарях че ми е за последно ама нейсе...С теб сме дано успеете с кърменето!

# 398
Добро утро, банда! Хубав ден Wink

# 399
  • Бургас
Добро утро!
Аз днес бях на кардиолог, че трябва да си приготвям изследванията за секциото. Simple Smile
Даная80 днес ли щяха да я оперират? Ако е така  Praynig

# 400
днес и утре май имаше много планови секциа, ще имаме много бебета тези дни
успех на мамите в очакване и на Мартичка

# 401
Добро утро  smile3507 Това да зазпиш за втора вечер в 4-5 сутринта си е гадно.
Стаси, мила, радвам се за вас, че сте добре. Трудното мина, сега се наслаждавай на малката принцеса!
sentex мила, бебо уригва ли се преди да го сложиш в легълцето? не го слагай непосредствено след хранене, изчакай пое 20-30 минути. Наистина си е плашещо да видиш детето си така.  Hug
А за тоалетнаия романс и   smile3550 аз от тази диня направо се разцепих  hahaha
Ина, благородно ти завиждам за  luvbed аз на моя се натискам, а той не- дърпа се нещо, страх го било да не стане нещо. Ама то е станало нещото вече, накъде повече да стане.  smile3516
Отивам да далдисвам и дим да ме няма

# 402
Агира отивай да раждаш бе момиче smile3513, ами ще ходиш на лекции...ти нямаш ли друго за раждане hahaha
Мартичка, хайде мила, чакаме те за добри новини със стиснати палчета Hug

# 403
  • Варна
Пипи още не се оригва, хем го държа доста дълго на рамо и като го сложа в леглото започва за хълца по 15 мин, а някой път и повръща.

# 404
Пипи още не се оригва, хем го държа доста дълго на рамо и като го сложа в леглото започва за хълца по 15 мин, а някой път и повръща.
можеш лекичко да го потупваш по гърба от долу нагоре Wink

Общи условия

Активация на акаунт