Бързо времето лети, Септемврийче скоро при мама ще спи!

• 27 310
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Миленка, бежда ме няма, ми мириши работата. Стягай се и отивай и ти да раждаш newsm68, ще чакаме новини Hug

# 316
  • Варна
И аз искам! И аз! Прати ме и мен!

# 317
Pocoloco, Ками има време, ма мен можеш категорично да ме пратиш да раждам, че идат почивни дни!  Crossing Arms

# 318
Agira важното е, че твойта бебка е наред! Като и утеснее местенцето ще тръгне да излиза сама, няма къде да иде. И аз съм в очакване - може даже да залагаме коя от двете ще роди първо  Mr. Green Ти както се гласеше август..то гледай кво стана Simple Smile

# 319
Ggoldie, нали ти казах - аз залагам за теб, че мойта кукла нито й се излиза, нито има обективни прични да я извадят.  Joy

# 320
Леко съм притеснена.бебка напоследък не иска да качва килкограми.изостава вече с над 10 дена и за седмица качва едва по 100 грама,докторката се чуди на какво се дължи това като всичко друго ми е ок .до термин не се знае дали ще стигне и 3 кг Sad

# 321
  • Бургас
F.a.t.e  да ти е живо и здраво бебето! На теб бързо възстановяване! На таткото наздраве!

# 322
Мии случайно да си раждала във втора градска?Днес докато чаках за тонове на обяд едно мамче роди секцио и видях как таткото плачеше отпред..не се сдържах-разревах се и аз...

# 323
  • Бургас
Milenoooo, отивай на док, да видите дали не са ти изтекли водите, луда главо! Стига си писала тук Hug
Осмияоблак, потърси и друго мнение! И споко, вече си 38-ма, като гледам. При нужда ще извадят бебка Hug Heart Eyes На млекце бързо ще навакса на килца Hug

# 324
Честити бебчета на Мий, Таня и Фейтиту  Heart Eyes Много да ги радват малките слънчица  Hug
Фейт- евала- как го направи това незнам. То бива, то може, ама твойто е вече прекалено.

# 325
  • Варна
Миленко, наистина звънни или иди на лекар. Моята докторка каза ако ми изтекът водите веднага да бягам към болницата. Така че бегай!

# 326
Ками, аз теб отдавна те карам да одиш да раждаш, ма ти не, стискаш го, е айде де smile3534, аз за разходки те чакам...

# 327
FATE Браво мила ! Да си жива и здрава ти пожелавам и бързо възстановяване! И нека първото което видиш утре да е усмивката на малкото ти съкровище  Two Hearts Two Hearts

# 328
  • Варна
Честито бебче на ФЕЙТ  Heart Eyes Да е жив и здрав малкия Пламенчо и бързо да се прибират в къщи   bouquet

# 329
Лелееее тези бебоци направо започваха да валят, не мога да ви изчета и като гледам колко мами вече са родили  newsm44   , супер, да са живи и здрави всичките !!!

Общи условия

Активация на акаунт