Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 348
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • в сърцето на един мъж...
Оф, пак се почна ooooh!

Чакам си ги с нетърпение, няма значение, че ще вкара нови хора, не искам сериала да прилича на Дързост и красота - безкраен и докато свят светува Confused До сега винаги са били интересно преплетени новите герои, така че се надявам и занапред да е така.
А за Off the map колко ми е мъчно, че няма рейтинг, беше нещо ново и оригинално и ме е яд, че го спряха. Sad

# 46
И аз чакам с нетърпение... Малко в повече ще ми дойдат новите герои, защото нямам и време като преди да следя внимателно и да се вживявам, но каквото: такова. За мен този сериал винаги ще си е класа и ще го доизгледам, колкото и сезона да има.

Иначе Шонда винаги може да изненада с нещо. Аз лично все още съм в размисъл от финалния епизод на "Практиката", а това определено ми е един от "резервните" сериали (гледам го, когато всичко друго е в почивка). Но имаше силен, ударен завършек на сезона и ми е интересно как ще го приключи през този.

"Скандал" също бива, на мен лично ми беше интересен и го изгледах наведнъж за 3 дни.

"Оф дъ мап" не съм гледала, ама ще взема да си го сваля, че доста от вас го похвалиха...

# 47
Jaded, за мен беше доста свежа изненада Оф дъ мап и имаше интересни моменти, а главния герой е много много хубав Blush А освен това показаха доста интересни случаи, а пък природата е уникално красива и дори само заради това си заслужава да се гледа.

# 48
Jaded,по-добре не си сваляй оф дъ мап,защото ако ти хареса само ще те е яд,че са го спряли.  Tired

# 49
  • Варна
Привет,записвам се и аз за новия сезон да питам само кога е дата че не ми се рови да търся  Hug

# 50
Привет,записвам се и аз за новия сезон да питам само кога е дата че не ми се рови да търся  Hug
Мисля,че е 27 септември.

# 51
Аз изтеглих Оф дъ мап  Mr. Green  до 4 ти епизод съм .Разбирам защо са го свалили.
А някой знае ли къде се развива действието ?

# 52
В Хавай е сниман.

И защо според теб е свален?

# 53
В Хавай е сниман.

И защо според теб е свален?
Мисля, че е сниман в амазонската джунгла, но въпроса ми беше къде точно би трябвало да се развива действието?
Свален е заради нисък рейтинг, много е далеч от американската действителност, не се учудвам защо не са го харесали  гринговците, като се има в предвид какви сериали чупят рекордите-  Д-р Хаус ,Анатомията; Оф дъ мап е малко по в страни от това което се приема.

Аз ще си го изгледам де  Embarassed

# 54
Filming Locations:
O'ahu, Hawaii, USA

http://en.wikipedia.org/wiki/Oahu
http://www.imdb.com/title/tt1587694/

На това място е сниман

# 55
Ясно мерси   bouquet
В Замунда са написали това:
Цитат
Добре дошли в града на звездите - малък град, намиращ се в южноамериканска джунгла, който има една медицинска клиника, която е с недостиг на персонал и лекарства.

# 56
О, резюметата в замунда нямат нищо общо с действителността понякога. А и зависи какво са обявили, като са започнали първа серия, къде се намира болницата. За съжаление нямам никакъв спомен Embarassed А, в енциклопедията пише - Южноамериканската джунгла - вероятно от там е копнато.

# 57
Ох, не искам да спамя повече, но ми стана много любопитно къде за бога е тази джунгла където говорят испански  newsm78
Но, не може да се сравнява с Анатомията  Mr. Green  Как пластичния хирург премахна лицев белег с една интервенция,  докато си чати с пациентката клъцна един конец и нямаше и помен от операция.Стана ми смешно, а ако лекар гледа не знам.

# 58
Забравяш сериала,който е най - гледан в Америка - CSI!
Не разбирам как може сумати сезони да гледат едно и също и да не им омръзне  Shocked Какво толкова му харесват...

# 59
  • Разпиляна във въображението
Забравяш сериала,който е най - гледан в Америка - CSI!
Не разбирам как може сумати сезони да гледат едно и също и да не им омръзне  Shocked Какво толкова му харесват...

Много сезони, че и в различни градове. Laughing

Благодаря за темата. Сериалът ми е интересен. Не е като да ми е толкова любим, че да знам на главните герои и кътните зъби, или да не мога да се разделя с някой от тях преживявайки тежко загубата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт