Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 342
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Сега остава турците да направят римейк и на Анатомията и турците и други хора да предпочитат него пред оригинала... ей такива хора не мога да ги разбера ...  Grinning
/ако ме разбрахте какво искам да кажа Grinning /

# 31
ААААААА нееееее!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Дано ако направят да не прилича на нищо и на 2-рия епизод да го спрат заради значително нисък рейтинг. А за съпругите... пф, жалка пародия!

# 32
Оу.. и аз не харесвам жената на Ейвъри...  Tired

# 33
  • Ню Йорк
От вчера съм загледала първи сезон. Ами страхотно е просто и идеята е страхотна.  Група току що завършили лекари започват първия ден от стажа си. Последния епизод на сериала трябваше да свърши с вземането на изпитите и получаването на щатни места. Проблема е, че човек като почне да печели от нещо и все не му стига. Защо да не развалят сериала, като все ще изкарат още някой лев. Евала на човека, който правеше отчаяни съпруги.  Точно така се прави, като него. Усети, че няма на къде повече и тегли чертата.

# 34
Да, Марк Чери спря точно  когато сериала стигна върха, умен ход, остави отворен финал, ако закъса винаги може да направи нещо като продължение.
Госпожа Райс обаче не е гледала Спешно отделение  Mr. Green или си мисли, че понеже е медицински сериал, винаги има какво да се покаже. Да се надяваме, че няма да ни откаже от... eat

# 35
Да,евала между другото на Марк Чери.Вместо да се сети,че може да изкара пари за още два сезона /защото рейтингите щяха да му стигнат за още толкова и без ЕЙ БИ СИ да поискат да го спрат/,той помисли за нас и го спря,когато все още са актуални и интересни за всички.

# 36
Така се прави. Трябва да спреш в най-подходящото време. Възможно е рейтингът да падне след напускането на Chyler Lee, Eric Dane и Kim Raver - герои, които не са от първи сезон в сериала, но все пак зрителите свикнаха с тях. Не знам дали връзката КалЗона има много фенове, но ако осакатят Аризона също ще има недоволни.

# 37
  • Ню Йорк
Много се притеснявам, че Шонда се е изчерпала като творец изобщо. Днес точно се присетих и за големия и провал с Off the Map.

# 38
Принцесо погледни Скандал и бързо ще се разубедиш  Grinning

# 39
Принцесо погледни Скандал и бързо ще се разубедиш  Grinning
Гледах първите два епизода на Скандал и честно казано не знам как издържах.По - интересн ми беше Off the map,но както и него спряха,така ще спрат и Скандал след вторият му сезон /ако въобще изкара цял втори сезон/. И аз съм на мнение,че Шонда вече се е изчерпала,защото всичко след Анатомията й е пълен провал.Едва ли скоро ще създаде нещо уникално и различно,което да събере десетки милиона зрители пред екрана.

# 40
Ловърче
Скрит текст:
мислех, че имахме уговорка да не се репликираме

Не ме карай пак да почвам да ти обяснявам,
че от телевизия нищичко не разбираш,
просто се дръж на дистанция  и си гледай старите серии на Съпругите  Peace

# 41
Ловърче
Скрит текст:
мислех, че имахме уговорка да не се репликираме

Не ме карай пак да почвам да ти обяснявам,
че от телевизия нищичко не разбираш,
просто се дръж на дистанция  и си гледай старите серии на Съпругите  Peace
Шушинка

Скрит текст:
Имахме уговорка и да знаеш,че още важи/казвам,за да не почнеш да ме цитираш сега на всеки пост/
Колкото и да ми говориш,всеки път се убеждавам,че обичаш да казваш на черното - бяло.Как може дори да ми казваш,че не разбирам при положение,че редовно следя рейтингите и повярвай Скандал няма да го видиш дори със сезоните на Практиката,поради простата причина,че съм прав.Но ти сама ще се убедиш колко си наивна,че да продъжаваш да се надяваш.А и не ти го казах това да се заяждам,а да ти кажа,че Скандала на Шонда не е никакъв хит нито пък стойностен колкото Анатомията и затова казвам,че за сега се е изчерпала.
И за допълнение,за да ти разасня,че не се ти човека,който ще ми казва какво да правя и да гледам.Ти си ги изгледай,за да видиш колко отчаяни хора има по света.  Peace Grinning

# 42
Скрит текст:
щом съдиш за качеството на един сериал
от американските рейтинги, то аз нямам какво да добавя  Naughty
Лузърчо  Whistling
Извинявам се на всички за отклонението, но младежът има навика да пусне обидни ЛС-та след което да забрани получаването на такива  ooooh!

# 43
  • Варна
Да се включа и аз в очакване на новия сезон  Heart Eyes
Коментирате много нови персонажи, може ли линк да прочета, че нещо не съм запозната?

# 44
Скрит текст:
щом съдиш за качеството на един сериал
от американските рейтинги, то аз нямам какво да добавя  Naughty
Лузърчо  Whistling
Извинявам се на всички за отклонението, но младежът има навика да пусне обидни ЛС-та след което да забрани получаването на такива  ooooh!

Скрит текст:
Жена,ти не си добре и аз няма какво да добавя повече,щом съм ти казал,че съм гледал първите два епизода и едвам не съм заспал,значи сериала за мен не струва,а и рейтингите показват,че не е нещо кой знае какво.
А и да искаш,нищо не може да добавиш,с което да ми покажеш,че "греша".Тука са ти свикнали да казваш на черното - бяло.
Аз също се извинявам,че се отклонихме,но лелята има някакъв проблем с мен и смята,че когато човек изразява мнение за нея,са обиди. Ще й мине. И за да нямаш оправдание,вече можеш да ми пишеш лично съобщение,за да не пълним темата с глупости и понеже знам,че изгаряш да ми пишеш.  Tired

Това не знам,дали е пускано,но:
 Дерек и Мередит по-секси от всякога
http://tvabout.info/?p=931

Общи условия

Активация на акаунт