Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 346
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • в сърцето на един мъж...
И заглавието ако може да оправиш Embarassed

На мен ще ми е интересно какво ще се случи Peace

# 16
Гласувах с:" новите са ми в повече", макар да е рано за такива заключения.
Ще гледам сериала напук. Шунда ме разочарова и ще продължи, сигурна съм Mr. Green

Дамиии изключително съм разстроена! Тъкмо прочетох, че моя любимец се е оженил Cry Cry Cry Аз толкова много лиги точех по него, а сега някаква ми го отмъкна Cry Cry Cry http://tvabout.info/?p=784

Не, че нещо, ама тая на какво прилича... smile3511 Свършиха ли се жените в Щатите, да беше наминал насам  Joy

# 17
 Laughing Само и нея да не я доведат като нов доктор.

# 18
  • софия

Представяш ли си Crazy

# 19
Умирам си за тези негови плочки Heart Heart Heart Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 20
И аз при вас Simple Smile

# 21

Представяш ли си Crazy

+ още 2-3 нови специализанти.  Laughing

# 22
# 23

Представяш ли си Crazy

+ още 2-3 нови специализанти.  Laughing
+ още 2-4-8-10-20 сестри... уахааухахуахахаха   Joy Joy

# 24
Честно казано и на мен ми се струва, че ще се промени много сериала, но досега Шонда е успявала да прави преходи и големи промени доста сполучливо, тъй че предпочитам да изчакам новия сезон преди да коментирам Hug

smile3501

Смятате ли, че идеята на GA вече е изчерпана?

Хайде и аз да отговоря на въпроса си  Grinning

Какво означава сериалът да се е изчерпал?!
На всички ни е ясно, че това е сериал за отношенията в живота,
дори и да има сходни събития, винаги може да се даде нов поглед върху случващото се,
друга гледна точка, която може да ни накара да се замислим, да спорим, дори и да се учим.   Hug
Всичко опира до Шонда и сценаристите дали ще ни интригуват или не Peace

Има доста примери на доста по-дълго оцелели в ефир ТВ драми, вярно е, че повечето са криминални, както и Спешното, но точно в това е и успехът на екипа на сериала!
До този момент аз не мога да кажа, че GA има откровено слаб сезон, епизоди да, но сезон категорично не!    Naughty

Не виждам след като един сериал ми харесва, защо да се навивам да се отказвам от него,
да не забравяме, че не сме женени докато смъртта ни раздели  за Марк, Лекси, Адисън, Бърк, Теди или дори МерДер   Joy

# 25
  • Пловдив
И аз тук
Въпреки подменения състав сигурно ще продължа да ги гледам  Peace

# 26
Обожавам Анатомията и наскоро изгледах всички сезони повторно, за да не ме гони абстиненцията докато чакам девети сезон  Crazy И аз съм съгласна, че слаб сезон към момента не е имало и съм сигурна, че Шонда ще успее да задържи вниманието и интереса на зрителя. Нямам против новите персонажи, няма как да се запази целият каст 8 години. Чакам с нетърпение новия сезон.

# 27
Не си отиват....

# 28
и аз чакам с нетърпение новият сезон, пък дори и с млади попълнения, то нека да има някое готино докторче, дето да хваща окото....   Crazy че моя любим щом се е оженил...

# 29
Рекламата за 5-ти сезон постоянно я повтарят по FOX life. На всяка реклама само нея дават.  Laughing Но нека нашият сериал да бъде много гледан и по телевизиите в България. Благодарение на тях стана толкова известен.

Общи условия

Активация на акаунт