Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 418
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Скрит текст:
Очкваше се това с "закъсняването" на Ейприл да се окаже фалшива тревога. Ама Ейвъри си я обича май тая кукундрелка, май му се искаше да се женят.

Ееее, значи, сега Оуен иска да се развежда, за да мине делото в съда, а не да го прекратят заради конфликт на интереси. Ама не може да каже на Кристина...

Аризона ми дойде мега-позитивна, чак прекалено пресилено и изкуствено.

Пък Мер открадна идеята с тениската от Ейприл. Ще е готино да си имат бебе, дано не стане пак нещо.

# 526
  • София
Скрит текст:
Хахааа, това с Дерек и Мер не го очаквах!  Grinning Crazy

# 527
Скрит текст:
Хахааа, това с Дерек и Мер не го очаквах!  Grinning Crazy

Скрит текст:
Аз все му се надявах и го мислех, още откакто ѝ казах, че няма да стане работата и започнаха да си правят секс без са му мислят много и без да се пазят. А и нали често уж се случва подобно: след осиновяване става работата. Харесами как и двамата казаха: "Ще си имаме още едно бебе.  Mr. Green

# 528
Хареса ми епизода, доста позитивни неща като  изключим
Скрит текст:
прецакването на Оуен заради конфликта на интереси, и последващото след това предложение за развод.
А май, че наистина Ейвъри си я харесва Ейприл, интересно ми е как ще се развият нещата по- нататък.

# 529
Гледах сега 6-а серия и попрехвърлих 7-а. 
На мен Ейприл ми е забавна и я харесвам такава побъркана.
Скучни са ми сцените с Аризона и Дерек и Мередит...Мередит беше забавна едно време в първия сезон, сега като я видя с тоя лисунгер и....
Иначе две снимки, които публикуваха в един блог
Скрит текст:

Явно са от снимките на следващи серии

# 530
  • UK
Много приятна серия Heart Eyes
Не ми се публикува в скрит текст, затова утре.
Само ще кажа, че МерДер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ейприл  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Новите стажанти са готини, стига сте ги плюли. Пък и Шонда почти не ги показва... доста добре ги вмъкна, не беше никак дразнещо... Peace
За Оуен ми е мъчно... Cry

# 531
  • UK
И на мен много ми хареса серията. Спирам да плюя и да се оплаквам, най-накрая раздвижиха малко нещата.  Laughing
Скрит текст:
Ейприл си го търси, търси, търси и накрая си го отнесе. Мислите ли, че с Джаксън ще се съберат? Нека поне се озори малко, докато си ги върне, стига го е правила на маймуна. То всяка е имала първа ученическа любов и първи път, ама нейното наистина се изстрелва директно на първа страница на teenаgar love, teen love ли беше онова вестниче. Сигурно обаче е добра актриса, как трепка с мигли само в сюблимните моменти, също като Адел.  Simple Smile На Джаксън чак да му се е искало да се оженят надали, ама тя си удари г.за в тавана от радост, че "не се налага да се омъжва", на всеки ще му докривее.
Хареса ми финала, без много, много увъртане как изплюха бременността на Мередит в последните минутки от серията. Хвана ме яд, че прочетох спойлерите ви и вече знаех.
Муцунестата стажантка със стола все повече ми харесва. Много не съм я чувала да говори, но ми харесва и присъствието и само. Има нужда от такива образи, Джордж такъв съм го запомнила от първите сезони.
Много, много ми е мъчно за Оуен и Кристина, много.    

# 532
Скрит текст:
Според мен Ейвъри и Ейприл ще се съберат.В доста сериали е имало абсолютно същата ситуация-съмнения за бременност,ентусиазирани планове за сватба и после се оказва, че няма бебе.Двамата се правят на ударени за сватбата, но или и двамата или поне единия осъзнава, че наистина го иска . Един пример е например О.С. със Самър и Сет...те се опитваха после да накарат другия да се откаже от сватба, но в крайна сметка си останаха сгодени с мисълта, че някой ден ще се оженят.
Та тук мисля, че ще е подобно.Няма как това уж голямо привличане да изчезне.Може би Ейвъри ще и каже някакви големи думи, след което ще забъркат някоя стажантка с него и Ейприл ще се усети, че не трябва да се жалва толкова, ами да са заедно.
Кристина и Оуен може и да се разведат, но ще бъдат заедно. Шонда каза, че ще се съберат, но нали трябва да поиграе с нервитв ни, да се почудим дали не си е променила мнението.
Даже си мисля, че може и да бе стигнат до развод...но и да стигнат, пак ще са заедно.

# 533
  • София
Страхотна серия,отдавна исках да е положителен тоя сериал,малко е сладникав,но добре му се отразява,изплакала съм си очите предните сезони...Дали не ни подготвя Шонда за финал?

Голяма изненада ми сътвориха Мередит и Дерек,изобщо не го очаквах,много се радвам,особено след горните снимки,явно най-накрая всичко ще е наред при тях...

Като гледам Кристина и Оуен,между тях има такава химия,че направо през монитора ме тряска Laughing
Ще се съберат,просто няма начин!

# 534
  • UK
Все повече си мисля, че няма да се съберат.

# 535
  • София
Ще,ще Wink

Шонда беше казала преди време,че ще минат през много трудности,но въпреки всичко ще имат щастлив край.

# 536
  • UK
Ами аз точно това питах по-назад, дали е казала някъде директно, че ще ги събере, тя щастлив край може да им замисли и поотделно.  Thinking Но пък и аз ще се радвам на пика на всички проблеми накрая да се награбят някъде и да обърнат на 180 градуса положението. Сигурно в същия епизод
Скрит текст:
Мередит ще роди
и ще има "всички заживели щастливо".  Crazy

# 537
Скрит текст:
В онзи блог, който следя има сега едни гиф картинки с кадри на Мередит и Дерек, там тя сякаш ражда, някакво бебе...но си мисля, че всъщност са фен картинки със сглобени кадри, защото не знам иначе от къде биха ги взели.

# 538
Бях позабравил малко темата и епизодите, но ето че дойде време бързо да наваксам.
Скрит текст:
Много се радвам, че Мередит и Дерек ще си имат второ бебче. Идеалната двойка в сериала според мен. За Кали и Аризона също се радвам, че всичко се оправя. Нормално е Аризона да се чувства толкова добре, все пак при нея всичко вече е ок. За Оуен и Кристина, ако не знаех какво им е намислила Шонда, изобщо не бих се усъмнил, че те ще се разделят. Ейприл преди ми беше една от любимите, но след тези глупости в последния до тук епизод, просто не виждам как може да бъде симпатична на някого въобще такава глупачка. Истина е, че човек не разбира стойността на дадено нещо, преди да го загуби.

# 539
  • UK
Теди много ми липсва, надявах се от време на време да се появява по някакъв повод. Много я харесвах, много повече от Аризона и Ейприл.

Общи условия

Активация на акаунт