Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 344
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
искам да попитам, за новият епизод -
Скрит текст:
имате ли усещането, че Бърк е зад камерата, която ги следи:)
има ли слухове за завръщането му?

Ако беше той мисля Кристина щеше веднага да го познае. Имам спомен че той беше с по-дълбок глас.

аз също веднага се хванах за доста по-различен тембър, но си мислих например, че може да е деформиран от техниата.
Скрит текст:
Щеше да е готино той да ги оценява:) Много ходи по Кристина

# 721
Момичета, нещо не мога да намеря новата серия. Моля за малко помощ  Embarassed

Има я в замунда.

искам да попитам, за новият епизод -
Скрит текст:
имате ли усещането, че Бърк е зад камерата, която ги следи:)
има ли слухове за завръщането му?

Скрит текст:
Не е Бърк. Муцунестата стажантка нали му каза името, Уитакър ли какво беше, не запомних.

Иначе въпросният "Боб" да не е ролята на Скот Спийдман и скоро да го очакваме и "пред камерите"???

Мер ми беше много сладко-смешна с ритането на бебето.

Дано купувачат след като купи болницата реши да отвори отново спешното...

# 722
Скрит текст:
  Според мен ще я купят те.

# 723
  • софия
Скрит текст:
  Според мен ще я купят те.
би било чудесно Peace, но Шонда е непридвидима, та аз вече се отказах да предполагам какво кога къде как и дали изобщо!
Трябва да призная че ми върнаха изцяло вниманието, при мен раздразнението от промените изчезна!

# 724
Като цяло все ми е едно дали ще има Спешно, емоции могат да се създават и с рутинни операции.
Линията със Свидетелите беше брутална, но пък отново по типичен за нея начин Шонда ни показа мнението си  Praynig
Хареса ми стажантката на Кристина, най-сетне малко характер и от нея.

За момента не мисля, че офертата е от нашите хора, струва ми се, че една болница струва доста повече от 75-те милиона, които ще получат.
Съгласна съм и, че ще е изненада кой е Боб, но, ако ще е Скот ще е направо 6-ца от тотото  Party

# 725
И аз искам Скот.Стара любов ми е  Laughing Поне един наистина хубав мъж да има вече, след като си отиде Марк.
 ooooh!
Аз имам проблем със замундата...сега пак ще я ръчкам, дано ми зареди.

# 726
  Кой беше Скот?

П.П. Ако зяпате в монитора докато пишете, спокойно може да ви се получи "Анатомията на Грую" hahaha

# 727
Играеше във Фелисити.В подземен свят пък е половинката на Селена(Кейт Бекинсейл). Играеше във Фелисити с актьора, който беше Хенри-на Теди починалия съпруг.

На мен серията ми хареса, най-вече сцените с Кристина.
Нещо не влязох в емоцията с тийнейджърката. Не мога да схвана защо и се връзваха, не ми звучаха драматично думите и.Даже беше някак изкуствено с обясненията и. Щях да я натиря набързо от това легло, те ми се лигавеха цяла серия.
И не трябва ли Мередит като е лекар да знае поне на теория кога и какво се чувства при бременност  Laughing

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 10:44 от Belle-Etoile

# 728
Да, това с бременността и усещането на Мередит ми дойде малко пресилено и на мен Laughing Чак пък толкова да не е наясно.. Stop

# 729
  Belle-Etoile, благодаря Simple Smile

# 730
  • UK
Различно е, когато си лекар и пациент! Мер е и доста наплашена да не се случи нещо лошо...
Пък и първите ритничета са по скоро като пърхане на пеперуди в стомаха... доста е странно, и аз не бях сигурна дали бебето ме рита, но предполагах е това Mr. Green

# 731
  • До морето :)
И на мен ми беше интересно това с ритането. Поне при мен мина доста време между това аз да усетя бебето и някой друг да го усети с ръката си.

Иначе серията и на мен ми беше много интересна.

# 732
Поне при мен мина доста време между това аз да усетя бебето и някой друг да го усети с ръката си.

Именно- "пърхането" не може да се усети от никой друг, освен майката. Та за да го усети Бейли с ръка си е било ритане както трябва Wink  Както и да е, да простим на Шонда малката недомислица Laughing

# 733
  • UK
На мен цялата линия с бременността на Мередит не ми допада - ревовете от яд в предната серия, сега ритането на бебето, доста пресилват нещата - кой знае какво сеирджийско раждане ще бъде накрая. Изкарват я като някаква кукувица, не я познаваме такава. Вярно, че  "гадните хормони" може много да повлияят на една жена, но чак пък толкова, айде няма нужда.

# 734
Аз не съм лекар, не го бях изпитвала, но при първите усещания(малко по-скоро като пукащи се мехури беше) не скочих да се вайкам какво става.Не бях сигурна тя ли е или червата ми, но все пак не ме завлядя такава истерия.Таткото го усети дни или седмица по-късно...но колко го е усетил не знам, доста ми се вълнуваше стомаха и червата.
Та твърде пресилват нещата с тази бременност.
Като с тийнейджърката.Тази драма ми беше доста изкуствена, през повечето време не можех да схвана точно какво пък толкова и се убиждат и вълнуват.
Щях да и сваля леглото и да я натиря още в началото Joy  А и уж съм изживявала такива драматични травми, които са ми променяли бъдещето.
Мередит си е кукувица, поне беше, но по по-различен начин.Сега подскача наоколо и яде мюсли. Преди беше по-мрачна и алкохолизирана.Честно казано тогава повече ми допадаше.

Общи условия

Активация на акаунт