Анатомията на Грей - Тема №17 "В очакване на 9-ти сезон"

• 48 391
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
А Лекси как се разбира, че умира?
Аз в епизода не го видях. Thinking В спойлери ли го пише?

# 91
Ами съвсем явно става...показват си го  newsm78

# 92
Хм, пропуснала съм нещо, сега ще погледна. Shocked Много съм баясна! Толкова исках да се съберат с Марк. Crossing Arms

П.П. Разбрах какво е станало, пропуснала съм 24 епизод. ooooh!

# 93
Ама Бебе
Скрит текст:
Още на 16-тата минута си отиде момичето, Марк беше с нея, а малко по-късно Кристина го каза и на Мер, там имаше реакция, а после казаха на Аризона и на Дерек...
Сигурна ли си че си гледала последната серия?  newsm78

пп Ясно
писах от телефона и докато зареди ти си се усетила  Peace

# 94
  • Ню Йорк
http://tvabout.info/?p=1611

Дано да не се случи. Само тя липсва да спи с всеки наред и да съсипва всички жени. /говоря за Адисън, а не за Кейт Уолш Simple Smile /

# 95
Ей сега го изгледах. Пфуу, изревах си очите, не бях ревала така на сериал. Crossing Arms Не ми хареса развитието. Можеше просто да заминат за някъде. Щях да прежаля Ейприл и Ейвъри, ако толкова трябваше някой да умира. Crossing Arms Много ми е мъчно за Лекси и Марк. Tired Направо не ми се гледа вече, то ще са едни драми, едни сълзи. Отсега си представям... ooooh!

# 96
http://tvabout.info/?p=1611

Дано да не се случи. Само тя липсва да спи с всеки наред и да съсипва всички жени. /говоря за Адисън, а не за Кейт Уолш Simple Smile /
Що бе, аз искам Адисън.
Ако трябва Шунда и трети сериал да направи за нея -лошо няма Peace
Актрисата ми е любимка Blush

# 97
И аз искам Адисън, ако не за постоянно, то поне за 2-3 серии...  Heart Eyes
А пък ако докара и Сам като кардио  Mr. Green аз и Кристина ще сме на Седмото небе  Laughing

# 98
А пък ако докара и Сам като кардио  Mr. Green аз и Кристина ще сме на Седмото небе  Laughing

И аз, и аз. Grinning

# 99
Оо аз Бърк си искам  Laughing Сам има голяма глава,Бърк едно време...точно първата им целувка с Кристина ме запали по сериала  Laughing
По принцип има логика сега да се намеси трети във връзката,от страна на Кристина.Оуен малко да го жегне,а Кристина да трябва да избира.

# 100
  • Ню Йорк

Оооооо да дават Сам веднага Simple Smile да плакнем окото Wink

# 101
И аз искам Адисън,но Бърк - в никакъв случай.Много ми е противен! Whistling

# 102
Адисън в комплект със Сам и си стискаме ръцете Simple Smile

# 103
  • Ню Йорк
Адисън в комплект със Сам и си стискаме ръцете Simple Smile

Да, че ако я докарат сама първо ще разведе всички, после ще изгони всички и ще превземе болницата  Mr. Green То на нея ако нещо не е чуждо не и е сладко.

# 104
Принцесо това просто не е вярно.  Naughty
Дерек и беше съпруг, нито Марк, нито Сам, нито Джейк са били във връзка, когато е тръгвала с тях.
Само един хирург беше женен за нейна пациентка и тя го изрита въпреки че си беше паднала по него.

Общи условия

Активация на акаунт