След секцио - как се чувствате?

• 17 566
  • 84
  •   1
Отговори
# 15
  • Шумен
Първите 6 месеца след секциото се пазих от вдигане на тежко, нищо по-тежко от бебетата не съм мъкнала беше ме страх. Изтръпнало ми беше около самата операция първите 4-5 месеца, после остана една намалена чувствителност под нея (до ден днешен си я имам). Белега ми не помня да е бил червен  newsm78 възможно е да съм забравила ако е било за кратко, със сигурност след 5-тия месец стана бял но си се вижда  Rolling Eyes

# 16
Сега се сетих, че имам един страничен ефект след секциото - нередовен стомах Crazy

# 17
Сега се сетих, че имам един страничен ефект след секциото - нередовен стомах Crazy
Едва ли се дължи на секциото.
Моят белег също дълго време беше червен, но с нищо не съм се мазала.

# 18
Едва ли се дължи на секциото.
Моят белег също дълго време беше червен, но с нищо не съм се мазала.
Ами и аз мислех, че не е от това, докато една приятелка не сподели за същия проблем и при нея.
А аз конкретно винаги съм била с редовен стомах, а сега от юли насам е съвсем различна песен  Naughty

# 19
Отиди на преглед, тези неща трябва с лекар, а не с приятелки да споделяш Wink

# 20
  • Sunshine state
Леко изтръпване имах до към 8-9 месец след секциото.Не си спомням да ме е боляло дори месец след раждането.Нито бебето ми е тежало,нито пък количката,която трябваше да свалям 2 етажа.Белегът ми е тънка бяла линия и не е релефен.Според мен е добре да те види лекар.Това може и да е някакво възпаление,ама да не се шашнеш сега.

# 21
Отиди на преглед, тези неща трябва с лекар, а не с приятелки да споделяш Wink
Имам си запазен час вече Peace Просто споделям и във форума наблюденията си.

# 22
Здравейте, момичета! Я кажете вас боли ли ви гърба на мястото където ви биха упойката (тези които не са били с пълна упойка) Мен още ме боли, особено ако стоя за малко наведена. Гинеколожката ми каза, че е нормално, но вече 4 месеца минаха и май пак ще трябва да питам Simple Smile Благодаря предварително   bouquet
Приятен weekend

# 23
  • София
Родих преди 2 седмици и второто си дете със секцио. Нямам вече никакъв дискомфорт, точно където е разреза е изтръпнало, не ми е червен белега. Първият път се мажех с контрактубекс, но беше за кратко. От само себе си изчезна.

# 24
  • Sunshine state
Здравейте, момичета! Я кажете вас боли ли ви гърба на мястото където ви биха упойката (тези които не са били с пълна упойка) Мен още ме боли, особено ако стоя за малко наведена. Гинеколожката ми каза, че е нормално, но вече 4 месеца минаха и май пак ще трябва да питам Simple Smile Благодаря предварително   bouquet
Приятен weekend
Имах болки в кръста до около 6-7 месец,но не знам дали се дължаха на спиналната упойка или по-скоро над постоянното висене над кошарата.Отшумяха неусетно и сега нямам никакви оплаквания. Peace

# 25
  • София
Приятен weekend
Имах болки в кръста до около 6-7 месец,но не знам дали се дължаха на спиналната упойка или по-скоро над постоянното висене над кошарата.Отшумяха неусетно и сега нямам никакви оплаквания. Peace

Мне newsm78 След нито едно от цезаровите не съм имала болки, свързани с поставянето на упойката.

# 26
  • Sunshine state
И аз не съм сигурна дали е било от там,но определено толкова навеждане като в първите месеци,никога не съм имала и мисля дори,че това е било причината за болката в кръста.Изчакай някой и друг месец и тогава се обърни към ортопед.

# 27
Родих преди 2 седмици и второто си дете със секцио. Нямам вече никакъв дискомфорт, точно където е разреза е изтръпнало, не ми е червен белега. Първият път се мажех с контрактубекс, но беше за кратко. От само себе си изчезна.
Вече ти е избелял за 2 седмици ли  newsm78 При мен над 3 месеца минаха и си е червен още Thinking

# 28
И моя е червен, плаша с него приятелките си. Кога ще избелеееее? Mr. Green

# 29
  • Sunshine state
Вече ти е избелял за 2 седмици ли  newsm78 При мен над 3 месеца минаха и си е червен още Thinking
Моят пък никога не е бил червен,че да избелява.Още от самото начало си беше бял. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт