След секцио - как се чувствате?

• 17 566
  • 84
  •   1
Отговори
# 75
Аз много бързо се възстанових, като ме изписваха се чувствах перфектно, само при кашляне и смеене малко ме болеше. До 10-тия ден все едно не бях оперирана. Не знам дали се дължи на ранното раздвижване и многото движение. И въпреки, че съм много доволна, вече 6-ти месец ми е изтръпнало около операцията, като се къпя внимавам като минават от там, като притисна мястото усещам дискомфорт.

# 76
Докато бях в болницата всичко беше ОК. Когато се прибрахме вкъщи започнаха мъките ми. Вечер когато си легнех и трябваше да ставам да кърмя малкия буквално треперих от болки. Отдавам го на това, че мускулите си отпочиват поне аз така си мисля и така 2 вечери. От 3-та вечер вече спях седнала за около седмица. През деня постоянно бях в движение. Имах ужасен запек въпреки, че бях на течни храни също за около седмица. Около годинката на операцията зейна една малка дупка и когато отидох в бърза помощ се оказа, че вътрешен шев "решил" да излиза. (Много се бях притеснила за тази дупчица, защото зълва ми имаше приятелка, на която операцията й се беше отворила около годинката, когато вдигнала детето си.) И до сега има периоди за около 3-5 дни в които операцията ме боли. Предполагам, че от мускулна треска на корема де да знам. Иначе друго обяснение нямам. И до момента мястото на операцията е безчувствено.

# 77

Белегът не може ли да се маже с нещо, за да се заличи поне донякъде по-бързо и лесно?

Контратубекс не помага ли? На мен ми помогна след операцията от херния. 11 лева е, без рецепта. Пробвай.
На 37 навършени години съм и чакам първото си дете. В 4-ти месец съм. Придвид възрастта ми вероятно ме чака секцио.  Така че май ще ставам редовен посетител на темата  Simple Smile

# 78
  • сред маслини и портокалов цвят
maria_magdalenna, възрастта само не е предпоставка за секцио. Така че ако всичко е наред с бременността, спокойно можеш да родиш нормално.
Аз родих 1-вото си дете на 37 също. Докторът ми изобщо и дума не даваше да се издума за секцио. Обаче дребното беше седалищно, та се наложи все пак да ме режат.
Та ти си чети тук, но не се настройвай непременно за секцио.
Лека бременност и щастлив финал ти желая! Simple Smile

# 79
Вчера по-обяд родихме със секцио, но жената все още не е свършила/извършила щастливото пръцкане. Някой имал ли е такива проблеми, че ми е притеснено !

# 80
  • Пазарджик
Спокойно! Утре като се пораздвижи, ще стане. И честито! Simple Smile

# 81
  • Пловдив
jibira успокой се.И при мен се случи същото за 2 дни,направиха ми инжекция за раздвижване на перисталтиката.

# 82
  • Варна
Вчера по-обяд родихме със секцио, но жената все още не е свършила/извършила щастливото пръцкане. Някой имал ли е такива проблеми, че ми е притеснено !
Мен ме чакаха 3 дни, накрая за малко някаква инжекция да ми сложат, ама ми се размина.Дотогава го карах на глад предимно Laughing Даже ме държаха и с абокат затова до 2-рия ден, докато на единия доктор не му писна да ми пукат вените, че на два пъти се наложи да ми го местят.

Да не се притеснява, ще стане работата Wink

# 83
Аз го направих след 10-я ден заедно с ужасен запек. На 3-я ден от секциото ми направиха втора клизма, но полза никаква.

# 84
jibira успокой се.И при мен се случи същото за 2 дни,направиха ми инжекция за раздвижване на перисталтиката.
Благодаря за отговора, на 40 час имахме успех !

Общи условия

Активация на акаунт