Отговори
# 285
# 286
Здравейте сладурани,
радвам се че ви открих и се присъединявам с нетърпение към вас!   Hug

Ето ни и нас, с термин 12.12.2012. , но ще сме със секцио и може би няма да издържим до тогава. Живея в Правец, но ще раждам в София (незнайно къде още  Thinking )
Още в 12-13г.с. ни казаха "има патка" и всеки път питам дали нещо не се е променило, но уви- още си е там  Laughing. Вече минахме 1кг., всичко си папкаме, (нищо не връща бебо) и затова съм +15кг.......засега!

Започнах да си отделям разни неща за бебо още щом разбрах пола (имаме детски магазин и всичко крия в склада  Joy ) и първото нещо което му купих са едни прекрасни дънки ( луда работа).
Аз също съм се спряла на Арбор за креватче.
Продължавам да ви следя с интерес..

П.С. Ако може паролите за ФБ

# 287
  • София
kami_bonbona - Добре дошла при нас!  Hug  bowuu
Често да се включваш!
Ако искаш да те добавя във фейсбук групата прати ми линк към твоя профил на лично съобщение Simple Smile

# 288
Привет коремчета!
Честит Имен ден на празнуващите Марии!
Имам доста да ви чета, че съм поизпуснала.
Хубава вечер!

# 289
kami_bonbona, добре дошла  Hug

# 290
Здравейте момичета.
Следя ви от самото начало на темата. Чакам моето момченце на 1.12.2012г  Най- накрая се осмелих и аз да се включа при вас . Ние сме от Варна. Ще се радвам макар и късно да ме приемете при вас.

# 291
Ехеее, 2 нови мъжки мами Simple Smile kreizif , добре дошла  Hug

# 292
[b] kreizif[/b] , kami_bonbona  welcome
Ния Не се притеснявай!И ние вървим малко назад.Док каза, че не е притеснително, а и всяко бебе си е индивидуално, така че вече спрях да го мисля.В началото и аз се бях ошашкала.Не забравяй все пак, че те тепърва бебчетата започват да трупат  Hug
Що се отнася до хормоните- и мен яко ме тресат, но какво да се прави...изкарвам си го на мъжо и се успокоявам.Даже съм му обещала като родя да се сбием , защото много ме дразни  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Много, много слънчев и усмихнат ден пожелавам на всички!Не се нервирайте излишно и не се оставяйте на хормоните.Малко остана до финала!  Hug  Hug  Hug

# 293
kreizif              kami_bonbona добре дошли!
Принцеса=Дидолина разсмя ме,как си му се заканила на твоя мъж.И там съм безсилна,но вече 2 ден не му говоря само с да и не.Но още не ми се извинил.

# 294
Цитат
Що се отнася до хормоните- и мен яко ме тресат, но какво да се прави...изкарвам си го на мъжо и се успокоявам.Даже съм му обещала като родя да се сбием , защото много ме дразни     
Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Това много ми хареса....мисля и аз да му обещая същото на моя.хихи

# 295
kami, добре дошла  Hug

Ния, изобщо не се притеснявай за бебчо относно тези разминавания. Моят юнак винаги върви с главата с две седмици напред и аз много се бях ошашкала в началото, а по другите показатели пак различно - по един показател напред, по друг назад. Това са толкова относителни неща, които нямат нищо общо с развитието на бебето Hug

# 296
Здравейте момичета! Simple Smile
 kreizif, kami_bonbona, добре дошли!  Grinning
И мен ме тресат яко хормоните, чак сама не мога да се понасям понякога.  ooooh!

# 297
Помолих за паролите, но все още не съм ги получила.
 Бихте ли ми обяснили какво трябва да направя!

# 298
  • Sofia
Добре дошли на новите мами  bouquet  bouquet  bouquet

А как ме тресат хормоните (разбирай нервите) - не е истина - просто всичко ме дразни и чак не мога да се понасям.... Даже днес се чудех дали да не взема един Нервохил за успокоение...

А и да ви кажа, че в килограмите съм ударила вече + 13 !!!!!! Станала съм 71кг! Е, как да не съм нервна. А има още 2мес и половина поне!

# 299
Добре дошли на новите мами  Hug  bouquet моите нерви и хормони като че ли се поуспокоиха.... дано все да съм така Simple Smile пожелавам го и на вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт