Отговори
# 360
Привет  Wink . Нанесох промените ( нови мами + щъркелче за loras ), но нека, ако съм пропуснала някой да ми пише на лични!!!

Искам да помоля следните мами да пишат дали знаят пола на бебета си, ако не знаят - да пишат, че не знаят, за да видя, че поне следят темата. Ако не се обадят до края на темата, ще счета, че вече не я следят и ще ги махна от списъка  Peace .
RikaRurika
Карина-2207
in4eto_a
emzi
temida87
incomplete
Cattaleya
Valentynass
Patio
Ralka Balka
mimipm
merykey
4play
qq

# 361
men me prieha v bolniza,okaza se che tova naistina sa bili kontrakcii.shiikata mi e skasena 50%.do predi malko imah kontrakcii na vseki 3 min.utre shte mi puskat izsledvaniia.sega sam samo na sistemi magnezii i dve injekcii no shpa.

# 362
loras и аз съм при Кирил Панов всички ми го препоръчаха даже мен ме е израждал Joy Joy , но на няколко пъти ме праща с 2/3 седмици напред.

# 363
Почивай си Мименце, и дано минават по-бързо тези конракции, за да сте си вкъщи с бебо!   bouquet

# 364
Мименце,стискам палци да отминат скоро контракциите и всичко с теб и бебо да е наред  Praynig Hug

# 365
Мименце , дано по - бързо да преминат контракциите и да те изпишат от болницата  Hug

# 366
  • Sofia
Мименце всичко е под контрол щом са те приели. Стискам ви палци
 Hug Hug Hug

# 367
  • California
Стиснати палци за Мименце и от мен! Колко мм ти е шийката?

# 368
Мименце, дано скоро се Успокоят нещата при теб!

# 369
Мименце,стискам палци скоро всичко да мине и да си се прибереш вкъщи  Hug
Brayda, ох радвам се че не си се засегнала, знаеш че не това беше целта ми, ама знам ли може от хормоните и аз като чета нещо интерпретирам нещата от моята си гледна точка и може би затова не те разбрах  Hug
ааа Мацки я да ви питам, в Facebook, как да ви открия? Поне на снимки да се видим, като все още не сме успели живо Simple Smile

# 370
  • София
Добро утро!

Мименце,стиснати палчета и от мен Praynig Всичко ще се оправи,щом си под наблюдение.

Мен онзи ден така ме боля корема,а беше и твърд като камък.Но мина и замина като пих едно Но-шпа.Ако се повтори и аз ще бягам към болницата.
Иначе никакви други болежки нямам(да чукам на дърво Laughing).Краката все още не ми се подуват,кръста не ме боли,но има време за всичко Mr. Green

Valleriana,до колкото знам имаме група във фейсбук,но аз не съм се включвала.Ако искаш ме намери Adriana Vlaeva.Ще се радвам да се запозная и с другите момичета от темичката.

# 371
Добро утро момичета, стискам палци на Мименцето скоро проблемите да са зад гърба и и да се прибира бързо вкъщи. Момичета, менструална болка усетите ли, отивайте по най-бързия начин на лекар, това са контракции.  Peace
*kremi*_87, добре дошла, на мен не ми се виждат чак толкова много +15 кг., едната ми най-добра приятелка качи 30, другата 40 кг през бременността и си им бяха нормални бременностите. Но ти все пак си се следи де, аз просто споделям, че многото килограми не значат непременно проблем.
Брайда, аз бих си задържала животинките и цветята, просто да не са в стаята при бебето, моето мнение е, че не е нужна прекалено стерилна среда. А пък то алергени има навсякъде, не се знае примерно на пролет като го изведеш детето дали няма да направи алергия от някое чъфтящо дръвче да кажем, или защото играло с котката на комшийката, то по тази логика не трябва въобще да го извеждаш навън. Но това си е мое мнение де, не се правя на много компетентна, да не се засегне някой, който е на противоположното мнение.  Wink
Мойто бебе се въртя много нощес  Crazy, не знам какво го беше прихванало.  Grinning
Хайде стига съм философствала, хубав ден ви желая!  Grinning

# 372
  • София
dadi2012 - честита количка Simple Smile супер е Simple Smile

loras - браво на бебо - 1200гр Simple Smile

мименце - и тук ще ти кажа - дръж се, всичко ще отмине! Лош 7-ми месец!

Valleriana - прати ми на лични линк към профила си във фейсбук. Ще те добавя към приятелите ми и после към групата, защото е затворена и само приятели на участници могат да се добавят!

lucky mama - да, цветята от спалнята ще ги махна! Ако трябва и папрата от хола ще махна и ще я сложа в кухнята, но рибите ми (аквариум за 1000лв - едно от любимите ми хобита) и кучетата особено, няма да махна! Храната ще направя всичко възможно да я държа далече от бебето и от хола, ще я държа на терасата. Те рибите ги храня или всеки ден или през ден по малко, а аквариума си има капак. А кучетата толкова много ги обичам, разбира се детето обичам повече, но бих ги махнала в толкова крайно положение, че просто да зависят много неща от това! Няма да сме първите с бебе и куче... не искам сега да си мисля, че може да дойде причина, че да се разделя с тях! Аз ще стана половин човек ако трябва да се разделим!

# 373
Мименце, всички стискаме палци за теб. Praynig Добре, че отиде навреме, сега лекарите ще следят положението - ти само не се тревожи Hug Hug
Този месец явно си е по-опасен, защото и на мен вчера доки ми каза, че сега е важно да ги няма контракциите и да си пия магнерота Tired

Меги, аз от Панов съм доволна, ходила съм иначе сигурно почти при всички останали в града и по други въпроси, но за мен той си е най-добрия специалист. Жалко само, че не изражда - не знаех, че преди е израждал newsm78

# 374
... Няма да сме първите с бебе и куче... не искам сега да си мисля, че може да дойде причина, че да се разделя с тях! Аз ще стана половин човек ако трябва да се разделим!
Така е Brayda, и аз смятам че на този етап няма нужда да се разделяте и да си докарваш негативни емоции. Аз съм отраснала с куче и котки и до ден днешен /чукам на дърво Praynig/ не съм алергична към нищо /поне не съм открила такова/. Съжалявам, че лиших каката от радостта да расте с животно /освен рибките/, но при нас така се стекоха нещата. Поне котките при баба и компенсират ситуацията  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт