Иди есен бавно, даже с всеки ден..ко пък, пУне перушина ша си имам вместо тен-29

• 35 733
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
МумитУ ко са разфуча пъ ти, събуди мА  hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy споко бе жена тук сме ама ти кат работиш у Четвъртък ний пъ всеки ден  Whistling hahaha

Чи то ощи не е душло време за дрямка!? Ауеуеее, аз пуне един ден работех  ooooh!
Ади пак  Drunk

# 106
Наздрави кат си рекла  beer
теб май са те боядисвали на Въшката  Shocked Whistling hahaha
добре ти се е получило и обем имаш  Thinking Joy Joy

# 107
  • BG

Мумитку, ко стана, ма какинку? От ни съ идосъ и разсърди?

Ш'додим, чай малко пари да изкараме за интирнет барем....Че иначи къ ша додим? М?

Хади цун по човчицата!  Heart Eyes

# 108
Беничко за либоФ- винаги гУтоФ  newsm44

Туй зъ Бобче преди пулягвани

# 109

Туй зъ Бобче преди пулягвани

ужас къв тоз спИциалитет Shocked Shocked ooooh!

аз се подигравам на другите ама май и аз съм за Въшката  Thinking hahaha

Зузулина без малко да започне да плете  ooooh! hahaha hahaha

# 110

Мастерчонииии, що така с лошо бре чУЕк? Де да знам, че се боиш Ут ИднЪ инсектЪ!?
Ни съ крии повичи, либя си тъ и съ учъ ут теб

И аз тЪ либя бре!......Щот мислех,че съм казала тука кво ми се Й случило.....Или помислих,че си прочела в една друга тема....

Преди няколко нощи(седмица някъде) се събудих и аз не знам от какво.....Чух само "кръц-кръц" ....И след малко пак ...."кръц-кръц" ....
Светнах лампата и видях точно над главата ми една тарантула.....  smile3511
Смъртафацах я с чехъла,мА сигурно чак в съседния квартал са ме чули..... smile3514
Сутринта залепихме във входа едно съобщение....."Ако някой си търси тарантулата - да не я търси повече"     angel008  angel008  angel008  angel008

От тогава няколко нощи не можах да спя.....Все се будя и светвам и оглеждам стаята...Пръскахме с Райд.....сЕ тая....Аз си се будя от всичко....И после няма спане братче........Даже Мастеров ме води на разходка до един манастир,та да запалим свещички и да ме поръсят със светена вода..... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Абе голям уплах си беше.....
 .....Та по тоз повод реших,че си прочела и знаеш и затва ми пускаш картинки с тарантули-сандвичи... #Silly smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 17:01 от TheNMaster

# 111
Оле Мъстърче ужас душа  newsm09 въпреки че така си го разказала, че се посмях даже  hahaha
Върви да ти леят куршум  Naughty, сериозно Rolling Eyes. Хубаво е, че си запазила самообладание и си го хакнала аз само щях да събудя блока  Whistling Joy

разстроих сА и затова ще хапна малко  hahaha hahaha

# 112
  • BG

Лелеее, Мастерче, ужас, мило! Хади гуши!  Hug
Ужасно е това, наистина! Макар че и много се посмях на поста ти, особено в частта с бележката!

И от къде ще се появи пък тарантула у вас? Не мога да си обясня.... newsm78

# 113

Лелеее, Мастерче, ужас, мило! Хади гуши!  Hug
Ужасно е това, наистина! Макар че и много се посмях на поста ти, особено в частта с бележката!

ми тя нали затова е оставила бележката  hahaha, най-вероятно някой си е отглеждал в къщи и е избягала Rolling Eyes

# 114

Има разни идиоти дето гледат тарантули в аквариуми....ВКЪЩИ!!!!  smile3544
Явано са го изтървали щото не са си затворили добре аквариума.....И той цъфнал у нас паяка......И понеже мен ме е страх от таквиз гадини(фобия си имам) и......НЪЛ ви казах - чуха ме в съседния квартал..... Mr. Green
За самообладание....Имам! Щом се наложи...После обаче постфактум ми омекват краката и се разхлопвам и разтупквам яко...... hahaha

Бобееее..дай малко ЙедИни бе....Стига тъпка само ти.....И аз сЪ разстроих докат ви разказвам....чакай малко а иаз да хапна.....

# 115
Мастърчо, и твоите комшии не ги бива У кратуните  ooooh! Ужасно е било Rolling Eyes Аз не викам при такива ситуации, само трепя  Joy Joy Joy Мъжо настръхва като види мазна пеперуда или нещо подобно и аз се боря, кво да правя  Joy Joy Joy Joy Той ми вика, че съм била мухоловка, щото у нас ако някоя заблудена муха влезе, точно след минута вече е повалена, като ловец съм  hahaha hahaha hahaha hahaha

За статитиката само да отбележа...мноу мъ мързи Whistling

# 116
Зузи, не знам за тебе, душа, ама мене как ме мързи, смятайте, даже не съм яла днес  Shocked Shocked
А колегите от Кораба-Майка точно днес решиха да ме скъсат от имейли  #Crazy #Crazy

Начи аз ако бях на Мастъра на мястото, повече сигурно нямаше и да чуете за мене  hahaha hahaha Аз след историята с хлебарките бях на успокоителни, не ми се мисли, ако видя голям паяк, лягам и се гътам. Еле пък ако го няма Гажиту, направооо  Joy Joy Joy
 Hug Hug Мастър, аз си имам диагноза и параноя от насекоми, сама си я поставих, ама вече е ясна, ама ти поне да се спасиш, ходи верно да ти леят куршум, много помага.

А Бенката хич да не си мисли, че съм я забравила, търся й убава снимка да я изтипосам  hahaha hahaha

# 117
  • Varna

Ей, мЪ тука съм Wink И пУзнаФтИ....за Въшката бяФ....я кВи плитки ми напраЙФа newsm03

Обаче не за протоколЯ....днеска ми е едно отпуснато, едно заспало ooooh! Набързо сготвих преди обяд, козметично поошетох......и като сА тръшнах в 14.30 часО съм отпрала до 17 часа ooooh! Изтървах и тренировките rotfImao

Ladies
Гледам, че смИ сЪ събрали всичкитИ Wink

Ох, много мЪ мързи ooooh! не ми се търсят картинки...а ме чака един панер пране за гладене newsm45

# 118
  • BG

Уууу, Делтиняаааа, хади хилол, мила!  welcome

Дубре си са възвърнала!  yesyes

Дааа, галиба са събрахми! Койту ни съй прибрал, да са утбилежи виднагА!

А Бенката хич да не си мисли, че съм я забравила, търся й убава снимка да я изтипосам  hahaha hahaha

Аааа, Точицеййй, ни съм забрайла, какчи, ама..... "Да внимавамеееее!"  bishop
 ( как ша ма пуднисеееееш, убавка да съъъъъм, чу ли мъъъъъъъ, Точицеееее?...)

# 119
За леенето на куршум......нЕма да Одя на таквиз места.....Щот не вярвам на леещите,че са свестни Орица....
В повечето случаи са шарлатани....

Я да зема да си дръпна една шоколадова успокоителна терапия викам аз......кО шИ кажИти???? А? М?

Общи условия

Активация на акаунт