Иди есен бавно, даже с всеки ден..ко пък, пУне перушина ша си имам вместо тен-29

• 35 725
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • загубено
Нери шА замоля за малко разяснения  Whistling hahaha hahaha

Бобсън,коИе не ти стана ясно?
То сичко си се види на фотото,с Нерайдов се мерим кой е по -висок Mr. Green
Ти да не помисли нещо друго Shocked hahaha hahaha hahaha hahaha

Бени,хварли Идно очо в банята кво става hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 526

А така, спинкайте, спинкайте, а който си е легнал с кокошките, каква съм свежарка тая сутрин, а  hahaha hahaha hahaha

Гледам, че Елито е изпрала и белия пухен килим и даже е ошетала у тях, Ели, браво!

На Зузана много й се работи днес и на нея, точно като на мен  Laughing Laughing Hug

Тая как' Делта пък не се спря беее, кака, къде пак ще ходите с Делтуф, че стягаш багажа? Т.е. Делтуф стяга багажа, а ти само качествен контрол  Joy Joy Joy
Ама ти добре си се уредила де, искам и аз  Crossing Arms

После ши идвам да кълва и другите по ред на номерата, да ни съ успокоявате предварително, че ви няма, просто имам да гладяяяяя  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 527
Добро утро  Mr. Green ето ви едно Мумино кафе  hahaha

Точе ти ко съ бръмна толкоз рано сутринта  ooooh!

Зузе без малко дан те пУзная  Shocked Whistling hahaha

Мастърче мноо ти страшно произведението  Whistling hahaha

Ели добро утро и на теб виждам, че си станала отдавна  hahaha hahaha

Бени днес с моторЯ а  Shocked ooooh! hahaha hahaha

# 528
  • Varna
Точе,
Гледам каке и ти си сЪ уредила кЪт мен....накъде стИ Укнали с гаЖИтУ, ранУ, ранУ пУ зарана? А гаЖИтУ напраУ параход ма кака Shocked

Де ми е картинката душко, спиииш ощИ спиииш и си я изтървалааааа hahaha Hug

Тоя път я Фанаха Еликсата
Ората на Бобата Shocked...и то ранУ сутрин.....Душааа много жадна си била явнУ този сабалЯн Shocked

Останалите по нататъка шЪ вЪ обгрижа, щото трябва да влизам да се къпя преди да сЪ метна на физиотерапията. Ако по рано си свърша нещата преди да хукна шЪ вЪ нагледам Hug

# 529

Де ми е картинката душко, спиииш ощИ спиииш и си я изтървалааааа hahaha Hug

Blush Blush Извинети, мадам, ама бях много в джаза, що така само ми се спи не знам  Rolling Eyes Rolling Eyes

Показвам как Делтуви стягат багаж, ако някой не е разбрал...  hahaha hahaha hahaha

# 530
  • София
ЗА раздвижване   261uu  ръцете горе    Hands Clap

здрасти Бобе, горда си от себе си виждам  hahaha hahaha hahaha

Делте, ти си финна, но закръгленките с фафлите, не трябва да се подценяват  Naughty

hahaha hahaha hahaha hahaha

кажи Нерка  Mr. Green,.. некой виц ли ти казаха  Joy Joy Joy Joy

# 531
  • София
Точе, когато гажиту ти е сърдиту що така безобразно ти се сърди Shocked  Whistling

Joy Joy

ЗУЗке, на мен ко шъ ми уплитеш, виж ко ти пударявъм ...и на зузан дъ гу пукажеш  Mr. Green
 Joy Joy

Бене, дотук добре, за после шъ свиркаш да помагаме 
 hahaha hahaha hahaha

# 532
  • BG
Днес ми е много тъжно! Sad Не ми се пише! Монстърче изживява тежко разделите всеки ден, снощи беше драматично вкъщи. Само ви чета. Ловя!

# 533
ЗА раздвижване   261uu  ръцете горе    Hands Clap

здрасти Бобе, горда си от себе си виждам  hahaha hahaha hahaha

изтанцувах го

амчи Еле как пъ няма да се гордея то като има такваз красУта трябва да се пУказва за да става за пример  bowuu Joy Joy Joy

а теб да те запитам на какво се дължи този поглед Whistling hahaha hahaha

Нери угрижена си нещо или ти се спи  newsm78 hahaha hahaha

Бени  Confused много гушки  Hug Hug Hug . Въобще ли не свиква малкото човече и не го ли водите само до обяд или вече почнахте и по цял ден Rolling Eyes.

# 534
  • София
милото Монче... Sad това много ме натъжава , не мога да ти дам съвет ....само  Hug Hug Hug

а теб да те запитам на какво се дължи този поглед Whistling hahaha hahaha

на простата математика ..3+2   Mr. Green   Joy Joy Joy

# 535
  • BG
Бени  Confused много гушки  Hug Hug Hug . Въобще ли не свиква малкото човече и не го ли водите само до обяд или вече почнахте и по цял ден Rolling Eyes.

Бобе, от понеделник е по цял ден. Там всичко е ОК, много го хвалят, но после вкъщи разтоварва стреса и тъгата. Постоянно плаче и ни е много ядосан. Току-що едва върнах баща му от портала на яслата, беше тръгнал да си го прибира. Да не ви занимавам повече, тук се веселим, само исках да са изрива да ми олекне. Енджой!  Hug

# 536
Бени
Скрит текст:
тук не само се веселим а се подкрепяме една друга когато някоя има нужда  Hug така, че реви си колкото искаш стига да ти помага  Confused. Аз също съм доста лабилна и аз като таткото щях да го прибера в къщи, въпреки че това не е най-правилния ход в такава ситуация. На приятелка детето хем е на градина и е на 3г и 7м го изживява по същия начин вечер реве до като легне да спи, през нощта се буди и пак плаче, стана агресивно започна да ги удря и рита, започна да повръща....просто малък ад и ги посъветваха да ходи по 2-3 дена в седмицата и после в къщи за да стане по-плавен прехода

# 537
  • загубено
Бени, Hug Hug Hug Hug .

Уф....че гадно .
Ще свикне каке,не се бой.Ама му е кофти на горката душица.

Нагушкай го много и му повтаряй колко много го обичате всички.

Да не го тормози някое дете в градината?
Само предположение.

# 538
  • BG

Днес както ми е напушено, ама се владеех,
по едно време ми звънна мъжа ми и като му чух гласа и ме попита как съм,
че като му ревнах..... newsm45   Кат магари!

Ей това мисля, че се случва с Монстър!

За друг тормозист, Нерку, не вярвам, щот Монстър найш как тежко удря и без бой съ ни дава   piasyk?!
А и кулежкити не вярвям да го допуснат!  newsm63

# 539

Малък Мон показва номера на мацките в градината

Общи условия

Активация на акаунт