Иди есен бавно, даже с всеки ден..ко пък, пУне перушина ша си имам вместо тен-29

• 35 669
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Дубрютрю  Simple Smile

кой съ пули тъй  hahaha

Ей ви кайвету пристига

# 616
  • София
Мастър  Shocked страшна вечеря си спретнала снощи  bowuu  Joy Joy

Бобсън
, ти ли си била опулената...така и подозирах  Joy  след кайвету ми съ виждаш по-спокойна  някакси Mr. Green

Joy Joy
Скрит текст:
как е БОБчето, свалиха ли му конците ?А езичето как е?  Simple Smile

Точето
още не е съвсем събудена hahaha hahaha

Нерката
пак отива на война  hahaha hahaha ..../including Зузата/  Joy Joy

Зузанови бързат за работа... ама хората са казали..бързай бавно  Naughty
 hahaha hahaha hahaha

Делтуви  в морската.. с компания  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 617
  • загубено
Ели браво за разходката  Hug Hug Hug , викаш хвана тен  Thinking hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ели,имам една молба Laughing
Ако може да ми дадеш обичките за едно кръгче да съм прекрасна и аз Flutter
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ели ще се пробваш за певАчка а  hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ох нямам думи hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 618
  • София

нямаш грижи душко  Hug давам

..от долната няма ли да искаш нещо...герданче, синджирче ... Mr. Green

# 619
  • загубено

нямаш грижи душко  Hug давам

..от долната няма ли да искаш нещо...герданче, синджирче ... Mr. Green

Иха уредих се,пукайтИ сЕ Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сега ще съм прекрасна hahaha hahaha hahaha

От долната фистаня и ще ти копирам гримът Mr. Green
Просто си неотразима hahaha hahaha hahaha hahaha
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 620
Добро утро  Mr. Green

Ели аз и след кафето не изглеждам особено спокойна  Crazy....ама толкоз си мога  33uu   33uu

Joy Joy
Скрит текст:
как е БОБчето, свалиха ли му конците ?А езичето как е?  Simple Smile

Ели
Скрит текст:
мерси, че питаш  Hug но ние нали сме с късмет  Rolling Eyes конците не успяха да ги свалят, то всъщност е един дълъг конец....от единия край беше потънал в тялото и няма как да се издърпа  ooooh!. Аз се притесних порядъчно, но доктора каза че ще се разложи в краен случай тялото ще го изхвърли, така че да не се учудя ако видя показал се конец  Crazy. Вече станаха две седмици и раната е спокойна и добре зараснала надявам се да не се показва нищо повече. Иначе дребен щурее като никога до сега Слава Богу че така бързо се възстановяват децата. А с юздичката нямахме никакъв проблем, само дето не си ползва езика по предназначение защото не е свикнал, не можем да го накраме да си оближе устните едвам оня ден ми се изплези hahaha

Ели ти изпи твойта и сега на другарчето а  hahaha hahaha

Нери на уроци по бойни изкуства  Whistling hahaha

Зузулина пак дреме hahaha hahaha

# 621
  • София
ахахахахахаха  Joy Joy Joy
Пламиту изненада Фейтиту  Joy Joy Joy

Бенка, шъ му купим блокче на Монката Дали ... въпреки, че това новаторство е идейно  Thinking

Joy Joy Joy Joy

Става Нерка Peace ...и благодаря  Blush

Бобе,
Скрит текст:
браво на детето  Hug,  а за конеца, щом така са ти казали, значи няма да се притесняваш, то и аз съм го чувала този вариант за разграждането  Peace

# 622
  • BG

Ели
Скрит текст:
мерси, че питаш  Hug но ние нали сме с късмет  Rolling Eyes конците не успяха да ги свалят, то всъщност е един дълъг конец....от единия край беше потънал в тялото и няма как да се издърпа  ooooh!. Аз се притесних порядъчно, но доктора каза че ще се разложи в краен случай тялото ще го изхвърли, така че да не се учудя ако видя показал се конец  Crazy. Вече станаха две седмици и раната е спокойна и добре зараснала надявам се да не се показва нищо повече. Иначе дребен щурее като никога до сега Слава Богу че така бързо се възстановяват децата. А с юздичката нямахме никакъв проблем, само дето не си ползва езика по предназначение защото не е свикнал, не можем да го накраме да си оближе устните едвам оня ден ми се изплези hahaha

Бобек, то вчера и аз съвсем сериозно те попитах, ама нещо не ме отрази, каке! Няк пъть не може да се разграничи сериозното от майтапското, бе!  Grinning Браво на малкото Бобче! Конецът, надявам се, е кят-гут, за да има шанс да се разложи  Peace.

Бенка, шъ му купим блокче на Монката Дали ... въпреки, че това новаторство е идейно  Thinking

Joy Joy Joy :35

Мба, мба,  Миха, остай туй новаторство за 1000лв.  Sick Блокчето сий окей!  Crossing Arms

# 623
  • загубено
Аз съм на мисия Joy
Тайна и вие не ме виждате Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобо то мързел,мързел ама внимавай де hahaha

Зузи,уважавам упоритите хора ама би ли споделила к'во праиш?

Делта се разкрасява hahaha

Делтич,завидях за Боженци.Много е хубаво там Laughing

Ели,не стааа с зор бе душа.Чалъм има hahaha

Точето си играе в офисът с колежка hahahaДзак Joy

Бенко щи сЪ схване вратът hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 624

Ели
Скрит текст:

Бобек, то вчера и аз съвсем сериозно те попитах, ама нещо не ме отрази, каке! Няк пъть не може да се разграничи сериозното от майтапското, бе!  Grinning Браво на малкото Бобче! Конецът, надявам се, е кят-гут, за да има шанс да се разложи  Peace.

Съжалявам, че не съм те отразила  Crazy наистина не съм те разбрала  Joy. Не ме шашкай с този конец гут-мут не го знам какъв е ама и аз се надявам да се разложи  Rolling Eyes.

а ти на гмуркане ли ще ходиш  newsm78 hahaha

Бобо то мързел,мързел ама внимавай де hahaha

мале, че се пребих  ooooh! rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao  rotfImao

# 625
Хелоу, кукундрелки! Mr. Green

Ида пак да ви уведомя, че Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Муми нещо я е настъпил мъжо и се е вбесила  ooooh! Shocked Joy Joy Joy

мен пък мъжо ей така ме събуди  tongue

Делте, чак нИ мога да сЪ изкажа  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Боболина, вИнага ставай Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 626
  • BG

Не ме шашкай с този конец гут-мут не го знам какъв е ама и аз се надявам да се разложи  Rolling Eyes.

Ни са шашкай, ма каксъ, туй кунец от живутински чръвца, така са го кръстили просту!  Hug
а ти на гмуркане ли ще ходиш  newsm78 hahaha

Ша ода аз, ша ода!  Crossing Arms Иде ми да са гмурна нейде у някой по-длибок и скрит креват и да ни стана 3 дена барем!  

# 627
  • BG

Скрит текст:
Тайфата, кака ви в събУтЪ сутринтЪ сЪ събуди и каза на БатЮ ви....лИбоФ моя искам немедленно да хукнем към Боженци! И хукнахме за два денЯ. БешИ прИкраснУ, и пак ми сЪ Оди newsm47 ПрибраФ ми сЪ в ранният слИТобиТ. Пооморена съм момичета, защото докато вляза и метнах чистене, пране, простиране и готвене. Диването нИ сЪ бешИ пУстаралУ хич #2gunfire и дори опропастили с аверите си поредната ми плетена красива покривчица. Бясна съм #Cussing out Ама аз съм си виновна, че премълчавам и не им правя забележка след всяка омаскарена дантела. Другият път махам дантелените покривки, постилам найлон и заминавам....Ай сиктЬОр бе Rage

Делтиньо,

Скрит текст:
Подсети ма, каке, кат бях хиптен млада булка, ш'пусрещам първите си хиптен фициални гости. Та съм застлала ина покривка от бабата на милия подарък, ленена, с вградени, ръчно изплетени от жината дантелени орнаменти, със същите салфетки - красута. И баш преди да додат гостити, внучето и си остави фаса в пепелника, забрай го, той паднал на пукривката и нъл са сещаш...Щях да го връщам на баба му барабар с покривката, чумата му с чума! Та та разбирам, каке, скриваш красутити, фърляш му профилактично идин бой по двайси и кусур годишното дупи, посли гу нацилуваш хубуу, мяташ мушамбата и дим да те няма. Приходящити дивойки да си мислат квот щът!  Crossing Arms Айди де, сюктир!  Laughing Peace

# 628
  • София
преди за отидем за риба, се отбихме за стръв  Whistling hahaha

Бобе, виж ко ти намерих... тотален хипер хит  smile3521  знам, че ще го оцениш подобаващо и ще откриеш нещо от хореографията и за себе си. Поздрав и за всички кукумицинки  Hug Mr. Green 

Аз съм на мисия Joy
Тайна и вие не ме виждате Joy

Ели,не стааа с зор бе душа.Чалъм има hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Нерке, верно си тръгнала на мисия и верно си сложила кат моя фустан  Shocked Shocked

Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 11:01 от elix

# 629
ахахахахахаха  Joy Joy Joy
Пламиту изненада Фейтиту  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha  това му е редовния номер  Mr. Green

Гушкам вииииииииии  Hug

Общи условия

Активация на акаунт