Иди есен бавно, даже с всеки ден..ко пък, пУне перушина ша си имам вместо тен-29

• 35 682
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро! Ама хади ставайте де...

Ели, кой победи в крайна сметка?  hahaha hahaha hahaha

Зузи, пак си се къпала значиии, много фецка хавлия, много  hahaha hahaha

# 601
  • BG
Добро утро! Ама хади ставайте де...

Тц!

Толку ма мързи,.........

# 602
хайде Добър ден  Crazy.....макар, че кое му е доброто - първи работен ден, ужасно време Whistling ooooh!

Фейти в почивните дни разходи Пламито  hahaha hahaha

ето я и Зузулина как работи усърдно  Whistling hahaha hahaha

Ели ще се пробваш за певАчка а  hahaha hahaha

Бени отчаяно гледаш  Thinking hahaha hahaha

Нери разпуска с музика за да не чува съседите  hahaha hahaha

сем.Делтови идващи от Въшката  hahaha hahaha

# 603
  • София
Бонжур мадамс  Hug

Ели, няма нужда да ни заблуждаваш с тез надписи сИга, ние си знаем на кой е това кресло  Joy Joy Joy

Реликва от студентските ми години  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ели, кой победи в крайна сметка?  hahaha hahaha hahaha

Любовта  Mr. Green  към играта  Joy Joy Joy

Ели ще се пробваш за певАчка а  hahaha hahaha

шъ съ пробвам Бобе, кат съ гледам, веднага съ преценявъм кат новия фолк идол  bowuu tooth tooth tooth

Бях за риба тия дни bowuu

... хванах една златна, много сладка   Animal Tropical Fish

Скрит текст:
бяхме на Струма на едни бунгала,в реката имаше риба, но беше много мешана с вода  ooooh! Mr. Green...абе поне тен хванахме , а и до Рилският манастир се разходихме Sunglasses

# 604
Ели браво за разходката  Hug Hug Hug , викаш хвана тен  Thinking hahaha

Бени с Мони какво става  Rolling Eyes?

Аз днес пропуснах кат за пУндрелник да кажа че мнооо мЪ мързи  Outta Joint ooooh!

Точе туй червеното много ти ходи  hahaha hahaha

Мастърче браво душа свири  Peace hahaha hahaha

# 605
  • BG

Бени с Мони какво става  Rolling Eyes?

Бива, каксъ, на приливи и отливи...Ей тъй си наняхме събта и ниделя двамсата...

Твоето юначе как е? Гледам многу съй смурило да та чака да са напрайш прикрасна...

Купила съм на Пламинчу много як подарък, тоест - на макя му, чи да поспи и тя мялко...

# 606
Ооо, я да видя аз кво става тука Mr. Green

Боба нещо лошо са я приклещили...Бобе, с пълна муцуна ли си, душа или тъй ми се струва Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нери още слуша музика Joy

Ей ги Еликсови, чакат да присъхне водата, та да остане само риба  hahaha hahaha hahaha hahaha

И сега да ви почерпя, макар и виртуално, за рожденият ден на моето най-свидно и прекрасно същество на този свят - моята мила майчица! Нека ми е жива и здрава, да е до мен още поне 100 години, да е все така всеотдайна и любвеобвилна, а аз ще й върна в двойна доза всичката тази любов, като я даря с няколко рошави Зузани и Зузовци, които да я усмихват всеки ден!  Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 607
Зу да ти е жива и здрава мама  Hug за да има при кого да си ходиш да те гушка и утешава, когато нещо ти тежи и да ти дава сила да продължаваш напред. Пъ за рошльовците сме убедени, че скоро ще са факт Peace Mr. Green.

тъкмо не бях хапвала десерт днес smile3508

ей мъ след тортата  hahaha hahaha hahaha

# 608
  • BG
Зузниии, да ти е жива и здрава майчицата!  Hug Аз пък ти пожелавам да нямаш поводи да и плачкаш, а само да и се хвалиш, а и да имаш - плачкай си на нас, мамите трябва да се щадят, че са ни само по една, аз така правя! А това за рошльовците ме размаза от кеф! Да се стяга бъдещата бабка, че работа я чака! Хади да я нагушиш и нацелуваш с всичка сила!

# 609

Зузи, честит рожден ден на маминка, да ти е много здрава и да си изпълнява задълженията по дундуркането   hahaha hahaha  Hug
Не знам, мойта все ми вика да съм родяла 1-2, пък тя щяла да ги гледа, ама все си мисля, че нещо ме менти, и пак сама ще си ги дундуркам, ама да видим  Mr. Green
Ай ако слушаш, ши ти избродирам по едни такива чорапи на рошльовците  Flutter

# 610
  • загубено
Зузи,да ти е жива и здрава мама Hug

Зайченце бяло, котенце мило,
в скута на мама сега се е свило,
твойта главичка на моето рамо,
можеш ли ден да прекараш без мама?
Мама във чашката мляко налива,
сплита косите на плитка красива,
кърпи чорапи с пробити петички,
мама се грижи за всичко.
 Кой ще разкаже на мойто момиче,
как тъй луната на сърпче прилича,
как се превръща водата на пара
и самолета с кого ли се кара,
има ли в спътника истинско куче,
мама попитай и ще научиш.
Но след години ще станеш голяма,
умните книги сама ще намираш
и ще рисуваш и ще бродираш,
дългите плитки ще сплиташ самичка.
После ще литнеш и ти като птичка,
 умна и силна ще стигнеш далече,
можеш без майка си вече.
Мама ще бъде с коси побелели, 
скришом ще пази две детски кордели,
ще се тревожи и тихо ще плаче,
ако не носи писма раздавача.
Друго на трябва, три думи само:"Добре съм ,мамо."

Аз имам прекрасна майка, с която съм много близка.
Макар и на много километри от мен,знам че е човекът на
който мога да разчитам винаги и за всичко.
Надявам се някога и аз да чуя такива думи от децата си.
На вас пожелавам същото.

# 611
Ох, разплакахте ме  Blush Като дете се разциврих, та чак със зор прочетох стихчето от Нери. Благодаря ви, душички мои!  Hug Hug Hug Нери, моята мама също е далеч от мен, а така искам във всеки един миг да усещам топлината й, да усещам ласката й, да чувам смехът й...тооолкова много я обичам, че не бих могла да дишам, без да знам, че я има..айде, пак ревнах   Crazy

# 612
  • загубено
Ех Зузи Hug Hug

Ето ти малко материал Laughing
Темата е много хубава,чела съм я от началото .
Бая рев падна.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=268259.0

# 613
  • София
Зузее, да ти е жива и здрава мама и скоро да стане горда баба   bouquet

Тя ли те научи така хубу да плйетеш и да въртиш домакинството Laughing

Нерка
, страхотно стихотворение и мен ме разплака... Confused

Точе, ментат те наистина  Mr. Green и мен така ме изментиха  Joy

# 614
  • Varna
ЗузаноооУУ, Честит Рожден Ден на макЯ тИ newsm10
Наистина да ти е жива и здрава повИчИ от 100 години. И завиждам ти Приятелко, за такава прекрасна мама!!!

За Зузината мама!!!

Скрит текст:
Тайфата, кака ви в събУтЪ сутринтЪ сЪ събуди и каза на БатЮ ви....лИбоФ моя искам немедленно да хукнем към Боженци! И хукнахме за два денЯ. БешИ прИкраснУ, и пак ми сЪ Оди newsm47 ПрибраФ ми сЪ в ранният слИТобиТ. Пооморена съм момичета, защото докато вляза и метнах чистене, пране, простиране и готвене. Диването нИ сЪ бешИ пУстаралУ хич #2gunfire и дори опропастили с аверите си поредната ми плетена красива покривчица. Бясна съм #Cussing out Ама аз съм си виновна, че премълчавам и не им правя забележка след всяка омаскарена дантела. Другият път махам дантелените покривки, постилам найлон и заминавам....Ай сиктЬОр бе Rage

Бенка,
ВернУ кака тЪ мързи....мЛогУ Shocked

МноУ хубУ си вирнала краката и си скръстила ръцете, ама мноУ Wink

Ели,       
МноУ тЪ моля душата, да ми ФЪрлиш Ини карти и на менИ....обачИИИ, нека да бъдИ преди хомеопатията.    нИ щЪ да рискувам да ми гледаш по тоА начин.....

Бобо,
И ти си сЪ рошнала.......а вместУ дЪ са праЙш да Мадама пак пукаш като за пУследнУ

Останалите вЪ гледам стИ са наредили да видитИ кО ми казва на карти Еликсата, НищУ нИ казва ощИ....както я виждати в кВо пУлУжение е на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт