Иди есен бавно, даже с всеки ден..ко пък, пУне перушина ша си имам вместо тен-29

• 35 658
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • София

Ели е стройнала дИцата и им показва номера hahaha

hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy

едното мноу бързо прихвана  hahaha hahaha

# 646
Ели, вие днес за риба ли бяхте пак?  Joy Joy Joy

# 647
е няма такова отприщване просто 

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 648
Зу личи ти, че се държиш естествено   Whistling hahaha hahaha

Делтуви са на басейн днес  hahaha hahaha

Ели престани да шокираш хората  ooooh!  hahaha hahaha

# 649
Бобе, туй за нас  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз потеглям под завивките с филм и мъж...малИИИ, да видим де ще му излезе края  Mr. Green

# 650
  • BG

Аз потеглям под завивките с филм и мъж...малИИИ, да видим де ще му излезе края  Mr. Green

Абе предлагам филма да го прескочите  Thinking.....Краят - в АГ-то, къде?  Naughty

smile3534

# 651
Бенчо, шъ спя с гащи таа вечер, че цикльо ми е на гости, душа Joy Joy Joy Joy

# 652
  • Varna
Наистина днескЪ съм многУ буФнала....И под очите и тумбака ooooh! newsm45.....и въУПще кЪт козунак съм напраУ rotfImao Cry

Фейте,
мУминталнУ излез от кошчето на ПламИтУ, не ти е мястУтУ там smile3513

Тук вечИ личи как Зузата,
сЪ приготвила за мъж и филм

за сЯ все ощИ е над чИршафитИ да я Угледа ЗузоФ по дУбре, кВа ниЙ Убавицъ в това розУвУтУ Wink

МумитУ,
мноУ ЗмУрено бе Shocked

....чак аз почнаФ да сЪ прУзявам ooooh! #Crazy

Бобата,
сЪ моли за ощИ ФаФли Shocked нИ можИ душата, къснУ е вече, и е вечер...шЪ сЪ пУдУИш катУ менИ

Точе,
Стига бИсня, УстаЙ мУмчетУ на мира  #Cussing out

Оф, май ми сЪ приспа мЛогУ Embarassed....и шЪ взема да сЪ чаршафосам преди да намеря фото за всички

# 653
  • загубено
Аз тренирам за утре ,че пак ще съм под прекритие hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

ЕЛи продълажава с номерата hahaha

Леле Бобо,ко стаааа?Нещо нервна ми се виждаш.
Да не би Бобов да ти е омел вафлите? hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Делте,къде ще те водят? hahaha hahaha

Зуза направи банята и е ок за лягане? hahaha

Мастърче,аз се чудя къде се загуби hahaha

Точе,то не става само с игра.И готвене иска гаЖитУ иначе видя какво стана hahaha

Бени с малък Мон в комплект hahaha

# 654
Точе,то не става само с игра.И готвене иска гаЖитУ иначе видя какво стана hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy
Нери, пак си ни хванала в неудобен момент значиии  hahaha hahaha hahaha hahaha  Hug
Ти май си решила проблема за обясненията в "либов" с комшиите  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Бързо, бързо всички да стават  Mr. Green Mr. Green

Как' Делта тренира още от ранни зори, а вие ши ми спите тука, ааа

И кака, какво викаш, че си се била подула кат козунак, глей какви фатки научила значи, голяма пластика вадиш   261uu  261uu  261uu  261uu

На Зузана не само, че филм й пускат да гледа, ами и кафета й носят, тц, тц, тц  smile3516 smile3516

А Пламито си е най-добре...  newsm64 newsm64  newsm32 newsm32 newsm32

Показвам малък Мон какви ги върши, ама Бенката да не гледа, чи ши й стане лошо  smile3532 smile3532

Ох, ай чал ви, отивам да изкарам някоя хилядарка, че имам да купува ботуши скоро и с най-голям кеф ши врътна една обиколка из магазините, веднага след като складирам мангизите  smile3508 smile3508 smile3508

# 655
  • загубено
Ето ме, ю-хууууу hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy
Нери, пак си ни хванала в неудобен момент значиии  hahaha hahaha hahaha hahaha  Hug
Ти май си решила проблема за обясненията в "либов" с комшиите  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Абе Точе аз все си мисля,че ти тихо -мълком го командориш твоичкият.
Само си мисля де hahaha hahaha hahaha

Лощо нЕма,лИбов да има Hug

По скритият текст,мнооо яка идея hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Да взема да и го изплющя пред вратата Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Хубавки кайфета си наредила,отлитам да пия моето Hug Hug
И аз искам ботуши пък Crossing Arms
Ама няма да има,ще пърпоря с маратонките  hahaha hahaha
Така ми се подуват краката,че с тях ще да е +1,2 номера по-големи ooooh! hahaha hahaha

# 656
Добро утро  Crazy

Нери защо така от рано ти се надуват краката  newsm78 Rolling Eyes

тази шапочка Зузка ли ти я плете  hahaha hahaha

Ели се прибира на зазоряване  hahaha hahaha

Мастърче браво душа страхотен баланс  hahaha hahaha hahaha

другите стига сте гледали ами хайде тук за сутрешната проверка  hahaha hahaha

# 657
  • BG
Показвам малък Мон какви ги върши, ама Бенката да не гледа, чи ши й стане лошо  smile3532 smile3532

Вечи ми станА!  smile3544 Моят Мон Дьо неква мацка гу бара smile3515И на баткуту съм заръчала извупще да не дава на бамбинити да гу гледат, пипат, закачат, целуват, душат и кот там им дойди на акъла, щот съм ногу лоша! Една, мола ви са, гледам във фацето, гат шпионирах скоро, му пиши "моето момче"  ooooh!. Алооуууу, мацката, щи кажа аз "твойто мумче"!  #Cussing out То сий на мама бебиту, разбра ли мъ, нищо, че е два метра и обувкити са му 59-ти номир! Айди де!  #2gunfire

Ох, ай чал ви, отивам да изкарам някоя хилядарка, че имам да купува ботуши скоро и с най-голям кеф ши врътна една обиколка из магазините, веднага след като складирам мангизите  smile3508 smile3508 smile3508

newsm62 newsm62 Oooх, Точке, Точкееей, шма умориш от смях,  ма кака! Ай стига вечи си ги трупала тия хилядарки! Глей, гажиту, горкото, удари тавана! И каже от де ги вадиш и ко работиш, да дода и аз да са наридъ  newsm53!

И запри са вечи с тия ботиши, маниачка с маниачка Ботушарова, де ша ги складирами посли и тях, М?

# 658
  • загубено

Вечи ми станА!  smile3544 Моят Мон Дьо неква мацка гу бара smile3515И на баткуту съм заръчала извупще да не дава на бамбинити да гу гледат, пипат, закачат, целуват, душат и кот там им дойди на акъла, щот съм ногу лоша! Една, мола ви са, гледам във фацето, гат шпионирах скоро, му пиши "моето момче"  ooooh!. Алооуууу, мацката, щи кажа аз "твойто мумче"!  #Cussing out То сий на мама бебиту, разбра ли мъ, нищо, че е два метра и обувкити са му 59-ти номир! Айди де!  #2gunfire

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ей луда глава си ти Hug Hug
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 659

Само така Бени кой тУй нящо, тез момичета мноо са се разпуснали  Crossing Arms

ето те след някоя и друга година къде ще спиш  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт