Иди есен бавно, даже с всеки ден..ко пък, пУне перушина ша си имам вместо тен-29

• 35 652
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
  • BG
Точе,
кВо гаЖИ ма кака Shocked нали ти хукна да пИчелиш мангитИ за ботушЕтА Laughing

Пичеля, кака, направо пушек около мене навсякъде  Mr. Green Mr. Green
Ама, ко, ако ми купи той единия чифт червените за награда дет вече 2 седмици готвя най-редовно, лошо ли ши е?  newsm47 newsm47 newsm47

Ич нема дъй лошу, кака, ама чуй ся старата ко ша ти риче, акъл да ти налей....Чуй, са, чуй!

Двечира сядаш пред твойту серялче с оня готения, дет гажиту н'гу изтрайва, и с ей такъв поглед

почваш да си говориш на нусъ:

Ооооф, сяаааа, ако имах едни чарвени ботушки от магазина на главната  newsm56, на втория рафт горе, вляво от вратата, дето струват 345 лв без ДДС, със златната токичка отстрани и 20 сантиметровото токче, вместо да зяпам тоя хубавец тука и сърценцето ми да пърха от копнеж и да ме натискат грозни помисли, щях да излезна да напазарувам на милото и да му сготвя най-любимата манжа.... Tired Ама в тоо студ боса ли да хода, м  cold?

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 15:22 от Benisima

# 676
Точе,

Ама, ко, ако ми купи той единия чифт червените за награда дет вече 2 седмици готвя най-редовно, лошо ли ши е?  newsm47 newsm47 newsm47

Ич нема дъй лошу, кака, ама чуй ся старата ко ша ти риче, акъл да ти налей....Чуй, са, чуй!

Двечира сядаш пред твойту серялче с оня готения, дет гажиту н'гу изтрайва, и с ей такъв поглед

Ооооф, сяаааа, ако имах едни чарвени ботушки от магазина на главната, на втория рафт горе, вляво от вратата, дето струват 345 лв без ДДС, със златната токичка отстрани и 20 сантиметровото токче, вместо да зяпам тоя хубавец тука и сърценцето ми да пърха от копнеж и да ме натискат грозни помисли, щях да излезна да напазарувам на милото и да му сготвя най-любимата манжа.... Tired

Ох Бени шА мъ умориш Joy Joy Joy Joy
тука ми се струва, че му обясняваш на Бенев къде точно е магазина  hahaha hahaha hahaha

при мойто старото куче в къщи не вървят тези номера вече  Crazy....пък и кво да вървят, то и без това доброволно си дава заплатата ко повече да му взема  ooooh! hahaha

Нери заспала си на пост  Shocked hahaha hahaha

# 677

Ооооф, сяаааа, ако имах едни чарвени ботушки от магазина на главната  newsm56, на втория рафт горе, вляво от вратата, дето струват 345 лв без ДДС, със златната токичка отстрани и 20 сантиметровото токче, вместо да зяпам тоя хубавец тука и сърценцето ми да пърха от копнеж и да ме натискат грозни помисли, щях да излезна да напазарувам на милото и да му сготвя най-любимата манжа.... Tired Ама в тоо студ боса ли да хода, м  cold?

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Видяхте ли бре, аз си знаех, че много глави мислят повече от мойта си сама  Mr. Green Mr. Green
Ся разпечатвам на Бенката сценария и скоро ши докладвам.
Аз гажиТу грам не ща да ми купува нищо, щот да не си помисли, че съм нещУ "финансова", ама по-добре да си знай какво да ми купува, вместУ за Коледа кат ми домъкна за 300 кинта ролери, щото "нали ми беше споменала веднъж, че като малка си била карала сякаш"...
Какви хубави ботушчета щях да си забърша за 300 кинта, ама на, ролерите не съм карала, щото нямам време от печатане на мангизи  Joy Joy Joy

# 678
  • загубено
Точе,

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бени имам едно предложение що не отвориш една тема за съвети hahaha
"Вие питате Бени отговаря" или нещо от сорта.Успех ще жинеш вЕрвай hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Нери заспала си на пост  Shocked hahaha hahaha

Заспала ама с каската hahaha hahaha hahaha hahaha
Сигурност преди всичко hahaha hahaha че комшУту отгоре деби hahaha hahaha hahaha

# 679
  • BG
Нерку, биа, биа, каке, ку Точка ни мъ земи на онаа убавата работа с хилядаркити, ша действувам!  Peace
Харе отнасям са, че моят малък бог ме зове.... newsm49

# 680
 Flutter Flutter Flutter
Хора, разбрах защо я няма Зузана мома цял ден  smile3534 smile3534
Записала се доброволка в общината по програмата : "Да направим гурата по-хубава за 1 ден" и цял ден шета насам -натам да майстори.

# 681
Ба, тя зя 1 година пу едни гащи не ни уплете, сега гурата ще краси, па и за един ден  newsm78
Викаш не било семинар, а плетинар  knit пък аз в румантика я запудузрях  kiss

# 682
Добро утро  Laughing

Ели браво душа, вече си носиш и възглавница...така е житеския опит учи  hahaha hahaha hahaha

Бени какво става  Shocked  Whistling ooooh!  hahaha

Зузулина много си розова днес  Whistling hahaha hahaha

а тя и Нери днес е в розово  newsm78 hahaha hahaha

аз искам да съм така  Crazy hahaha

# 683
  • загубено
Добро утро Hug

Бобо розова съм днес,и точно така го раздавам на компа с кола и под Айфеловата кула hahaha

Хм,аз да те питам ти закуска ли приготвяш или хапваш?

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 684
  • София

Ели браво душа, вече си носиш и възглавница...така е житеския опит учи  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy   Верно си е Бобе, много съм практична и икономична..иначе трябваше пари за хотел да давам примерно  Crossing Arms

А теб те видях как си си взела листовките..без нито една грешчица  bowuu  Joy
hahaha hahaha

О,Нерка  Mr. Green днес мноу си се барнала, нещо повод ли имаш  
hahaha hahaha hahaha

Зузата
плаши гаргите у входа  Shocked

Joy Joy Joy

Муми мерси, че ни осведоми душа Crazy  

Скрит текст:
Добре си си дошла, къде беше на почивка, разкажи и покажи  Hug

Делте, тез двамцата вървят в комплект, Фащай ги бързу за ушите дан ти ги отмъкне Бубанката, въпреки че мноу съ съмнясвям..тя изчезна в дън гори Тилилейски  Thinking

rotfImao rotfImao rotfImao

Ааа, ей я Бубанката...пак с ново гаЖе  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Точе, кой те кара да ходиш на митинга и що не си се подготвила..барем един памперс да си беше сложила  tooth tooth

Бене-Божке  Mr. Green  сутрин със ставането нямаш проблеми нали ??? hahaha hahaha hahaha hahaha

# 685
 hahaha hahaha hahaha

Нери си изпи колата и си направи фотоапарат  hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 686
  • Varna
Тука гледам кЪк Зузата,
дълбокУ сЪЙ замислила на коя какъФ мУдел гащи да измисли....

ГлеЙ тИ я Точката,
как сЪЙ разхилила Laughing...явнУ шЪ и купуват ботушкитИ, а освен това сЪ вижда, че и гИрданчИ дори са и дарили. БраУ каке, как напраЙ тЪз магия?

Бобек,
Еййй, нИ сЪ напука ма душаааааа ooooh! то бива, бива папанИ, ама така и цялата да сЪ изпляскаш в чинията.....бива ли newsm78

....ама хадИ да тиЙ сладкУ Wink

Нерко,
кЪртиш.....миФки напраУ thumbsup А да ги видим комшИтИ сИга!

Бенката,         
Днеска мЛогУ щастлива ....та чак блъска, пУ барабанитИ.....МалкУтУ бог МончИ е зад нея и от там ИдИ и нейнУтУ щастие биля. шЪЙ спУкойна, чИ няма да го задяват мадамИтИ Wink

Фейтата,
сЪЙ Утнесла яко по обгрижванИтУ на ПламИтУ....шЪ пУбърка дИтетУ бееее....вижтИ гУ как жУми завалийчИтУ ooooh! шЪ му изкриви главата чак тъЗ жИна Shocked

Еликсата,
.....нИ Ареса питИетУ и гУ...............разля Shocked

многУ е разочарована......

# 687
  • София

Еликсата,
.....нИ Ареса питИетУ и гУ...............разля Shocked

многУ е разочарована......

Ама пъ съм сладка, сладка  Heart Eyes..по-сладка от кроасанчето

# 688
Ето с какъв тУалет Точката си е изпросила ботушите  Whistling Shocked hahaha hahaha

и после ей ги с гаЖитУ по ботуши  Whistling hahaha hahaha

# 689
Алоха!  Mr. Green

Вчера ме нямаше, щото бях на семинар  Mr. Green беше хубаво да съм далеч от работа  hahaha

Сега ще съм още по-добра в работата си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Точе, кво са наконти  Mr. Green

Ели, боли ли те, душа Whistling

Делтата са я топирали и пак се е нагласила  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Боба бие барабаните, че вече е готова за хапване..че и сЪ издокарала  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 12:02 от zuzi_79

Общи условия

Активация на акаунт