Иди есен бавно, даже с всеки ден..ко пък, пУне перушина ша си имам вместо тен-29

• 36 991
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Минавама да ви пратя много усмивки и целувки от Пламката  Hug
И специално за леле Зузи  Hug

на ПрИмоция ... после ще ги изтрия  Heart Eyes

Скрит текст:
... и да стиснете палчета, че довечера сме кожен ... дано не се окаже, че имаме атопичен дерматит ooooh! Онзи ден ни биха ваксина и така плака милия  Confused Иначе за месец сме качили близо 1 кг и сме пораснали с 2 см  Mr. Green

Гушки и от мен  Hug

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 21:01 от F.a.t.e.

# 691
Ох, Фейти много е хубав пу-пу, как вече хубаво му се е оформило личицето и очичките му хубаво отворени ....абе с всеки изминал ден все повече ще почне да се променя  Laughing. С поставянето на ваксините ще е така мила, ще плаче няма как, но ще свикнете и ти и той налагат се такива неща  Rolling Eyes. Дано нямате дерматит, въпреки че ако имате си има специална козметика за това  Peace, така че не е толкова страшно е неприятно е, но не се притеснявай толкова  Hug.
Вие в други ден правите 40 дена а, ей кога се роди и кога мина времето  Thinking.

# 692
  • загубено
Фейти,много хубав тоз твоят юнак Hug
Голямо момче станал вече Laughing

Стискам палци всичко да е наред довечера с лекарят fingerscrossed

# 693
  • Varna
ПрибраФ сЪ аз туко що от физиотерапия....и кО гледат УчИтИ ми Shocked

ПламИтУ бе newsm47

Пу, пу, пу маскарата той на леля си Делта и на лелите Кукундрели. И кЪФ убийствИн поглед мята от сИгаааа....Тъй кактУ сЪ Уформя тУва дИтееее, шЪ бъдИ и то кЪт на Бенчорката, МончУ....ВсичкитИ мадами пУ негУ шЪ тичат и въздишЪт.

Фейте,
сИчкУтУ шиЙ наред каке, нИ сЪ плаши Hug ПламитУ шЪЙ бомба thumbsup

Зузоууууу,
дЕ мЪ видЕ ма кака, чИ днеска таман със перлитИ съм сЪ гиздисала Shocked НапраУ си екстрасенТска #Crazy

# 694
  • София
Фейти, какъв синеок хубавец  Heart Eyes  Дано нямате АД, но да знаеш, че по принцип се израства и малката имаше докъм 7-8 месеца  Peace

ПУтресох съ от неземната хубУст Делтува smile3544 туй от конкурса за красУта трябва да йе било...има коронка нашта миска  Flutter

Делтата са я топирали и пак се е нагласила  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao

Ади мъ Зузанке, фана тъ липсътъ, на семинар по тоалентите въпроси викаш си била  Thinking Mr. Green 

# 695
Мерси милички  Hug
Наистина нямам много време напоследък ... спи по два пъти през деня за по час два, а през останолото време сме будни вече и иска внимание, носене и ядене  Crazy попрочитам ви вечер мъжо като ме отмени  Blush
.. ще пиша довечера как сме  Hug

# 696
Ели и аз се пУтресох от теб на младини когато Еликсов та е харесал  smile3521  то бива красУта, то бива изписани вежди  ooooh! hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

а тук виждаме Бени която явно иска да стане космонавт  newsm78 Shocked

# 697
Малиииии, тоз Пламчо-Сладуранчо много хубаво ми се усмихва  Heart Eyes Фейти, голем убавец си имате, не знам как ще го опазите от момите  Mr. Green Пу пу пу Crazy Гушита и на двамата!  Hug Hug Hug

Ели, не беше за гъз папир семинара Joy Беше на тема насърчаване на експорта и финансиране на малки и средни предприятия  Mr. Green Не, че ме изненадаха с нещо ново, но много добре ми се отрази ходенето...възнах се няколко години назад и си спомних какво е да си студент..еееех, че хубави годинки бяха  Mr. Green

Ти първо на прием ...цивилизовано?  Joy Joy Joy

После и сред природата hahaha hahaha hahaha

Нери още малко и ще стигне комшийката  hahaha hahaha hahaha

Мастъре, къв е тоз специалитет?  Thinking hahaha hahaha

Бени, ква е таа награда  Joy Joy Joy

# 698
  • загубено
Зузи,стигнах я комшутУ hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Зу,ти вчера не се появи изобщо,щот си ходила на релакс след семинара hahaha

Или пък тренираш синхронно плуване? hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha

Ели,барнах те скришум как претичваш за пиячка hahaha
По очите те познах hahaha

hahaha hahaha hahaha

Бобо щтъ плесне шефът hahaha

Бени де бързаш така? hahaha

# 699

Joy Joy Joy Joy Joy ама видя ли как тихо тихо се изнасям  Mr. Green

а ето защо рискувам така  hahaha hahaha hahaha

# 700

Ели,барнах те скришум как претичваш за пиячка hahaha
По очите те познах hahaha

hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

ВижтИ аз как сЪ бях докарала вчера  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Малееее, Бени, мноу си убаа  Joy Joy Joy Joy Joy

Пъ туй Боба и Нерата  hahaha hahaha hahaha

Ей я и Делтата, пак спортяга го раздава hahaha

тез послушните са Ели и Муми...Ели пее след хомеопатията, а Муми вече се чуди де да се скрие ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ей я Точиту, дет 'се риве, че не съм й била оплела гащи  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 701
Точето малко тъжно гледа гащите ли не си харесва блузата на точки ли  Joy Joy Joy Joy

Ели ей не ги фърли тез цигари  Whistling

# 702
  • BG
Бени, ква е таа награда  Joy Joy Joy

Туй, Зузне, йе тиквен мидал за най-дубра свиня-майка, спусобна на най-големити свинщини по отношенее утглежданету на малките прасенца!  bowuu

Бени де бързаш така? hahaha

Бързам, Нерку, че двечира съм на родителско-учителски мийтинг в гимназията. Служила съм си най-здравата черупка, щот очаквам да ма съсипят от "похвали" по адрес на Бебев и съответну посли да я зафуча по негу в знак на благодарност за невероятното изживявани, на което всеки път ма пудлага, барабар с другити клети майки и таткувци!  ooooh!

# 703
Бени за малкия поне не се тревожи всичко е наред при него Peace hahaha hahaha

Зузулина вчера те видяхме ква си била издокарана, ама днес едвам те пУзнах  Shocked ooooh! hahaha

на Винету ли си се направила  Thinking Joy Joy Joy Joy

# 704

Ей я Точиту, дет 'се риве, че не съм й била оплела гащи  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Ей, ама кат видяхте Пламиту, и всички веднага наизскочихте, хитречки такива  hahaha hahaha hahaha
Фейта да слага по-често снимки тогава, пу-пу. Много хубав беее  Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes

Зузанче, ни знам само ако съ изтипосам с новите гащи довечера, дали няма да се наложи да ми търсите друго Гажи, тва може и да избяга  Joy Joy
Затова ши караме по план Б, на как' Делта съвета: без гащи  Mr. Green Mr. Green
Отивам да печатам малко парички, чи и любимата колежка ми вдига гири днес и да видим  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт